review de gunfactorverhoger
"Ik weet nu wat ik wil"
'Je moet niet stil staan, dat kan als je met pensioen bent. Nu is de tijd om je te ontwikkelen, jezelf beter te leren kennen en te genieten van je leven. Dit kan alleen als je ook werk hebt waar je jezelf in kunt zijn en je op je plek zit. Daarom wilde ik onderzoeken wat mijn talenten zijn en welke baan hier het beste bij past. De uitkomsten van mijn TMA en de gesprekken met mijn coach hebben mij de inzichten gegeven waarnaar ik op zoek was en hierdoor heb ik de juiste keuzes kunnen maken. Ik weet nu wat ik wil.'
Marnix Rooders
Marnix Rooders, Rabobank
"Hetgeen ik gevoelsmatig wel wist, kan ik nu concreet maken en een weloverwogen beslissing over maken"

'Ik wilde meer inzicht in welke rollen en functies bij mij passen want ik rol altijd in nieuwe functie zonder af te vragen of een functie bij mij past en de ingredienten heeft om voldoende werkgeluk te ervaren.  


Het coachtraject heeft mij o.a. inzicht gegeven in mijn eigen top 10 van zaken die ik belangrijk vind in een functie op het gebied van waarden, geluk en zelfs zingeving. Hetgeen ik gevoelsmatig wel wist, kan ik nu concreet maken en een weloverwogen beslissing over maken.


Mijn traject bij De GunfactorVerhoger beoordeel ik met een 10. Ze bieden maatwerk en zijn veelzijdig.'

Marieke van der Velde
Marieke van der Velde, KPN
"Ik weet nu welke richting ik graag op zou willen en dat ik graag van mijn passie mijn werk wil maken"

Toen ik starte aan dit traject wilde ik graag handvatten en antwoord op de vragen: Wat vind ik leuk? Waar ben ik goed In? Wat past bij mij?


Ik weet nu welke richting ik graag op zou willen en dat ik graag van mijn passie mijn werk wil maken.


Ook weet ik wat ik er voor moet doen om mijzelf kenbaar te maken op de arbeidsmarkt. 

En wat ik erg leuk vindt, is ook om te weten hoe anderen mij zien naar aanleiding van de talentfeedback formulieren. 


Ik vond de coachingsessies erg prettig en duidelijk. Ook vind ik het erg fijn dat ik snel ingepland kon worden en snelle reacties kreeg per mail/WhatsApp. 

Aniek Sessink
Aniek Sessink, Univé

"Talent assesment – een aanrader!"

Ik wou inzicht krijgen in waar in goed in ben. Je hebt van die momenten dat je even geen woorden kan geven aan wat je doet, waar ben je goed in.

Soms doe je maar gewoon wat, in elk geval ik wel, of beter gezegd ik doe veel op gevoel.

Dan komt nog wel eens de vraag maar wat doe jij dan, hoe komt het dat je dit resultaat boekt.

Met die vragen ben ik naar Gertien gegaan, om een beter beeld te krijgen wat ik nou te bieden heb.

En daar kwam de talenten assesment ontzettend goed van pas.

 

Na een aantal vragen te hebben beantwoord rolt er een heel mooi boekwerk uit die aan geeft waar je talenten liggen maar ook waar krijg je nou energie van en waarvan ook juist niet.

Dit gaf mij direct meer duidelijkheid waarom ik bepaalde werkzaamheden leuker vond en sommige ook totaal niet. Helemaal als je hier op gaat letten valt het in eens allemaal op z'n plek.

 

Daarnaast gaf het mij ook een persoonlijk inzicht waarom ik zoveel moeite had om aan te geven waar ik nou goed in ben. Ik ben te kritisch naar mezelf en geef mezelf te weinig waardering. Daar lag dan ook mijn ontwikkeling. Dit laatste was wel even slikken om die spiegel voor te krijgen, maar zeker de moeite waard en een mooi kado voor jezelf!

Kortom het geeft je zicht op je talenten waar je goed in bent, waar je minder goed in bent, waar krijg je nou energie van en waar ligt jou kans om te ontwikkeling.


Grian van de Berg - Kremer, KPN

"Ik heb weer een plan"

Aan de start van mijn traject wilde ik graag hulp bij waar ik energie van krijg en hoe ik me kan ontwikkelen als mens.


Nu heb ik meer inzichten in mijn karakter, weet ik waar ik energie van krijg. Ook weet ik hoe en waarin ik me nog kan ontwikkelen. Ik heb weer een plan.


Mijn coach was enthousiast, no nonsense, nuchter en stelde goede vragen.


