coach uren de gunfactorverhoger
Gertien Beijering - eigenaar De GunfactorVerhoger

 Losse Coachuren

Soms loop je zelf even vast en is het fijn om met een professionele coach te sparren zodat je binnen een korte tijd aanknopingspunten vindt om je probleem op te lossen of om je vraagstuk zelfstandig aan te pakken. Je wilt geen uitgebreid coachtraject maar gewoon even sparren en advies krijgen


Wanneer je bij een werkgever werkzaam bent, heb je wellicht jaarlijks een persoonlijk ontwikkelbudget van waaruit je een coach in de arm kunt nemen of wordt coaching vanuit HR aangeraden. Je werkgever neemt dan de kosten voor zijn rekening.


Wil je loopbaancoaching zelf betalen omdat je geen werk hebt of omdat je niet wilt dat je werkgever dit weet? Het is goed om te weten dat we voor particuliere vraagstukken een ander tarief hanteren.


Wij kunnen je in beide situaties helpen je graag.


Al onze coaches zijn Noloc of NOBCO gecertificeerd. Dat betekent dat ze echte professionals zijn en gespecialiseerd zijn op het gebied van loopbaan- en ontwikkelvraagstukken. Onze coaches hebben allen een achtergrond in een HR gerelateerd werkgebied en hebben hun eigen expertise gebied van millennial coaching tot burnoutcoaching van talentontwikkeling tot hulp bij het solliciteren.


Neem contact met ons op en we nemen spoedig contact met je op om vrijblijvend door te spreken wat we voor je kunnen betekenen.


1 uur

Coaching 1 uur

1,5 uur

COACHING 1,5 uur

220,-
225,-
2 uur

COACHING 2 uur

290,-
300,-
2,5 uur

COACHING 2,5 uur

360,-
375,-
3 uur

COACHING 3 uur

430,-
450,-
3,5 uur

COACHING 3,5 uur

500,-

525,-
4 uur

COACHING 4 uur

4,5 uur

COACHING 4,5 uur

5 uur

COACHING 5 uur

Insa Heeren

Gertien is een fantastische coach! Haar persoonlijke aanpak spreekt mij enorm aan. Ik heb haar leren kennen via mijn werkgever toen ik mij wilde oriënteren op een volgende stap in mijn loopbaan. Mede dankzij mijn gesprekken met haar, ben ik onlangs begonnen bij mijn droombaan! Gertien is altijd vrolijk, meedenkend, eerlijk en ook tussen onze gesprekken door maar 1 Whatsapp verwijderd bij vragen. 


Esthelle Spoor
Waardevol gesprek gehad! Ik heb zeker wat mooie tips gekregen, die ik mee kan nemen voor de toekomst.
Janny Visser
Gertien heeft mij op een professionele en persoonlijke manier verder geholpen bij het zoeken naar de goede volgende stap in mijn loopbaan. Zij stelt de goede vragen, is deskundig en geeft ook praktische tips. Ook haar enthousiasme en positieve houding zijn stimulerend.
Greetje Majoor
Ik heb zeer goede ervaringen met de Gunfactor Verhoger en ik kan Gertien Beijering van harte aanbevelen. Ze is enthousiast, gedreven en ze gaat ervoor om jou te helpen in je kracht te komen staan. Ze zoekt het in de samenwerking en gunt een ander ook iets en daarom krijgt ze ook heel veel terug. Ga vooral zo door Gertien.