Wij zijn....

De Gunfactorverhoger aangenaam...

mirjam van almelo -nlp coach

Mijn naam is Mirjam van Almelo en ik ben woonachtig in het mooie Drenthe. Naast mijn werk als leidinggevende en intern accountant, ben ik actief als NLP coach en trainer.


Persoonlijke ontwikkeling is een van mijn drijfveren. Mijn eigen ontwikkelreis heeft veel in beweging gezet. De passie en energie die ik hierin heb ervaren, de leergierigheid, maar ook de rust en de kwetsbaarheid, maakt dat ik mij als trainer en coach ben gaan inzetten om dat ook aan een ander mee te kunnen geven. Belangrijke kernwaarden zijn voor mij openheid, deskundigheid, zorgzaam, eerlijkheid en vertrouwen.


De coachgesprekken zijn erop gericht om jouw onafhankelijkheid te vergroten, zelf je eigen keuzes te maken en te kunnen zeggen wat je te zeggen hebt. Jouw vraag is leidend! De vraag die je hebt of het probleem dat je bezig houdt, kan heel breed zijn. Weet dat je over alle hulpbronnen beschikt die je nodig hebt, soms kan je er alleen (nog) niet bij. Vanuit rust, openheid en gelijkwaardigheid ga ik met jou het gesprek aan. Oprecht contact en een veilige bedding zijn basisvereisten voor een succesvol coachgesprek.


Heb je een vraag of wil je meer weten, neem gerust contact met mij op: mirjam.vanalmelo@degunfactorverhoger.nl


Meer weten

Schroom niet en neem contact met ons op