De GunfactorVerhoger is een professionele organisatie die je verder helpt.

klantenreviews De GunfactorVerhoger
Bernard Huberts - Rabobank
"Mijn onrust is verdwenen"
Aan de start van mijn coachtraject bij de GunfactorVerhoger wilde ik onderzoeken wat voor soort baan past bij mijn kwaliteiten.


Samen met mijn coach ben ik breed gaan kijken naar mijn mogelijkheden. Ik ben tot de conclussie gekomen dat wat ik nu doe heel goed bij mij past en aansluit bij de behoeften die ik heb en in combinatie met mijn privéleven.


Mijn onrust is verdwenen.
De GunfactorVerhoger reviews
Marnix - KPN
"Door mijn coachtraject heb ik de knoop doorgehakt en kies ik voor mezelf"
Door mijn coachtraject heb ik de knoop doorgehakt en kies ik voor mezelf in plaats van de gedachte te accepteren 'ik zit hier wel lekker al vind ik mijn werk niet meer leuk'.


Ik raad een programma bij De GunfactorVerhoger echt aan wanneer je net als ik op zoek bent naar wat voor functie echt bij je past en je het lastig vindt dit zelf te bepalen.
De GunfactorVerhoger reviews
Mathy Spelthan, Rabobank
klantenreviews De GunfactorVerhoger
"Stiekem hoopte ik dat ik zicht zou hebben op een andere baan, maar achteraf heb ik veel meer bereikt; namelijk bewust zijn van waar ik echt gelukkig van word en wat voor mij werkt (en niet werkt)."

"Ik wilde hulp bij het zoeken naar een nieuwe werkomgeving, of een juiste stap in mijn loopbaan. Ik was op zoek naar de juiste handvatten om hiermee van start te kunnen gaan.


Stiekem hoopte ik dat ik zicht zou hebben op een andere baan, maar achteraf heb ik veel meer bereikt; namelijk bewust zijn van waar ik echt gelukkig van word en wat voor mij werkt (en niet werkt).


Wanneer anderen mij zouden vragen over mijn traject bij de GunfactorVerhoger dan zou ik zeggen: Het is laagdrempelig, je bent zelf in de lead, geen poespas maar recht door zee en dat is wat volgens mij nodig is in een traject.


Eerlijke en enthousiaste mensen, die samen met jou werken aan jouw doel!''  


Jolien

klantenreviews De GunfactorVerhoger
"Dit coachtraject heeft mij enorm geholpen mezelf te ontwikkelen en betere kennis te krijgen van mijn competenties en vaardigheden."
'Ik wilde aan de start van mijn coachtraject weten of ik voldoende competenties heb om een leidinggevende functie te kunnen bekleden en waarin ik eventueel bijscholing nodig heb.


Deze vragen zijn beantwoord tijdens de gesprekken met mijn coach. Ik weet nu welke competenties ik heb en mijn cv is weer up to date.


Dit coachtraject heeft mij enorm geholpen mezelf te ontwikkelen en betere kennis te krijgen van mijn competenties en vaardigheden.


Ik vind het zeer fijn dat het traject op mij was afgestemd. Hierdoor had ik het gevoel dat ik de regie had over mijn loopbaan.


Ik ben zeer content met jullie!'


Henk Rijnberg
klantenreviews De GunfactorVerhoger
"Subtiel, overtuigend en stimulerend"
'Het traject heeft mij op een 'subtiele' maar overtuigende en stimulerende manier geholpen om een volgende stap te zetten in mijn carrière.'


Marly Kleeven
klantenreviews De GunfactorVerhoger
"Ik wilde duidelijkheid over wat ik wil en wat ik kan. Dat heb ik gekregen."

Dit programma bij De GunfactorVerhoger ben ik gaan volgen omdat ik duidelijkheid wilde krijgen over wat ik wil en wat ik kan.


Van welk werk word ik blij/gelukkig? Wat zou ik graag willen en is dat financieel verantwoord?


De antwoorden op deze vragen heb ik gekregen evenals welke drijfveren hierachter zitten en welke richting mij het meest trekt.


Mijn coach kan ik omschrijven als een absolute topper. Ze stelde goede vragen waardoor ik werd getriggerd.


Blij dat ik dit traject heb gevolgd.


Kees van der Meij

klantenreviews De GunfactorVerhoger
"Ik heb nu een hele specifieke richting waar ik in kan zoeken en heb specifieke factoren waar ik naar moet zoeken in een baan."

 Ik wist dat ik niet op mijn plek zat, maar waar dan wel? Dat was mijn startvraag van het coachtraject bij de GunfactorVerhoger.


Het traject en het assessment hebben me enorme eye openers gegeven over hoe ik zelf ben. Ik heb nu een hele specifieke richting waar ik in kan zoeken en heb specifieke factoren waar ik naar moet zoeken in een baan. (voor nu maar ook voor later). Mijn coach was een enorme motivator in de 'actiefase' om rond te kijken en met mensen te gaan praten.


