klanten over ons
"De Gunfactorverhoger beveel ik van harte aan!"

De Gunfactorverhoger is een echte meerwaarde in het sollicitatietraject door het persoonlijke contact en de kundige adviezen.


Tieme Santes

"Ik heb mezelf beter leren kennen!"

Ik heb inzicht gekregen in wie ik ben, wat ik kan, wat ik wil en wat bij me past. Kortom ik heb mezelf beter leren kennen. Gertien is een zeer enthousiaste coach die weet van aanpakken. Waar een wil is, is een weg en die bewandelt ze zeer vastberaden. Ze helpt jou ook die weg op door haar energieke inspirerende manier van coachen.


Lisa Hoes

"Alle medewerkers van de Gunfactorverhoger zijn zeer professioneel en ervaren!"
Ik heb duidelijk gekregen over waar ik goed in zou zijn en wat ik moet doen om eraan te beginnen. De coach was enthousiast, duidelijk en wist heel goed mijn enthousiasme af te remmen als het nodige was.


Iwona Wiewiórowska

"GEEN ZWEVERIGE ONTDEKKINGSTOCHT, MAAR EEN NUCHTERE AANPAK"

Door het coachtraject kreeg ik inzicht in wat bij me past, wat andere mensen van me vinden en wat mijn kansen en positie op de arbeidsmarkt zijn. De Gunfactorverhoger heeft een fijne directe manier van een kijk op je loopbaan en positie in de arbeidsmarkt.


Dorien Bos

"Doordat Gertien op de juiste manier vragen stelt, heb ik zelf kunnen ontdekken waar mijn passie ligt"

Doordat Gertien op de juiste manier vragen stelt, heb ik zelf kunnen ontdekken waar mijn passie ligt en waar ik me in de toekomst op wil gaan richten. Ook heeft ze me goed geholpen om concreet te blijven bij het maken van mijn plannen voor mijn eigen bedrijf. Iedereen die niet weet wat hij of zij wil gaan doen in de toekomst, een baan verloren is of een switch wil gaan maken in zijn/haar loopbaan: de Gunfactorverhoger moet je bellen!


Janneke Geerts

"Ik zou iedereen de Gunfactorverhoger aanbevelen"

De coaching heeft mij enorm geholpen met mijn faalangst/dichtklappen bij sollicitatiegesprekken. Hun praktisch aanpak is praktisch en doelgericht. Snel naar de kern van het probleem om van daaruit aan te pakken. Ze geven richting waarbij je heel dicht bij jezelf blijft. Dit heeft mij enorm geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen.


Petra Postmus

"De Gunfactorverhoger is een heel toegankelijk bedrijf"
 Er wordt naar je geluisterd en je krijgt veel mogelijkheden in handen om te werken aan en naar jouw doel.


Marja Hulshoff

"Petje af voor de Gunfactorverhoger hoe zij mensen helpen met CV en LinkedIn"

Ik heb leren inzien dat netwerken zeer belangrijk is. Door de juiste coaching van Saskia van De Gunfactorverhoger werd ik steeds gemotiveerder ook in mijn gesprekken. Ik werd geholpen met een goed, maar ook duidelijk CV. Ook hebben ze me laten zien en horen hoe ik een gesprek in goede banen kan laten lopen. Ik ben ontzettend blij dat de Gunfactorverhoger mij geholpen heeft.


Mark Smit

arrow_drop_up arrow_drop_down