Wij zijn....

De Gunfactorverhoger aangenaam...

Iris Colijn - loopbaancoach de GunfactorVerhoger

IRIS COLIJN - LOOPBAANADVISEUR

Mijn naam is Iris en werk als loopbaanadviseur bij De GunfactorVerhoger. Anderen omschrijven mij als een energieke motivator, een oprecht geïnteresseerde coach, een positieve aanjager en een creatieve denker. 

In mijn vorige baan als Talentmanager coachte ik young professionals in hun persoonlijke en professionele groei. Als dertiger ben ik zelf grensverleggend en daag ik graag anderen uit.


Ik help, momenteel voornamelijk, twintigers en dertigers met het doorbreken van twijfels naar duidelijkheid. Ik geef mensen  handvatten in onze veeleisende maatschappij. Dit doe ik middels een unieke mix tussen loopbaan- en vitaliteitscoaching. Hiermee begeleid ik ze in hun zoektocht naar vragen als: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Ik geloof namelijk dat wanneer je weet wie je bent en kwetsbaar durft te zijn, je uiteindelijk ook weet wat je echt wilt. Soms heb je alleen een figuurlijke schop onder je kont nodig, en laat dat nou net een van mijn kernkwaliteiten zijn 😉. 


Door aandacht te geven, te luisteren en mensen bewust te maken van zichzelf en in beweging te brengen, hebben velen inmiddels hun plek gevonden (op werk of privé). Ik kom voldaan thuis als ik jou net dat zetje in de juiste richting heb kunnen geven waardoor je gaat doen wat je het allerliefste doet!

Mijn passie zit in het vuurtje aanwakkeren bij de ander. Wat beweegt jou en waarom durf je iets juist wel of juist niet? Ik hou van de mens achter het masker en ontdek graag samen met jou waar jouw kansen liggen. Je kunt alles bereiken wat je wilt, zolang je maar dichtbij jezelf blijft! Mijn aanpak zit in de confrontatie met jezelf, het anders durven denken, het dichterbij jezelf te komen, het doorbreken van blokkades en uiteindelijk gaan doen wat je graag wilt. Dit doe ik op daadkrachtige en intuïtieve wijze!


Meer weten

Schroom niet en neem contact met ons op