Ik heb echt nieuwe inzichten die mij voor de rest van mijn leven kunnen helpen. Ook zelfs buiten werk. Naast de reguliere coaching biedt De GunfactorVerhoger ook nog eens allemaal gratis extra trainingen en workshops aan (vb: cv reviews etc). Kan oprecht zeggen dat alles me heel veel gebracht heeft.


Juul Schepers

klantenreviews De GunfactorVerhoger
'Ik heb inzichten gekregen waar ik zelf nooit aan had gedacht.'

De reden voor mijn traject was om meer tijd voor mezelf te hebben en om een meer ontspannen te zijn in werk en privé. Mijn coach Iris is iemand die ervaringsdeskundig is. Ze luisterde en hielp me verder wanneer ik vastliep. Mijn grootste inzicht is dat het allemaal niet perfect hoeft te zijn.

Dit is mijn 2e cursus/traning die ik bij de GunfactorVerhoger heb gevolgd en dit bevalt mij goed. De vragen en opdrachten zijn duidelijk en de coaches verstaan hun vak. Ik beveel de GunfactorVerhoger aan om zij je inzichten geven waar jezelf nog niet aan gedacht hebt.'

 

Marlies Klink, RDW

klantenreviews De GunfactorVerhoger
"IK GEEF MIJN LOOPBAANTRAJECT EN MIJN PERSOONLIJKE LOOPBAANCOACH DAAROM OOK EEN DIKKE 10"

 De bedoeling van mijn coachtraject was om werk buiten KPN te vinden. En dat is gelukt! Werk wat bij me past en waar ik gelukkig van word.

 

Het coachtraject bij de GunfactorVerhoger heeft me inzicht gegeven in wie ik ben, wat ik kan en ook wat ik wilde. Mijn coach heeft me veel inzichten gegeven en heeft me gemotiveerd en geïnspireerd om zowel binnen als buiten mijn comfortzone te kijken. Ze heeft me daarnaast actief ondersteund in het vinden van werk dat bij me past. Ik geef mijn loopbaantraject en mijn persoonlijke loopbaancoach daarom ook een dikke 10.

 

Mijn coach Iris is een goed onderlegde en spontane vrouw met duidelijke standpunten. Ze is een warme persoonlijkheid met ervaring en professionaliteit en met een groot empathisch vermogen. Ik heb veel respect en waardering voor hoe ze met mij omgaat en wat ze zelf is.

 

Ik kan een loopbaantraject bij de GunfactorVerhoger van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan en wel wat hulp kan gebruiken.

  

Gerard Klöpping

klantenreviews De GunfactorVerhoger
"Dit traject heeft mij veel zelfinzicht gegeven."
Via een collega hoorde ik van De GunfactorVerhoger. Zij had ook een traject gedaan. Ik wilde onderzoeken of mijn huidige functie nog bij me past of dat ik simpelweg kies voor het vertrouwde.


Via mijn ontwikkelbudget heb ik een traject bij De GunfactorVerhoger aangevraagd. Dit bestond uit een assessment en een aantal gesprekken met een coach.


Ik ben er hierdoor achter gekomen dat ik nog prima op mijn plek zit en dat ik me nog in een aantal punten kan ontwikkelen waardoor mijn werk voor mij uitdagender gaat worden.


Dit traject heeft mij veel zelfinzicht gegeven. Ik kan dit iedereen aanbevelen.


Monique van Sleeuwen

Ingo van Weert

"Het heeft mij geholpen door jezelf beter te leren kennen waardoor je nog een duidelijker beeld krijgt welke kant je op wil en wat voor soort werk daarin het beste past."

Door de eerlijke en open communicatie van Iris als loopbaancoach heb ik mezelf kunnen ontwikkelen in het mezelf presenteren en gebruik te maken van mijn netwerk. 


Als je twijfels hebt of je huidige baan bij je past of als je een andere richting op wil is het zeker waard om in gesprek te gaan met Iris of een van de andere loopbaancoaches van De GunfactorVerhoger. Het heeft mij geholpen door jezelf beter te leren kennen waardoor je nog een duidelijker beeld krijgt welke kant je op wil en wat voor soort werk daarin het beste past.


Ingo van Weert

klantenreviews De GunfactorVerhoger
'Na het traject met de GunfactorVerhoger ben je absoluut een gelukkiger mens.'

Mijn coach Iris is een parel. Ze liet met echt nadenken over mijn leven en wat ik belangrijk vond. Tijdens elk gesprek vond een openbaring plaats. Hier ben ik haar heel dankbaar voor.


Zowel het traject als mijn coach geef ik een 10.


