Wij zijn....

De Gunfactorverhoger aangenaam...

Gertien Beijering - eigenaar De GunfactorVerhoger

GERTIEN BEIJERING - RELATIEBEHEERDER, Ontwikkelaar & EIGENAAR

Mijn naam is Gertien Beijering, eigenaar en oprichter van de GunfactorVerhoger.

 Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer ik mensen kan helpen in hun groei, ontwikkeling en inzetbaarheid. Ik geef mensen graag werkplezier want dat ervaar ik zelf ook en dat GUN ik iedereen!

Sinds 2003 ben ik professioneel coach, trainer en spreker op het gebied van loopbaan en communicatie. Eerst in dienst van Randstad en sinds 2007 als zelfstandig ondernemer.


Sinds 2010 is mijn specialisme de inzet van de gunfactor in dit geheel. Ik vond het in 2009 heel interessant om te onderzoeken hoe bedrijven en medewerkers in tijden van de recessie succesvol bleven. Het ontwikkelde Gunningswiel vat mijn onderzoek samen en wordt beschreven in een drietal door mij geschreven boeken.

Deze kennis zetten we in de tegenwoordige tijd nog steeds in en komen in al onze unieke (online) coachingsprogramma's aan bod. 

 

Daarnaast vind ik het belangrijk om kennis te delen. Middels webinars, Q & A sessies en challenges deel ik mijn kennis.


De coaches van De GunfactorVerhoger werken volgens mijn zienswijze en vullen dit aan met hun eigen expertise, kennis en kunde.

Ons belangrijkrijkste principe is: ‘We practise what we preach!’.


Anderen omschrijven mij als een ondernemend persoon en ik zie altijd kansen en mogelijkheden.
Mijn motto is dan ook: waar een wil is, is een weg en laat dit zien!


Tegenwoordig coördineer en organiseer ik alles op de achtergrond. Van het algemeen management, het relatiebeheer tot de (door)ontwikkeling van al onze programma's en ben ik actief al trainer en coach. Daarnaast organiseer ik de activeiten die we maandelijks aanbieden en deel ik hierin mijn kennis en ervaring.


Mijn doelstelling voor de toekomst: met De GunfactorVerhoger en ons online leerportaal Maak Meters professionals inspireren, motiveren en leren hoe ze meters kunnen maken in hun duurzame inzetbaarheid zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot wie ze graag willen zijn, nu en in de toekomst.

Iedereen verdient een sparringspartner als het op loopbaanvragen aankomt.

Samen kom je immers verder dan alleen. Wij helpen graag.


App, bel of mail me gerust. Ook ik ben maar 1 bericht van je verwijderd.

☎️ 06 2939 5541 of 📧 gertien.beijering@degunfactorverhoger.nl            

           Laatst ben ik geïnterviewd door Annemarie van den Thillard voor de podcastserie over Topvrouwen. Wil je me beter leren kennen? Luister naar de podcast.

Meer weten

Schroom niet en neem contact met ons op