Wij zijn....

De Gunfactorverhoger aangenaam...

Nynke Leistra

Nynke Leistra- Senior LOOPBAANADVISEUR

Voor veel mensen is werk een belangrijk onderdeel van hun leven. Als loopbaancoach ondersteun ik je dan ook in het optimaliseren of vergroten van werkgeluk, zodat je werk doet waar je plezier uithaalt en jij je energievol voelt. Zowel op je werk als privé. Want dat is wat ik jou gun.


Natuurlijk kun je je niet altijd gelukkig voelen. Soms zijn er dagen dat het wat minder gaat, of zijn er omstandigheden die maken dat het even niet lekker gaat. Werkgeluk gaat voor mij dan ook over het hebben van een overall tevreden gevoel en weten wat jij kunt doen om in de buurt van de balans te blijven.


Ik geloof er in dat werk en privé niet losstaan van elkaar. Wanneer het op je werk niet lekker gaat heeft dit al snel effect op hoe jij je voelt en kan dit z’n weerslag hebben op je privéleven en vice versa. Alles is verwerven. Je neemt jezelf mee naar het werk. Als het goed gaat met jou als persoon, heeft dit een positieve invloed op je werk en loopbaan. Wanneer jij goed weet wat jij wilt, weet wat voor jou belangrijk is en weet waar jouw kracht ligt geeft dit een duidelijke focus en vertrouwen bij het maken van de juiste (loopbaan)keuzes. Nu en in de toekomst.


Loopbaancoaching kan ingezet worden wanneer je even niet weet wat je wilt en/of (bijna) opgebrand bent. Maar dat niet alleen. Loopbaancoaching kan juist ook ingezet worden om te anticiperen op de toekomst. Door te kijken wat er nodig is om gelukkig en energievol te blijven werken. Door het aanbrengen van kleine veranderingen, stappen te zetten om je ambities waar te maken en soms door drastische besluiten te nemen. In alle gevallen loop graag een stuk met je mee.

 

Over mij

Geboren en getogen in Friesland, uitgevlogen naar Groningen en samen met mijn vriend en onze twee dochters (2014 en 2016) sinds een aantal jaar woonachtig in Drenthe.

Na jaren in de (forensische) jeugdzorg gewerkt te hebben, met wat uitstapjes naar de gehandicaptenzorg, inmiddels alweer een aantal jaren werkzaam als loopbaancoach. Wat mij (werk)gelukkig maakt: mensen op weg helpen door middel van het stellen van de juiste vragen, te motiveren, soms confronteren en mee te denken. Samen op onderzoek te gaan. Met als resultaat rust, overzicht en een duidelijke focus voor de toekomst.


Neem gerust contact met mij op via 📧 nynke.leistra@degunfactorverhoger.nlMeer weten

Schroom niet en neem contact met ons op