De GunfactorVerhoger geeft je de juiste ondersteuning om zelf aan de slag te gaan met je ontwikkeling.


Het mooie aan het traject bij de GunfactorVerhoger is dat je zelf bezig moet en hierdoor groei je als mens en dat merkt je omgeving en jezelf natuurlijk ook.


Na het traject met de GunfactorVerhoger ben je absoluut een gelukkiger mens.


Jiske Riensema, KPN

Jhammy Maria
"Ik heb handvatten gekregen waarmee ik vooruit kan. Daarnaast heb ik anders leren denken en kijken naar mijn persoonlijke ontwikkeling."

Afgelopen periode ben ik door Saskia van de GunfactorVerhoger begeleid in mijn persoonlijke ontwikkelingsvraagstuk. Ik heb handvatten gekregen waarmee ik vooruit kan. Daarnaast heb ik anders leren denken en kijken naar mijn persoonlijke ontwikkeling. Als coach geef ik Saskia een 9. Ze is vakbekwaam en attent. De afspraken vonden online plaats. Ik kan me voorstellen dat sommige mensen baat hebben bij fysieke afspraken maar voor mij werkte het prima op deze digitale manier.


Jhammy Maria, RDW


klantenreviews De GunfactorVerhoger
"Haar mening stel ik op prijs"
'Saskia is oprecht kritisch, laat me nadenken, stelt me op mijn gemak en geeft ook haar mening. Dit stel ik zeer op prijs. Als cijfer geef ik haar een 9.'


Jan Willem Dorst
Daniella Bogers

"Door het traject 'Loopbaan Pitstop' heb ik mooie inzichten gekregen, ben ik in beweging gekomen en heb ik mijn droombaan gevonden."

In mijn zoektocht naar nieuw werkgeluk kwam ik bij De Gunfactorverhoger terecht.  Wat zijn mijn krachten en talenten? Wat kan mij op werkgebied gelukkig maken? Deze vragen hielden me bezig. Het 'Loopbaan pitstop' traject heeft me in beweging gebracht om daadwerkelijk op zoek te gaan naar dat werkgeluk. Ik voelde me meteen vertrouwd bij de coach. Ze snapte me direct en haalde het beste in me naar boven. Ik kreeg positieve energie, vertrouwen en kracht door haar. Ik heb de GunfactorVerhoger dan ook al aanbevolen aan collega's.


Daniëlla Bogers

klantenreviews De GunfactorVerhoger
"Het traject heeft me weer op de rails gezet."

Ik was op zoek naar coaching in het stukje loopbaanontwikkeling. Al snel tijdens mijn coachingtraject heb ik een mooie stap kunnen maken bij mijn huidige werkgever. De coach was rustig, enthousiast en kon goed luisteren. Ze heeft me weer op de rails gezet. Ik kan DeGunfactorVerhoger zeker aanbevelen. met name het potentieel assessment geeft veel inzicht en vormt een goede basis tijdens de coaching.


Belinda de Jager

klantenreviews De GunfactorVerhoger
" Het coachtraject heeft me inzicht gegeven in mijn eigen karakter en gedrag en daarmee ook mijn sterke en zwakke punten."

Ik ben het traject bij DeGunfactorverhoger gestart omdat ik me afvroeg wat voor mij een goede volgende stap zou zijn in mijn werkzame leven. Het coachtraject heeft me inzicht gegeven in mijn eigen karakter en gedrag en daarmee ook mijn sterke en zwakke punten. De coach was flexibel en behulpzaam en een goede gesprekspartner.  Als je een goed inzicht in jezelf wilt krijgen, moet je bij DeGunfactorVerhoger zijn. Het zijn prettige mensen om mee te werken.


Tom Niesert


"Het traject bij De Gunfactorverhoger heeft me geholpen met de vragen: wat kan ik, welke talenten heb ik in de ogen van anderen en wat wil ik "
Het traject bij De Gunfactorverhoger heeft me geholpen met de vragen: wat kan ik, welke talenten heb ik in de ogen van anderen en wat wil ik. Ik heb geleerd mijn netwerk en dat van anderen te gebruiken om verdere stappen te nemen. 


Ook kreeg ik veel tips en trucs om onderscheidend te zijn. Naast de talenten/kwaliteiten en mogelijke werkgebieden werd er ook heel gericht naar mijn cv, LinkedIn en motivatiebrief gekeken. Had ik een vraag of verzoek, dan werd ik daarmee geholpen. 


Ik was altijd sceptisch over Loopbaancoaching, maar De Gunfactorverhoger heeft me in hele open gesprekken verder geholpen om stappen te zetten, dus ik zou dit traject zeker aanraden.


