Wij zijn....

De Gunfactorverhoger aangenaam...

SASKIA ZEMANN - Senior LOOPBAANADVISEUR

Al 20 jaar werk ik als adviseur in het HR-vak, waarvan de laatste 10 jaar als HRM-adviseur en loopbaanadviseur. Dit doe ik op dit moment bij Saxion. Daarnaast werk ik ook bij De GunfactorVerhoger als loopbaanadviseur. Allebei erg leuk om te doen!


Ik ben geïnteresseerd in de ontwikkeling van mensen en wil hier van toegevoegde waarde zijn. Daarnaast help ik graag mensen met het hervinden van werkplezier. Want met plezier naar je werk gaan, dat wil toch iedereen?


Anderen omschrijven mij als een mensen mens, klantgericht, praktisch en concreet. Verder ben ik nieuwsgierig, ga ik het gesprek aan en help ik graag anderen verder.


Twee motto's zijn voor mij belangrijk: “Blijf bij jezelf” en “Pak je eigen regie”. Ik ben er namelijk van overtuigd dat als je je eigen regie pakt, er beweging komt. Welke kant deze beweging op gaat, dat bepaal jij zelf. 


Als loopbaancoach ga ik graag, samen met jou, op zoek naar antwoorden op jouw vragen. Ik heb een luisterend oor, inspireer, ben enthousiast, stel scherpe vragen en houd een spiegel voor. Spreek ik je snel? Ik heb er zin in!


Via 📧 saskia.zemann@degunfactorverhoger.nl leg je makkelijk en snel  contact met mij.


Meer weten

Schroom niet en neem contact met ons op