Wij zijn....

De Gunfactorverhoger aangenaam...

Dorine Veelders

Dorine Veelders- Senior LOOPBAANADVISEUR

Als je werk hebt dat aansluit bij wat voor jou belangrijk is, waar jij plezier uit haalt en waar je je talenten in kwijt kunt, dan ziet je leven er meteen een stuk leuker uit. Dat betekent niet dat er slechts één functie passend voor jou is. Of dat je een passie moet hebben die je moet volgen. Welnee. Plezier en voldoening in je werk hebben kun je op veel verschillende plekken en manieren ervaren. 

 

Loopbaan en leven zijn dus niet van elkaar te scheiden. We nemen onszelf tenslotte elke dag mee naar ons werk. Met al onze talenten, kennis en vaardigheden en ook met al onze onbewuste overtuigingen.   

 

De kern van het vinden van een baan die bij je past, is dat je jezelf goed kent. Dat je weet waar je goed in bent en wat je te brengen hebt. En ook wat belangrijk voor je is en hoe je jezelf soms onbewust in de weg kunt zitten. En als je dat eenmaal allemaal weet; om je goed en positief te presenteren op de arbeidsmarkt. 

 

Wat steeds belangrijker wordt op die arbeidsmarkt is duurzaam inzetbaar zijn. En daar ligt ook veel van mijn kennis en interesse. Want ik help je ontzettend graag die baan te vinden waar je gelukkig van wordt, maar ook om gelukkig te blíjven in je werk. De kunst is om je hele loopbaan gezond en met plezier goed te blijven presteren. En om daar mee aan de slag te gaan, hoef je niet te wachten tot je baalt van je werk, verplicht een andere baan moet zoeken of zelfs uitvalt. Liever niet!

 

Je moet dus zelf in actie komen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik ga je helpen met mijn jarenlange ervaring en aanstekelijke enthousiasme.

 

Wie ben ik dan?

Een Rotterdamse uit Twente. Gek op lezen en schrijven. Best lang, maar klein naast mijn 3 zoons. Theedrinker met een zwak voor Croky paprikachips. Wandelliefhebber met een hekel aan sport. Scherp en zacht. Coach en adviseur.

 

Vanaf mijn afstuderen (in een heel andere richting – ik vraag met gemak de weg in het Italiaans) heb ik altijd gewerkt met de mens en haar of zijn loopbaan. Begonnen als intercedent heb ik al snel de overstap van recruitment naar andere gebieden binnen het HR vak gemaakt. Ik heb gewerkt als mobiliteits- en loopbaanadviseur en als HR adviseur en HR manager. Ook ben ik gecertificeerd als Adviseur Duurzame Inzetbaarheid RCDI® en 7 bronnen Coach Arbeidsvreugde. 

 

Ik werk open en eerlijk, met duidelijke en verbindende communicatie en een praktische uitvoering. Ik houd namelijk niet van ingewikkeld.


 

Neem gerust contact met mij op via 📧 dorine.veelders@degunfactorverhoger.nl


Meer weten

Schroom niet en neem contact met ons op