Angela Berkhof

"Al snel tijdens mijn coachingtraject heb ik een mooie stap kunnen maken bij mijn huidige werkgever "

'Voordat ik bij DeGunfactorVerhoger terecht kwam was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging intern binnen mijn bedrijf. Ik was erg zoekende naar een manier om mijn horizon te verbreden.


Door het traject heb ik een extra bevestiging gekregen dat ik naast een professionele carrière, vooral ook bezig wil zijn met ondernemen. Dit geeft me veel perspectief voor de toekomst. Al snel tijdens mijn traject heb ik een mooie stap kunnen maken bij mijn huidige werkgever.


De coach was erg prettig in de omgang. Ik heb haar altijd gezien als een waardevolle gesprekspartner. Vooral qua levenservaring heb ik erg veel van haar kunnen leren en heb ik daarnaast mijn eigen ideeën kunnen toetsen.


Voor iemand die even richting kwijt is, of juist bevestiging wil dat waar hij/zij mee bezig is het juiste is, zou ik DeGunfactorverhoger zeker aanbevelen.'


Sjors Smal

"Kwaliteiten en competenties hebben nu handen en voeten gekregen. Hierdoor ben ik in staat beter inzichtelijk te krijgen wat ik zou willen in mijn professionele carrière."

Mijn coachvraagstuk was inzicht krijgen in wat ik als nieuwe uitdaging zou willen. Wat past bij mij, mijn kwaliteiten en mijn ambitie? Het traject heeft mij veel inzichten gegeven. Kwaliteiten en competenties hebben nu handen en voeten gekregen. Hierdoor ben ik in staat beter inzichtelijk te krijgen wat ik zou willen in mijn professionele carrière. De coach heeft mij voorzien van goede feedback gedurende het traject en heeft me veel tips meegegeven. Ze was eerlijk en rechtvaardig en stond altijd voor je klaar. De informatie die ze meegaf, was ontzettend waardevol. Het traject bij De Gunfactorverhoger heeft mij enorm geholpen om in kaart te krijgen wat ik graag zou willen doen en wat mijn kwaliteiten zijn. Het heeft me enorm op weg geholpen in de zoektocht naar de baan waarvan ik gelukkig word.


Kenny Zwerink

"Ik heb de Loopbaanpitstop gedaan en dit is me ontzettend goed bevallen."

Ik heb de loopbaanpitstop gedaan bij Gertien en haar team. Dit is me ontzettend goed bevallen. Ze hebben er door middel van opdrachten en coachsessies voor gezorgd dat ik duidelijk heb waar mijn talenten zitten en wat mijn volgende doel is! Eén van deze doelen heb ik zelf al tijdens het traject behaald.

Ik raad De Gunfactorverhoger iedereen aan, maar pas op! Je kan zo maar eens een andere baan hebben aan het einde van het traject. :-)


Lisa Trip, KPN

klantenreviews De GunfactorVerhoger
"Erg fijn traject en makkelijk toegankelijk "
Ik had het erg naar mijn zin in mijn huidige baan, maar wilde wel graag weten wat bij mij past qua werk en wat ik belangrijk vind in mijn werk.


Door het traject bij DeGunfactorVerhoger kreeg ik veel inzichten in mezelf en in hoe ik omga met mijn werk/collega’s. We hebben erg goede gesprekken gevoerd over bepaalde overtuigingen die ik heb en waar deze vandaan komen en wat het me wel of niet gaat brengen.


De coach was erg vriendelijk en toegankelijk. We hadden direct al een klik en hebben erg mooie gesprekken kunnen voeren. Ook was ze erg goed in luisteren om vervolgens mijn gevoelens/ideeën te kunnen samenvatten en dan te bespreken met elkaar. Het was een erg fijn traject en makkelijk toegang door allerlei informatie op de website.


Ellen Heikamp

"Zeer professionele begeleiding"

'Zeer professionele loopbaangeleiding! Van harte aan te bevelen.'


Otto Klaver

"Dankzij De Gunfactorverhoger weet ik inmiddels weer precies waar ik blij van word en energie van krijg."

En dat heeft geresulteerd in een nieuwe baan.

Ontzettend blij mee en ik weet zeker dat deze nieuwe functie mij heel goed gaat passen.

Dankbaar voor hun hulp en alle inzichten die het mij heeft gegeven


Jelle van der Ent

"Ze reikten mij instrumenten aan waardoor ik nu weet wat ik wil."

Uitstekende begeleiding van zowel een algemene coach (Gertien) als een persoonlijke coach (Saskia). 


Van te voren was mijn vraagstelling: 'ik wil wel wat anders in mijn werk, maar wat en wat past dan bij mij?'. Ze reikten mij instrumenten aan waardoor ik nu weet wat ik wil.


