klanten over ons
"Dankzij De Gunfactorverhoger weet ik inmiddels weer precies waar ik blij van word en energie van krijg."

En dat heeft geresulteerd in een nieuwe baan.

Ontzettend blij mee en ik weet zeker dat deze nieuwe functie mij heel goed gaat passen.

Dankbaar voor hun hulp en alle inzichten die het mij heeft gegeven


Jelle van der Ent

"Uitstekende begeleiding"

Uitstekende begeleiding van zowel een algemene coach (Gertien) als een persoonlijke coach (Saskia). 

Van te voren was mijn vraagstelling: 'ik wil wel wat anders in mijn werk, maar wat en wat past dan bij mij?'. Ze reikten mij instrumenten aan waardoor ik nu weet wat ik wil.

Ik zou de Gunfactorverhoger aan iedereen willen adviseren die zoekende is in zijn/haar loopbaan. Ze helpen je met simpele vragen, maar ook bv. hoe je je LinkedIn-profiel kunt verbeteren.


Veronika Bossema

"Ik haal veel handige tips uit de coach calls en powersessies."
Ik doe vaak mee aan de coach calls en powersessies. Hier haal ik veel handige tips uit die ik kan toepassen, bijvoorbeeld tijdens het solliciteren. Samen met de opdrachten die je maakt in de leeromgeving Maak Meters leer je jezelf goed kennen, waardoor het solliciteren ook veel makkelijker wordt.

Shalita Drevel

"WAARDEVOLLE AANVULLING"

'Het contact met ‘De GunfactorVerhoger’ en de ‘Maak Meters community’ is ontstaan via mijn coach Dianne Verkerk. Samen met haar zat ik middenin mijn eigen ontwikkeltraject. In zo’n traject ben je uiteraard enorm op jezelf gericht. Je zit continu in je eigen hoofd. Door met ‘lotgenoten’ in contact te komen, kom je er achter dat je niet de enige bent die in een zoekproces zit. Dat weet je op zich wel, maar dan voel en zie je het ook.


In de coach call ben je op een andere manier met jezelf bezig. Je hoort waar anderen tegenaan lopen en daar kan je van leren. En anderen leren weer van jou. Het geeft je aan de ene kant ruimte om even afstand te nemen door naar de ervaringen van anderen te luisteren. Aan de andere kant krijg je inzichten waar je je weer op kunt focussen. Iedereen heeft zijn eigen achtergrond en zit in een andere fase. In welke fase je je ook bevindt, je haalt er altijd iets uit. Al is het maar het inzicht dat je ziet dat je stappen vooruit maakt. Hoe klein of groot ook. Daarnaast leerde ik mijn situatie beter te relativeren.


De week starten met een coach call van Gertien gaf mij een extra boost om de week actief te beginnen. Gertien weet waar ze het over heeft. Ze heeft veel ervaring en parate kennis die ze goed kan onderbouwen en tastbaar maakt met voorbeelden. Je krijgt praktische tips en handvatten zodat je verder kan. Stap voor stap. Het is echt een proces waar je door heen gaat. Gertien helpt je daar op een positieve, realistische en open manier in verder. Naast de algemene coach calls zijn er specifieke webinars waarvoor je je kunt inschrijven. Ik heb bijvoorbeeld veel gehad aan de sessies over pitchen en het inzetten van LinkedIn.


Kortom: wat ik hier allemaal heb mogen leren, ervaar ik absoluut als een waardevolle aanvulling op mijn persoonlijke coachtraject !'


Wendy Wind

"Ik heb nieuwe inzichten en mooie handvaten gekregen om verder te gaan zakelijk en privé ."

Ik was op zoek naar wat ik juist wil worden. Het coachtraject heeft me laten zien dat je altijd bij jezelf moet blijven en dat het goed voor je is om alleen te doen wat energie oplevert. Mijn coach wist zich heel goed in te leven in een ander. Ze heeft me alles op een rijtje laten zetten. Ze heeft me ook goed geholpen om mijn gedachten te sorteren en daar de juiste wegen/benamingen voor te vinden. De Gunfactorverhoger heeft goede coaches en een ruim platform. Het is een organisatie waar je in je eigen tempo de juiste weg kan vinden.


Jessica Brouwer

"Het traject heeft mij geholpen om mezelf op werkgebied te ontdekken."

Ik wilde graag onderzoeken welke baan goed past bij mijn kwaliteiten en interesses. Tijdens mijn coachtraject ben ik er achter gekomen dat ik meer kan dan ik soms denk. Mijn coach was rustig, enthousiast en geïnteresseerd. Ze prikte ook een beetje in mijn privé, niet te veel maar precies genoeg om eruit te halen wat ze nodig had om mij verder te helpen. De opdrachten thuis zijn soms een beetje droog, maar wel goed. Het traject heeft mij geholpen om mezelf op werkgebied te ontdekken.


