de sollicitatie kickstart

Sollicitatie kickstart; Gebruik jij hem al?

Wanneer je gaat solliciteren, zorg dan dat je de ochtend start met een sollicitatie kickstart. Dit creëert focus en ruimte in je hoofd voor de rest van de dag. ’s Ochtends ben je fris, scherp en alerter dan aan het eind van de dag. Maak daar gebruik van wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt goed wilt benutten.


sollicitatie kickstart


Overdag hebben we vele verplichtingen en vele afleidingen. Zaken die er voor zorgen dat solliciteren op en netwerken voor die nieuwe baan vaak tussen door gedaan worden. Dit komt de kwaliteit van een netwerkmoment en je sollicitatie activiteiten niet ten goede. De focus ontbreekt waardoor de kwaliteitseisen die we aan ons zelf stellen, onbewust lager zijn

Mijn tip: Start de dag met een sollicitatie kickstart.

Focus 1,5 uur. Schrijf de sollicitatiebrief, nodig mensen via LinkedIn uit, reageer op de berichten die je terugkrijgt in je inbox, werk aan je 5-8 contactmomenten, zorgen voor een goede zichtbaarheid, neem een goede videopitch op etc. Focus tijdens de kickstart op 1 of 2 zaken en de rest van de dag kun je dan je focus richten op alle dingen die ook belangrijk zijn in je leven.


✅ Download voor meer interessante tips 1 (of meerdere😉) van onze e-books via deze link.

Reactie plaatsen