Ik zou de Gunfactorverhoger aan iedereen willen adviseren die zoekende is in zijn/haar loopbaan. Ze helpen je met simpele vragen, maar ook bv. hoe je je LinkedIn-profiel kunt verbeteren.


Veronika Bossema

"Ik haal veel handige tips uit de coach calls en powersessies."
Ik doe vaak mee aan de coach calls en powersessies. Hier haal ik veel handige tips uit die ik kan toepassen, bijvoorbeeld tijdens het solliciteren. Samen met de opdrachten die je maakt in de leeromgeving Maak Meters leer je jezelf goed kennen, waardoor het solliciteren ook veel makkelijker wordt.

Shalita Drevel

"WAARDEVOLLE AANVULLING"

'Het contact met ‘De GunfactorVerhoger’ en de ‘Maak Meters community’ is ontstaan via mijn coach Dianne Verkerk. Samen met haar zat ik middenin mijn eigen ontwikkeltraject. In zo’n traject ben je uiteraard enorm op jezelf gericht. Je zit continu in je eigen hoofd. Door met ‘lotgenoten’ in contact te komen, kom je er achter dat je niet de enige bent die in een zoekproces zit. Dat weet je op zich wel, maar dan voel en zie je het ook.


In de coach call ben je op een andere manier met jezelf bezig. Je hoort waar anderen tegenaan lopen en daar kan je van leren. En anderen leren weer van jou. Het geeft je aan de ene kant ruimte om even afstand te nemen door naar de ervaringen van anderen te luisteren. Aan de andere kant krijg je inzichten waar je je weer op kunt focussen. Iedereen heeft zijn eigen achtergrond en zit in een andere fase. In welke fase je je ook bevindt, je haalt er altijd iets uit. Al is het maar het inzicht dat je ziet dat je stappen vooruit maakt. Hoe klein of groot ook. Daarnaast leerde ik mijn situatie beter te relativeren.


De week starten met een coach call van Gertien gaf mij een extra boost om de week actief te beginnen. Gertien weet waar ze het over heeft. Ze heeft veel ervaring en parate kennis die ze goed kan onderbouwen en tastbaar maakt met voorbeelden. Je krijgt praktische tips en handvatten zodat je verder kan. Stap voor stap. Het is echt een proces waar je door heen gaat. Gertien helpt je daar op een positieve, realistische en open manier in verder. Naast de algemene coach calls zijn er specifieke webinars waarvoor je je kunt inschrijven. Ik heb bijvoorbeeld veel gehad aan de sessies over pitchen en het inzetten van LinkedIn.


Kortom: wat ik hier allemaal heb mogen leren, ervaar ik absoluut als een waardevolle aanvulling op mijn persoonlijke coachtraject !'


Wendy Wind

"Ik heb nieuwe inzichten en mooie handvaten gekregen om verder te gaan zakelijk en privé ."

Ik was op zoek naar wat ik juist wil worden. Het coachtraject heeft me laten zien dat je altijd bij jezelf moet blijven en dat het goed voor je is om alleen te doen wat energie oplevert.


Mijn coach wist zich heel goed in te leven in een ander. Ze heeft me alles op een rijtje laten zetten. Ze heeft me ook goed geholpen om mijn gedachten te sorteren en daar de juiste wegen/benamingen voor te vinden.

De Gunfactorverhoger heeft goede coaches en een ruim platform. Het is een organisatie waar je in je eigen tempo de juiste weg kan vinden.


Jessica Brouwer, Zorggroep Drenthe

klantenreviews De GunfactorVerhoger
"Tijdens mijn coachtraject ben ik er achter gekomen dat ik meer kan dan ik soms denk."

Ik wilde graag onderzoeken welke baan goed past bij mijn kwaliteiten en interesses. Tijdens mijn coachtraject ben ik er achter gekomen dat ik meer kan dan ik soms denk.


Mijn coach was rustig, enthousiast en geïnteresseerd. Ze prikte ook een beetje in mijn privé, niet te veel maar precies genoeg om eruit te halen wat ze nodig had om mij verder te helpen. De opdrachten thuis zijn soms een beetje droog, maar wel goed. Het traject heeft mij geholpen om mezelf op werkgebied te ontdekken.


Francine van Rooijen

klantenreviews De GunfactorVerhoger
"Mijn coach heeft me geholpen met het sturen naar mijn doelen want ik heb een heel breed interesseveld. "
Ik was op zoek naar hulp met het sturen waar ik precies naar toe wil gaan in mijn carrière. Mijn coach heeft me geholpen met het sturen naar mijn doelen want ik heb een heel breed interesseveld. Ik vond het samenwerken met de coach hartstikke fijn: ze was uitdagend en volhoudend. Ik ben iemand die uitgedaagd moet worden en dat deed ze op een heel goede manier.


