loopbaancoaching de gunfactorverhoger

Je bent bij ons aan het goede adres


De huidige arbeidsmarkt is razendsnel aan het veranderen momenteel. Flexibilisering, robotisering en duurzame inzetbaarheid zijn thema's die hierop veel invloed uitoefenen. Daarnaast is duurzame inzetbaarheid erg belangrijk, nu en ook in de toekomst. We werken immers steeds langer door.

Al deze factoren hebben invloed op jouw werk, de voldoening en het plezier dat je van je werk krijgt en het geluksgevoel aan het eind van een dag werken.


Het hebben van een juiste werkplek, de inzet van je talenten en competenties, het hebben van de juiste mindset en een goede werk/privé balans dragen hier allemaal aan bij.


Wij kunnen jou al in een paar gesprekken helpen met de vraagstukken waarmee je rondloopt. 


Leg je vragen eens in een gesprek aan mij voor, dan maken we samen een strategie en plan van aanpak. Plan je eigen afspraak in mijn agenda via onderstaande link.


Tot snel! Warme groet, 

Gertien


Gertien Beijering

Op deze gebieden kunnen we je verder helpen

Loopbaan

  • Loopbaancheck: Welke ontwikkelingen gaan zich voordoen in mijn huidige functie, zijn mijn talenten en competenties ontwikkelbaar en wat is mijn toekomstplan?
  • Loopbaanbegeleiding: Wie ben ik, wat kan ik en welke baan past bij mij?
  • Loopbaanswitch: Onderzoek, richting bepalen en actieplan
  • Studiekeuze advies: Welke studie past bij mijn loopbaan
  • Duurzame inzetbaarheid: inzetbaarheidsscan en persoonlijk plan op het gebied van mentale, fysieke en functionele inzetbaarheid

Persoonlijke Ontwikkeling

  • Talenten: Inzicht in talenten, de ontwikkelbaarheid en de effectieve inzet van talenten
  • Competentie ontwikkeling: communicatieve vaardigheden, stress, timemanagement, balans werk & privé, omgaan met belemmerende overtuigingen, persoonlijk leiderschap, persoonlijke profilering
  • Young Professionals: Mindset, verwachtingen afstemmen, persoonlijke ontwikkeling


Outplacement

  • Begeleiding in het vinden van een nieuwe baan: loopbaanbegeleiding en leren solliciteren
  • NetwerkenPERSOONLIJK EN ALTIJD DICHTBIJ

Persoonlijke aandacht en altijd maar 1 bericht van je verwijderd. Dat vinden wij belangrijk. Vanzelfsprekend is jouw vraagstuk leidend tijdens jouw loopbaancoach traject zodat jij jouw doel kunt bereiken. 

Hoe ervaren anderen onze begeleiding?

Mijn coach was kritisch, uitdagend, inlevend en kwam met veel praktische tips

Doordat mijn coach op de juiste manier vragen stelt en het uitvoerig doorlopen van de online Loopbaan Pitstop, heb ik zelf kunnen ontdekken waar mijn passie ligt en waar ik me in de toekomst op wil gaan richten. Ook heeft ze me goed geholpen om concreet te blijven bij het maken van mijn plannen voor mijn eigen bedrijf. Mijn coach was kritisch, uitdagend, inlevend en kwam met veel praktische tips. 

Iedereen die niet weet wat hij wil gaan doen in de toekomst, zijn baan is verloren of een switch wil gaan maken in zijn loopbaan moet de GunfactorVerhoger bellen.


Janneke Geerts

Dit heeft mij enorm geholpen om meer (zelf) vertrouwen te krijgen.
Ik zou iedereen de GunfactorVerhoger aanbevelen. Mijn coach heeft mij enorm geholpen bij mijn faalangst/dichtklappen sollicitatiegesprekken! Haar aanpak was praktisch en doelgericht! We kwamen snel tot de kern van het probleem om vanuit daar door te pakken. Ze gaf richting en ik kon heel dicht bij mezelf blijven. Dit heeft mij enorm geholpen om meer (zelf)vertrouwen te krijgen. Een volgende keer zal ik ze zeker weer inschakelen!


Petra Postmus

Tieme Santes
Persoonlijk, kundig en sympathiek bieden ze de werkzoekende ondersteuning
Begonnen in een vastgeroest patroon van vacature zoeken en brieven schrijven maar door de Gunfactorverhoger mijzelf ontwikkeld naar zelfbewuste sollicitant die vanuit een contact probeerde een relatie op te zetten om een baan te krijgen. De Gunfactorverhoger leert om jezelf in kaart te brengen en vanuit deze waarden een nieuwe baan te vinden. Oprecht beveel ik Gertien en haar team aan. Persoonlijk, kundig en sympathiek bieden zij de werkzoekende ondersteuning. Hierdoor heb ik een heerlijke uitdaging gevonden. En de opgedane ervaring en kennis via o.a. de Loopbaan Pitstop blijven erg waardevol.


Tieme Santes

De GunfactorVerhoger staat ook als prefered supplier in de KPN Academy en de online leeromgeving van de RAbobank Time2grow.

Geen behoefte aan loopbaanbegeleiding of coaching?

Wellicht zijn onze cursussen interessant voor jou.