€ 9,99

SOLLICITEREN? ZET JE GUNFACTOR IN!

Solliciteren? Zet je gunfactor in!’ leert jou:

✓ Hoe je er voor zorgt dat mensen aan je denken wanneer ze een passende vacature hebben

✓ Hoe je opvalt tussen andere sollicitanten
✓ Hoe je je kennis, kunde en meerwaarde op een overtuigende wijze onder de aandacht brengt
✓ Hoe je een duurzaam netwerk opbouwt van persoonlijke ambassadeurs
✓ Hoe je vertrouwen opbouwt en commitment krijgt zodat jou die baan gegund wordt

Mijn wensbaan

‘Vooraf goed weten wie ik ben, wat ik kan en wat ik nu echt belangrijk vind, heeft mij geholpen bij het helder krijgen van

mijn wensbaan. Mijn motivatie voor een functie kon ik vanaf dat moment ook veel beter onder woorden brengen. Dit heeft

erin geresulteerd dat ik tijdens mijn laatste sollicitatie zo’n goede indruk achterliet dat ik werd aangenomen! De tips van

Gertien hebben mij daar zeker bij geholpen.’

Harma de Rooy
Dit boek is onmisbaar 

‘Dit boek is onmisbaar als je op zoekt bent naar een baan. De inhoud geeft goed weer hoe het nieuwe solliciteren werkt. Stap voor stap je kansen op de arbeidsmarkt vergroten door de concrete tips en opdrachten uit het boek te volgen. Dit boek zet denken om in doen!’

Mirjam van der Meer
Complimenten!

‘Complimenten! Leest makkelijk, mooie lay-out, goede tips, bijlage met voorbeelden.’

H. Foppen
10 sollicitatiefouten

OVER DE AUTEUR, GERTIEN BEIJERING

Mensen meters laten maken in hun loopbaan. Zorgen dat mensen (weer) voldoening en plezier halen uit hun werk. Vanuit een omgeving werken waar alle talenten en competenties worden benut en medewerker de erkenning en de waardering krijgen die ze verdienen. Dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Waarom? Dit ervaar ik zelf ook en het is een genot. Ik gun het iedereen!

Vanaf 2001 werkzaam als arbeidsmarktdeskundige. Eerst als intercedent, later als mobiliteitsadviseur en nu als  professionele coach, trainer en spreker op het gebied van loopbaanadvies, solliciteren en outplacement. Sinds 2010 is mijn expertise uitgebreid met de inzet van de gunfactor in deze processen van persoonlijke loopbaanontwikkeling en profilering.

 Mijn motto is: waar een wil is, is een weg en laat dit zien! Bij alles wat ik doe, geldt: practise what I preach.

Alles wat ik in het boek adviseur, praktiseer ik zelf. Er zit namelijk niet veel verschil tussen solliciteren en ondernemen. We zijn immers allebei op zoek naar werk.😉

Ik beleef veel zakelijke succes door op een gunfactorverhogende manier mijn contacten te leggen, relaties te onderhouden en opdrachten uit te voeren. Wanneer je immers afhankelijk bent van de mening van een ander, ben je afhankelijk van de gunfactor die jij in zijn/haar ogen hebt opgebouwd. Werk aan je gunfactor! Het zal jou zeker geen windeieren leggen.


Alles wat ik in het boek adviseur, praktiseer ik zelf. Er zit namelijk niet veel verschil tussen solliciteren en ondernemen.
We zijn immers allebei op zoek naar werk.😉

Ik beleef veel zakelijke succes door op een gunfactorverhogende manier mijn contacten te leggen, relaties te onderhouden en opdrachten uit te voeren. Wanneer je immers afhankelijk bent van de mening van een ander, ben je afhankelijk van de gunfactor die jij in zijn/haar ogen hebt opgebouwd. Werk aan je gunfactor! Het zal jou zeker geen windeieren leggen.


€ 9,99

Laat jezelf zien, zet je gunfactor in en krijg die nieuwe baan!

Wie tegenwoordig succesvol wil solliciteren, zal het moeten hebben van zijn netwerk. 85% van de vacatures wordt namelijk via via ingevuld door referral marketing, waarbij anderen jouw ambassadeur zijn. Als sollicitant moet je daarom werken aan je persoonlijke zichtbaarheid en vindbaarheid. Het hebben van een hoge gunfactor bij de juiste mensen zorgt ervoor dat ze aan je denken en je benaderen wanneer ze iets horen dat voor jou interessant kan zijn.

Een optimale online en offline presentatie van jezelf is van doorslaggevend belang om goed in beeld te komen bij recruiters, werkgevers en netwerkcontacten. Het wekt vertrouwen. Gertien Beijering leert je hoe je invloed kunt uitoefenen op jouw gunfactor zodat je zelf in de lead bent en die felbegeerde baan krijgt.

Nick Hardenberg

geholpen in mijn sollicitatiegesprek

‘Een ideaal boek voor degene die een nieuwe uitdaging zoekt.
Goede praktische tips die je stap voor stap verder helpen in
het proces naar een nieuwe job. Van het netwerken tot aan
het sollicitatiegesprek zelf. Niet alleen handig voor mensen die
al een tijd niet gesolliciteerd hebben, maar ook voor mensen
die graag up-to-date willen zijn en zich zo goed mogelijk in de
markt willen zetten. Het heeft mij persoonlijk vooral geholpen
om over mijn competenties na te denken en ze in kaart te
brengen. Dit heeft mij enorm geholpen in mijn sollicitatiegesprek.
Mijn nieuwe job heb ik mede te danken aan de sterke
tips in dit boek. Bedankt daarvoor!’