Ik ben heel
blij dat ik dit coachtraject bij de Gunfactorverhoger heb gedaan. Ik heb
veel over mezelf geleerd en een duidelijke visie gekregen wat ik van mijzelf verlang. Ik kreeg ook interesses te zien waar ik zelf niet eerder aan had
gedacht.

Giovanni Rossi, RDW

"HET POTENTIEEL ASSESSMENT IS ZEER DE MOEITE WAARD."

'Het potentieel assessment van De GunfactorVerhoger heeft mij nieuwe inzichten gegeven en hiermee kan ik richting geven aan mijn loopbaan. Mijn coach dacht mee en liet mij goed nadenken over de uitkomsten. Een dergelijk assessment geeft veel handvatten voor een eigen persoonlijke ontwikkelingsplan. Het is zeer de moeite waard!'


Nadine Kouwenberg

"Het zou een moeilijke keuze zijn geweest als ik niet de enorme fijne hulp en waardevolle begeleiding had gehad van De GunfactorVerhoger."

Het zou een moeilijke keuze zijn geweest als ik niet de enorme fijne hulp en waardevolle begeleiding had gehad door Gertien van De GunfactorVerhoger. Ze is echt een topper. Dankzij haar fijne duidelijke begeleiding, alle mogelijke webinars en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, waarbij je zelf tot de oplossing komt wat je kunt, wat je wilt, hoe je moeten netwerken, maar ook het opstellen van een sollicitatie brief, heb ik de moeilijke keus gemakkelijker kunnen maken. Welke baan ga ik kiezen, welke is de geschiktste voor mij? Tja het overkomt je maar zelden: 2 banen aangeboden krijgen. Keus gemaakt. En tot nu toe geen spijt ervan. Dank aan het team van De GunfactorVerhogeren, vooral Gertien voor je steun. Ga zo door!


Jacqueline Janssen

Ik heb meer inzicht gekregen in wie ik ben, waar ik voor sta en hoe ik die kwaliteiten kan toepassen."

Ik heb meer inzicht gekregen in wie ik ben, waar ik voor sta en hoe ik die kwaliteiten kan toepassen.


Het traject heeft me ook geholpen om meer in mijzelf te geloven.


De Gunfactoverhoger kan ik aanbevelen omdat het fijne mensen zijn, er een goede communicatie is en ze verstand van zaken hebben. Lian Hummel

""Jaaaa, het is gelukt mede dankzij het team van de Gunfactorverhoger."
Nog enkele dagen en dan begin ik bij een nieuwe werkgever. Natuurlijk heb ik het zelf gedaan maar zonder de tips en inzichten van De Gunfactorverhoger was de uitkomst of de weg naar de nieuwe baan toch anders. 


De tips tijdens de coachcalls hebben bijzonder veel geholpen.  Voor iedereen die aan dit bijzondere traject begint; maak gebruik van de coachcalls. Het is een fijne methode om van anderen te horen wat handig is of om wat voor jouw problemen zijn te bespreken. Je kan op een laagdrempelige manier hulp krijgen, je hoeft niet alles zelf te bedenken. En....met jouw vraag kan je ook nog anderen helpen die op dat moment of later met zo'n zelfde uitdaging komen te zitten. Hoe fijn is dat!


Jeroen Schipper

"Minimale effort, maximaal resultaat. De Gunfactorverhoger heeft mij geholpen de overstap naar een nieuwe functie te durven maken."

Door mijn traject bij de Gunfactorverhoger heb ik leren denken in mogelijkheden. De coach was warm, vriendelijk en professioneel. Ik kan de Gunfactorverhoger aanbevelen: je krijgt met een minimale effort een maximaal resultaat. De Gunfactorverhoger heeft mij geholpen de overstap naar een nieuwe functie te durven maken


Lotte van den Dungen

"Doordat Gertien op de juiste manier vragen stelt, heb ik zelf kunnen ontdekken waar mijn passie ligt"

Doordat Gertien op de juiste manier vragen stelt, heb ik zelf kunnen ontdekken waar mijn passie ligt en waar ik me in de toekomst op wil gaan richten. Ook heeft ze me goed geholpen om concreet te blijven bij het maken van mijn plannen voor mijn eigen bedrijf.


Iedereen die niet weet wat hij of zij wil gaan doen in de toekomst, een baan verloren is of een switch wil gaan maken in zijn/haar loopbaan: de Gunfactorverhoger moet je bellen!


Janneke Geerts

"De coaching heeft mij enorm geholpen met mijn faalangst/dichtklappen bij sollicitatiegesprekken."

