Nieuwsbrief september 2021
27 september 2021 
1 min. leestijd

Nieuwsbrief september 2021

Fantastisch nieuws! De GunfactorVerhoger – Loopbaan & Outplacement is een samenwerking aangegaan met Studytube. Studytube is een groot leerplatform waar ruim 270 organisaties bij aangesloten zijn. Medewerkers van deze organisaties kunnen via het leerportaal ons aanbod nu vinden en via die weg een traject, training of coaching bij ons boeken.

Je kunt je vast voorstellen dat we erg blij zijn met deze mooie ontwikkeling. Op voordracht van Marga Cools van het RDW is deze mooie samenwerking tot stand gekomen. Fantastisch dat zij haar ervaringen met ons en haar vertrouwen in ons met Studytube deelde.  

Investeer in vitaliteit en verhoog veerkracht: 3 redenen

Onderzoek door o.a. AON toont aan dat hoe groter de investering in vitaliteit is, hoe groter de mate van veerkracht een organisatie als geheel laat zien.

Veerkrachtige medewerkers hebben een hogere motivatie, 40% hoger dan niet veerkrachtige medewerkers (AON rapport Veerkracht voor de toekomst). Een hogere motivatie leidt tot een stijging in productiviteit en verbeterde output. De drie belangrijkste redenen om te starten met investeren in vitaliteit zijn: 1. Omarm verandering 2. Laat verzuimpercentages kelderen 3. Win the war for talent


Veerkrachtige medewerkers hebben een positieve invloed op uw bedrijfsresultaat: ze zijn gezonder, het personeelsverloop is lager, uw marktwaarde verhoogt en de prestaties zijn beter. Het loont dus om te werken aan de veerkracht van uw medewerkers.

Agenda

Vooraankondiging: 27 oktober 2021, online mastersclass
Tijdens de masterclass Hoe ga ik praktisch aan de slag met duurzame inzetbaarheid gaat onze expert Dianne Verkerk in 45 minuten jou nuttige en doelmatige handvatten bieden waardoor je mensen in beweging krijgt rondom dit thema. Meer informatie volgt.

Startdatum: 25 november 2021, Utrecht
Het programma 
Persoonlijk leiderschap voor Young Professionals is een programma van 6 maanden dat zich richt op de persoonlijke ontwikkeling van starters op de arbeidsmarkt.

Startdatum: 30 november 2021, Utrecht
De klassikale training Verhoog je Gunfactor op de arbeidsmarkt leert je alles over wat er tegenwoordig van je verwacht wordt wanneer je met succes een andere baan wilt vinden.

Vacature voor partner

Wegens uitbreiding zijn we op zoek naar drie ervaren en gecertificeerde Noloc of Nobco loopbaancoaches die ook accountmanagement een warm hart toe dragen uit de omgeving Arnhem/Nijmegen, Gorinchem/Rotterdam & omgeving Amsterdam die als partner en onder naam van De GunfactorVerhoger willen gaan werken en hun bedrijf verder willen uitbouwen samen met ons.

Naast het inhoudelijk coachen is netwerken en accountmanagement een belangrijk onderdeel van deze functie.

Ken jij iemand binnen je netwerk die mogelijk geïnteresseerd is in deze functie, verwijs hem dan naar ons door. Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar gertien.beijering@degunfactorverhoger.nl.

Over de schrijver
Mijn naam is Gertien Beijering, eigenaar en oprichter van de GunfactorVerhoger. Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer wij mensen kunnen helpen in hun groei, ontwikkeling en inzetbaarheid. Ik geef mensen graag werkplezier want dat ervaar ik zelf ook en dat GUN ik iedereen! Mijn specialisme is de inzet van de gunfactor. Ik vond het in 2009 heel interessant om te onderzoeken hoe bedrijven en medewerkers in tijden van de recessie succesvol bleven. Het ontwikkelde Gunningswiel vat mijn onderzoek samen en wordt beschreven in een drietal door mij geschreven boeken. Deze kennis zetten we in de tegenwoordige tijd nog steeds in en komen in al onze unieke (online) coachingsprogramma's aan bod.
Reactie plaatsen