Wij zijn....

De Gunfactorverhoger aangenaam...

Dianne Verkerk- Senior LOOPBAANADVISEUR & PArtner

Mijn naam is Dianne Verkerk en ik ben als loopbaancoach verbonden aan de GunfactorVerhoger. Als coach inspireer en motiveer ik jou graag bij de zoektocht naar je talenten en drijfveren. Of dit nu vanuit een loopbaanvraagstuk is of outplacement. Werken aan de beste versie van jezelf en/of het vinden van een juiste nieuwe uitdaging, ben ik graag bij betrokken. Als coach heb ik oprecht interesse in mensen en wat hun beweegt, ben ik professioneel, praktisch en lever graag maatwerk.

 

Inmiddels ben ik meer dan 20 jaar als coach / consultant werkzaam en heb ervaring binnen verschillende bedrijfstakken. Na mijn studie HEAO-CE ben ik jaren in de werving en selectiebranche werkzaam geweest. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar coach/ consultant bij een HR bureau. In al die jaren ben ik me blijven ontwikkelen en heb ik bewuste keuzes gemaakt binnen mijn loopbaan. Verdere verdieping in het vak als loopbaancoach en duurzame inzetbaarheid expert. Als extra expertise neem ik de kennis over kanker en werk mee.

 

Nadat ik zelf met kanker werd geconfronteerd heb ik gemerkt hoe lastig het kan zijn voor de werkomgeving om daarmee om te gaan. Mijn toenmalige werkgever heeft dat super opgepakt. Later besefte ik pas hoe bijzonder dat is geweest in die tijd en daarom heb ik me die extra focus bij laten brengen.

 

Daarom ben ik ook mijn eigen coach praktijk gestart om alle kennis en expertise samen te brengen. Van loopbaan tot duurzame inzetbaarheid, van young professional tot terugkeer op de werkvloer na het hebben (gehad) van kanker of een burn-out.

 

Aan de slag gaan met mij betekent een praktisch en pragmatische aanpak waarbij het gevoel van 'veiligheid' voorop staat. Uit eigen ervaring weet ik dat dit erg belangrijk is om je als coachee open te durven stellen. Stap voor stap maak jij je eigen keuzes in een tempo wat bij jou past. Als coach loop ik niet voorop met de trommel maar naast je en begeleid je vanuit die veiligheid. Mijn motto is dan ook: blijf in verbinding met jezelf en onderhoud je eigen BV: IK'


Neem gerust contact met mij op via 📧 dianne.verkerk@degunfactorverhoger.nlMeer weten

Schroom niet en neem contact met ons op