De coaching heeft mij enorm geholpen met mijn faalangst/dichtklappen bij sollicitatiegesprekken. Hun praktisch aanpak is praktisch en doelgericht. Snel naar de kern van het probleem om van daaruit aan te pakken. Ze geven richting waarbij je heel dicht bij jezelf blijft. Dit heeft mij enorm geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen. 
Ik kan ze van harte aanbevelen


Petra Postmus

"Ik heb nieuwe mogelijkheden ontdekt"
 Er wordt naar je geluisterd en je krijgt veel mogelijkheden in handen om te werken aan en naar jouw doel.

De GunfactorVerhoger is heel toegankelijk.


Marja Hulshoff, Hanzehogeschool Groningen

"ik heb een nieuwe baan gevonden,JIHAA!!"

Na een goede en leuke begeleiding door Iris Colijn van de GunfactorVerhoger heb ik een andere baan gevonden. Ik wil het toch even delen en laten weten dat ik veel aan de GunfactorVerhoger heb gehad. Bedankt voor jullie hulp, adviezen en goede zorg. Tuurlijk heb ik het nog altijd zelf moeten doen maar toch met hulp van jullie! Ik zou zeggen ga zo door en dan komen er vast nog meer mensen op hun plek terecht waar zij een nieuw avontuur kunnen aangaan en een nieuw hoofdstuk kunnen starten. Toppers!


Peter Lourens

"De Gunfactorverhoger beveel ik van harte aan!"

De Gunfactorverhoger is een echte meerwaarde in het sollicitatietraject door het persoonlijke contact en de kundige adviezen.


Tieme Santes

"Ik heb mezelf beter leren kennen!"

Ik heb inzicht gekregen in wie ik ben, wat ik kan, wat ik wil en wat bij me past. Kortom ik heb mezelf beter leren kennen. Gertien is een zeer enthousiaste coach die weet van aanpakken. Waar een wil is, is een weg en die bewandelt ze zeer vastberaden. Ze helpt jou ook die weg op door haar energieke inspirerende manier van coachen.


Lisa Hoes

"Ik heb duidelijk gekregen over waar ik goed in zou zijn en wat ik moet doen om eraan te beginnen ."

Ik heb duidelijk gekregen over waar ik goed in zou zijn en wat ik moet doen om eraan te beginnen. De coach was enthousiast, duidelijk en wist heel goed mijn enthousiasme af te remmen als het nodige was.


Alle medewerkers van de Gunfactorverhoger zijn zeer professioneel en ervaren!


Iwona Wiewiórowska

"GEEN ZWEVERIGE ONTDEKKINGSTOCHT, MAAR EEN NUCHTERE AANPAK"

Door het coachtraject kreeg ik inzicht in wat bij me past, wat andere mensen van me vinden en wat mijn kansen en positie op de arbeidsmarkt zijn. De Gunfactorverhoger heeft een fijne directe manier van een kijk op je loopbaan en positie in de arbeidsmarkt. Geen zweverige ontdekkingstocht, maar een nuchtere aanpak. Daar houd ik van.


Dorien Bos

"De Gunfactorverhoger is persoonlijk en erg actief met kennis van zaken"

Door de arbeidsmarktscan heb ik meer inzicht gekregen in banen met toekomst (of niet). Ik werd geholpen met tips m.b.t. het focus aanbrengen in de vacatures, waar reageer je wel op en waar niet en kijken naar je kwaliteiten i.p.v. je zwaktes en onzekerheden. De Gunfactorverhoger is persoonlijk en erg actief met kennis van zaken


Agnes van der Draai

"Ik zou de Gunfactorverhoger absoluut aanraden en heb dit ook al gedaan. "

Belangrijk is om een passende coach te hebben, dat maakt of breekt een traject. Je moet je veilig kunnen voelen en dat voelde ik me meteen. Als iemand geen klik heeft met een coach, wordt het een heel ander traject. Ik was heel blij met de coach van de Gunfactorverhoger! Bedankt!


Harma Adams

"De Gunfactorverhoger heeft een prima begeleiding."
De Gunfactoverhoger heeft een prima begeleiding in zowel het sollicitatieproces, als in het persoonlijke proces. Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik.


Warna Hingstman

"Petje af voor de Gunfactorverhoger hoe zij mensen helpen met CV en LinkedIn"

Ik heb leren inzien dat netwerken zeer belangrijk is. Door de juiste coaching van Saskia van De Gunfactorverhoger werd ik steeds gemotiveerder ook in mijn gesprekken. Ik werd geholpen met een goed, maar ook duidelijk CV. Ook hebben ze me laten zien en horen hoe ik een gesprek in goede banen kan laten lopen. Ik ben ontzettend blij dat de Gunfactorverhoger mij geholpen heeft.


Mark Smit