header cursussen

Zelfstandig leren en ontwikkelen via online cursussen

Loopbaan Pitstop

'Wie ben ik, wat kan ik en Welke baan past bij mij?

Na het volgen van deze online training weet je hier jouw antwoorden op. Stap voor stap krijg je meer inzicht in jouw wensen, meerwaarde en reële mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Wil je nu eindelijk eens uitgenodigd worden op basis van je cv & brief?

Tijdens het volgen van deze online cursus leer je alle in's & outs over jij je kunt presenteren tijdens een sollicitatieprocedure. Van vacaturescan tot bellen voordat je solliciteert, van cv en brief maken tot gesprekken voeren.

Een goede indruk achterlaten op linkedin is essentieel voor sollicitanten

Recruiters en HR adviseur gebruiken LinkedIn om nieuw personeel te werven en om een indruk op te doen van sollicitanten. Zorg daarom dat je goed zichtbaar bent en je laat zien wat je in je te bieden hebt.

IK WIL MIJN KANSEN TIJDENS SOLLICITATIEPROCEDURES DIRECT VERGROTEN!

In deze training krijg je alle praktische tips die zijn gedeeld tijdens de 4 meest waardevolle webinars van de GunfactorVerhoger. Totaal heb je meer dan 2,5 uur inspiratie en praktische tips.

Hulp nodig bij het kiezen? Gebruik onze keuzetool en zie gelijk welke cursus bij jou past!

Geen standaard cursus maar maatwerk?

Tieme Santes

Tieme Santes

Werkvinder!

Persoonlijk, kundig en sympathiek

Begonnen in een vastgeroest patroon van vacature zoeken en brieven schrijven maar door de Gunfactorverhoger mijzelf ontwikkeld naar zelfbewuste sollicitant die vanuit een contact probeerde een relatie op te zetten om een baan te krijgen. De Gunfactorverhoger leert om jezelf in kaart te brengen en vanuit deze waarden een nieuwe baan te vinden. Oprecht beveel ik Gertien en haar team aan. Persoonlijk, kundig en sympathiek bieden zij de werkzoekende ondersteuning. Hierdoor heb ik een heerlijke uitdaging gevonden. En de opgedane ervaring en kennis via o.a. de Loopbaan Pitstop blijven erg waardevol.
arrow_drop_up arrow_drop_down