Francine van Rooijen

"Ik ben heel blij dat ik dit coachtraject heb gedaan."
Ik was op zoek naar hulp met het sturen waar ik precies naar toe wil gaan in mijn carrière. Mijn coach heeft me geholpen met het sturen naar mijn
doelen want ik heb een heel breed interesseveld. Ik vond het samenwerken met de coach hartstikke fijn: ze was uitdagend en volhoudend. Ik ben iemand die uitgedaagd moet worden en dat deed ze op een heel goede manier. Ik ben heel
blij dat ik dit coachtraject bij de Gunfactorverhoger heb gedaan. Ik heb
veel over mezelf geleerd en een duidelijke visie gekregen wat ik van mijzelf verlang. Ik kreeg ook interesses te zien waar ik zelf niet eerder aan had
gedacht.

Giovanni Rossi

"HET POTENTIEEL ASSESSMENT IS ZEER DE MOEITE WAARD."

'Het potentieel assessment van De GunfactorVerhoger heeft mij nieuwe inzichten gegeven en hiermee kan ik richting geven aan mijn loopbaan. Mijn coach dacht mee en liet mij goed nadenken over de uitkomsten. Een dergelijk assessment geeft veel handvatten voor een eigen persoonlijke ontwikkelingsplan. Het is zeer de moeite waard!'


Nadine Kouwenberg

"Het zou een moeilijke keuze zijn geweest als ik niet de enorme fijne hulp en waardevolle begeleiding had gehad van De GunfactorVerhoger."

Het zou een moeilijke keuze zijn geweest als ik niet de enorme fijne hulp en waardevolle begeleiding had gehad door Gertien van De GunfactorVerhoger. Ze is echt een topper. Dankzij haar fijne duidelijke begeleiding, alle mogelijke webinars en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, waarbij je zelf tot de oplossing komt wat je kunt, wat je wilt, hoe je moeten netwerken, maar ook het opstellen van een sollicitatie brief, heb ik de moeilijke keus gemakkelijker kunnen maken. Welke baan ga ik kiezen, welke is de geschiktste voor mij? Tja het overkomt je maar zelden: 2 banen aangeboden krijgen. Keus gemaakt. En tot nu toe geen spijt ervan. Dank aan het team van De GunfactorVerhogeren, vooral Gertien voor je steun. Ga zo door!


Jacqueline Janssen

"De Gunfactoverhoger kan ik aanbevelen omdat het fijne mensen zijn, er een goede communicatie is en ze verstand van zaken hebben."

Ik heb meer inzicht gekregen in wie ik ben, waar ik voor sta en hoe ik die kwaliteiten kan toepassen.


Het traject heeft me ook geholpen om meer in mijzelf te geloven.


Lian Hummel

""Jaaaa, het is gelukt mede dankzij het team van de Gunfactorverhoger."
Nog enkele dagen en dan begin ik bij een nieuwe werkgever. Natuurlijk heb ik het zelf gedaan maar zonder de tips en inzichten van De Gunfactorverhoger was de uitkomst of de weg naar de nieuwe baan toch anders. 

De tips tijdens de coachcalls hebben bijzonder veel geholpen.  Voor iedereen die aan dit bijzondere traject begint; maak gebruik van de coachcalls. Het is een fijne methode om van anderen te horen wat handig is of om wat voor jouw problemen zijn te bespreken. Je kan op een laagdrempelige manier hulp krijgen, je hoeft niet alles zelf te bedenken. En....met jouw vraag kan je ook nog anderen helpen die op dat moment of later met zo'n zelfde uitdaging komen te zitten. Hoe fijn is dat!


Jeroen Schipper

"Minimale effort, maximaal resultaat. De Gunfactorverhoger heeft mij geholpen de overstap naar een nieuwe functie te durven maken."

Door mijn traject bij de Gunfactorverhoger heb ik leren denken in mogelijkheden. De coach was warm, vriendelijk en professioneel. Ik kan de Gunfactorverhoger aanbevelen: je krijgt met een minimale effort een maximaal resultaat. De Gunfactorverhoger heeft mij geholpen de overstap naar een nieuwe functie te durven maken


Lotte van den Dungen

"Doordat Gertien op de juiste manier vragen stelt, heb ik zelf kunnen ontdekken waar mijn passie ligt"

Doordat Gertien op de juiste manier vragen stelt, heb ik zelf kunnen ontdekken waar mijn passie ligt en waar ik me in de toekomst op wil gaan richten. Ook heeft ze me goed geholpen om concreet te blijven bij het maken van mijn plannen voor mijn eigen bedrijf. Iedereen die niet weet wat hij of zij wil gaan doen in de toekomst, een baan verloren is of een switch wil gaan maken in zijn/haar loopbaan: de Gunfactorverhoger moet je bellen!


