Je ligt mijlenver voor op hen die niks doen
02 juli 2018 
in Blog
0 min. leestijd

Je ligt mijlenver voor op hen die niks doen


Degene die nu investeren in de kennis en kunde en de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen toekomst, liggen mijlenver voor op mensen die niets doen en wachten tot hun iets overkomt
je ligt mijlenver voor op hen die niks doen

Ben je zoekende naar een andere baan?
Zorg dat je ondertussen in je kennis en kunde bij blijft!  • Veel bedrijven geven webinars, kun je online trainingen, workshops of opleidingen volgen (of kijk wat er in de buurt mogelijk is, wat je interesse heeft)
  • Zorg dat je netwerkgesprekken in je agenda krijgt. Durf het eerste contact via LinkedIn te maken
  • Heb je CV, motivatiebrief en LinkedIn profiel up-to-date


Download voor meer interessante tips 1 (of meerderešŸ˜‰) van onze e-books via deze link.


Over de schrijver
Mijn naam is Gertien Beijering, eigenaar en oprichter van de GunfactorVerhoger. Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer wij mensen kunnen helpen in hun groei, ontwikkeling en inzetbaarheid. Ik geef mensen graag werkplezier want dat ervaar ik zelf ook en dat GUN ik iedereen! Mijn specialisme is de inzet van de gunfactor. Ik vond het in 2009 heel interessant om te onderzoeken hoe bedrijven en medewerkers in tijden van de recessie succesvol bleven. Het ontwikkelde Gunningswiel vat mijn onderzoek samen en wordt beschreven in een drietal door mij geschreven boeken. Deze kennis zetten we in de tegenwoordige tijd nog steeds in en komen in al onze unieke (online) coachingsprogramma's aan bod.
Reactie plaatsen