Geloof jij in onze kwaliteit en onze producten?

wellicht WIL JIJ dan EEN AFFILIATE WORDEN VAN DE GUNFACTORVERHOGER & MAAK METERS?

Gertien Beijering
Affiliate van De GunfactorVerhoger en Maak Meters

Wat is Affiliate Markting?

Affiliatie marketing is een schitterende vorm van samenwerking via het internet. Wanneer je affiliate bent van De GunfactorVerhoger en Maak Meters dan promoot je onze producten in jouw netwerk op commissie basis. 


Het werkt als volgt: jij promoot met jouw eigen affiliate link een pagina of product van de GunfactorVerhoger of MaakMeters op jouw social media kanalen of via WhatsApp in jouw netwerk. Wanneer iemand uit jouw netwerk daadwerkelijk een product online bij ons koopt, ontvang jij daarvoor een commissie. 


Dit verloopt helemaal geautomatiseerd en je kunt zelf zien hoeveel commissie je per maand hebt verdiend voor het promoten van onze producten en diensten.

Wat moet je doen om affiliate te worden?

Het enige wat jij hoeft te doen is via deze link een account aanmaken bij Plug & Pay (de internetsoftware die ik hiervoor gebruik) en jij kunt beginnen.


Als affiliate van de GunfactorVerhoger en Maak Meters verdien jij tussen de 10 en 50 % commissie per online verkoop. Mocht de koper later via onze website extra online producten kopen dan krijg jij ook daar een commissie voor. Ook wanneer de abonnementen bij ons worden verlengd!

Geloof jij in de kwaliteit die wij leveren aan werkzoekenden?


En Wil jij onze producten aanbevelen in jouw netwerk en hier zelf extra geld mee verdienen?