Wij zijn....

Gertien Beijering - eigenaar De GunfactorVerhoger

GERTIEN BEIJERING - RELATIEBEHEERDER, Ontwikkelaar & EIGENAAR

Mijn naam is Gertien Beijering, eigenaar en oprichter van de GunfactorVerhoger.

 Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer wij mensen kunnen helpen in hun groei, ontwikkeling en inzetbaarheid. Ik geef mensen graag werkplezier want dat ervaar ik zelf ook en dat GUN ik iedereen!

Sinds 2003 ben ik professioneel coach, trainer en spreker op het gebied van loopbaan en communicatie. Eerst in dienst van Randstad en sinds 2007 als zelfstandig ondernemer.


Sinds 2010 is mijn specialisme de inzet van de gunfactor in dit geheel. Ik vond het in 2009 heel interessant om te onderzoeken hoe bedrijven en medewerkers in tijden van de recessie succesvol bleven. Het ontwikkelde Gunningswiel vat mijn onderzoek samen en wordt beschreven in een drietal door mij geschreven boeken.

Deze kennis zetten we in de tegenwoordige tijd nog steeds in en komen in al onze unieke (online) coachingsprogramma's aan bod. 

 

Daarnaast vind ik het belangrijk om kennis te delen. Middels webinars, Q & A sessies, challenges en via onze online Maak Meters Community delen wij als De GunfactorVerhogers onze kennis en inspiratie. Wat wij onze klanten leren, doen wij zelf ook. Alle coaches werken volgens ons belangrijkrijkste principe: ‘We practise what we preach!’.


Anderen omschrijven mij als een ondernemend persoon en ik zie altijd kansen en mogelijkheden.
Mijn motto is dan ook: waar een wil is, is een weg en laat dit zien!


Tegenwoordig zet ik mij met name op het gebied van algemeen management, relatiebeheer, acquisitie & innovatie in.


Mijn doelstelling voor de toekomst: met De GunfactorVerhoger en ons online leerportaal Maak Meters professionals elkaar  inspireren, motiveren en leren hoe ze meters kunnen maken in hun duurzame inzetbaarheid zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot wie ze graag willen zijn, nu en in de toekomst.

Iedereen verdient een sparringspartner als het op loopbaanvragen aankomt.

Samen kom je immers verder dan alleen. Wij helpen graag.


App, bel of mail me gerust. Ik kijk er naar uit.

☎️ 06 2939 5541 of 📧 gertien.beijering@degunfactorverhoger.nl            

              Meer weten

Schroom niet en neem contact met ons op