Janneke Geerts

"Ik zou iedereen de Gunfactorverhoger aanbevelen"

De coaching heeft mij enorm geholpen met mijn faalangst/dichtklappen bij sollicitatiegesprekken. Hun praktisch aanpak is praktisch en doelgericht. Snel naar de kern van het probleem om van daaruit aan te pakken. Ze geven richting waarbij je heel dicht bij jezelf blijft. Dit heeft mij enorm geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen.


Petra Postmus

"De Gunfactorverhoger is een heel toegankelijk bedrijf"
 Er wordt naar je geluisterd en je krijgt veel mogelijkheden in handen om te werken aan en naar jouw doel.


Marja Hulshoff

"ik heb een nieuwe baan gevonden,JIHAA!!"

Na een goede en leuke begeleiding door Iris Colijn van de GunfactorVerhoger heb ik een andere baan gevonden. Ik wil het toch even delen en laten weten dat ik veel aan de GunfactorVerhoger heb gehad. Bedankt voor jullie hulp, adviezen en goede zorg. Tuurlijk heb ik het nog altijd zelf moeten doen maar toch met hulp van jullie! Ik zou zeggen ga zo door en dan komen er vast nog meer mensen op hun plek terecht waar zij een nieuw avontuur kunnen aangaan en een nieuw hoofdstuk kunnen starten. Toppers!


Peter Lourens

"De Gunfactorverhoger beveel ik van harte aan!"

De Gunfactorverhoger is een echte meerwaarde in het sollicitatietraject door het persoonlijke contact en de kundige adviezen.


Tieme Santes

"Ik heb mezelf beter leren kennen!"

Ik heb inzicht gekregen in wie ik ben, wat ik kan, wat ik wil en wat bij me past. Kortom ik heb mezelf beter leren kennen. Gertien is een zeer enthousiaste coach die weet van aanpakken. Waar een wil is, is een weg en die bewandelt ze zeer vastberaden. Ze helpt jou ook die weg op door haar energieke inspirerende manier van coachen.


Lisa Hoes

"Alle medewerkers van de Gunfactorverhoger zijn zeer professioneel en ervaren!"
Ik heb duidelijk gekregen over waar ik goed in zou zijn en wat ik moet doen om eraan te beginnen. De coach was enthousiast, duidelijk en wist heel goed mijn enthousiasme af te remmen als het nodige was.


Iwona Wiewiórowska

"GEEN ZWEVERIGE ONTDEKKINGSTOCHT, MAAR EEN NUCHTERE AANPAK"

Door het coachtraject kreeg ik inzicht in wat bij me past, wat andere mensen van me vinden en wat mijn kansen en positie op de arbeidsmarkt zijn. De Gunfactorverhoger heeft een fijne directe manier van een kijk op je loopbaan en positie in de arbeidsmarkt.


Dorien Bos

"De Gunfactorverhoger is persoonlijk en erg actief met kennis van zaken"

Door de arbeidsmarktscan heb ik meer inzicht gekregen in banen met toekomst (of niet). Ik werd geholpen met tips m.b.t. het focus aanbrengen in de vacatures, waar reageer je wel op en waar niet en kijken naar je kwaliteiten i.p.v. je zwaktes en onzekerheden. De Gunfactorverhoger is persoonlijk en erg actief met kennis van zaken


Agnes van der Draai

"Ik zou de Gunfactorverhoger absoluut aanraden en heb dit ook al gedaan. "

Belangrijk is om een passende coach te hebben, dat maakt of breekt een traject. Je moet je veilig kunnen voelen en dat voelde ik me meteen. Als iemand geen klik heeft met een coach, wordt het een heel ander traject. Ik was heel blij met de coach van de Gunfactorverhoger! Bedankt!


Harma Adams

"De Gunfactorverhoger heeft een prima begeleiding."
De Gunfactoverhoger heeft een prima begeleiding in zowel het sollicitatieproces, als in het persoonlijke proces. Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik.


Warna Hingstman

"Petje af voor de Gunfactorverhoger hoe zij mensen helpen met CV en LinkedIn"

Ik heb leren inzien dat netwerken zeer belangrijk is. Door de juiste coaching van Saskia van De Gunfactorverhoger werd ik steeds gemotiveerder ook in mijn gesprekken. Ik werd geholpen met een goed, maar ook duidelijk CV. Ook hebben ze me laten zien en horen hoe ik een gesprek in goede banen kan laten lopen. Ik ben ontzettend blij dat de Gunfactorverhoger mij geholpen heeft.


Mark Smit

arrow_drop_up arrow_drop_down