Van druk naar focus

van druk in je hoofd naar focus!

Herkenbaar?

 • Zit je hoofd vol en moet je veel ballen in de lucht houden?
 • Vind je het lastig om een goede balans te vinden tussen je werk en privé?
 • Weet je simpelweg niet goed hoe je je kunt ontspannen?
 • Heb je moeite om te genieten van leuke dingen in je vrije tijd?


Waarschijnlijk ervaar je regelmatig het gevoel van onrust en zoek je naar een juiste balans tussen je werk, huishouden, familie/vrienden, opleiding, activiteiten en hobby’s. Erg veel tijd om te ontspannen is er momenteel niet en je rent van het ene ‘moetje’ naar het andere ‘moetje’. Je raakt gefrustreerd, reageert kortaf, trekt je terug of barst juist in huilen uit. Het liefst ga je er helemaal even alleen op uit, alleen laten jouw omstandigheden dat niet toe.


Hoe fijn zou het zijn als je weet hoe je rust kunt toelaten in je leven, zonder het gevoel te hebben dat je ‘saai’ bent? Dat je meer ruimte in je hoofd krijgt om na te denken over wat je graag wilt en je ook na een dag hard werken nog energie over hebt.


In dit programma leer je stresssignalen te herkennen en krijg je inzicht in je energieniveaus zodat je niet meer gaat vastlopen. Je leert slim om te gaan met onrust. Je leert te ontspannen, keuzes te maken en je leert focus aan te brengen. Hierdoor laat je batterij weer op en heb je weer energie om leuke activiteiten te ondernemen en er van te genieten.

Wat is het resultaat van dit programma?

 • Ontspanning in je dagelijkse leven
 • Meer rust, balans en focus
 • Weten wat je kunt doen om spanning te verlagen
 • Betere verbinding tussen hoofd & lijf
 • Inzicht in jouw energieniveaus
 • Herkennen van persoonlijke stress-signalen
 • Keuzes kunnen maken die bij jou passen vanuit eigen vertrouwen
 • Meer energie en regie op je eigen leven
 • Simpele en praktische oefeningen die je thuis kunt doen
Van druk in je hoofd naar focus

Hoe gaan we aan de slag?

Na aanmelding krijg je gelijk toegang tot onze Maak Meters leeromgeving waarin je de online training van Druk in je hoofd naar focus kunt open. Je kunt dan gelijk beginnen met het doorlopen van de training en het maken van opdrachten. Nadenken, keuzes maken, zelfreflectie, alles gaat tijdens dit programma de revue paseren.


Natuurlijk zal Iris ook gelijk contact met je opnemen om een eerste afspraak in te plannen. Bij dit programma horen 4 (online) coachuren. De opdrachten in de online omgeving dienen ter voorbereiding op de coachsessies. Tijdens deze sessies zal jouw coach je uitdagen, met je sparren en ervoor zorgen dat jij je weloverwogen persoonlijke formule creëert voor een ontspannen leven. Een leven zonder drukte in je hoofd, maar met focus. Focus op hetgeen jij belangrijk vindt.


Samen kom je verder dan alleen! We helpen je graag verder!

Maak Meters

6 maanden lidmaatschap van de Maak Meters Community

Ook krijg je 6 maanden toegang tot onze Maak Meters Community waar je inspiratie kunt opdoen, vragen kunt stellen, kunt leren van ervaringen van anderen en vrijblijvend mee kunt doen met de activiteiten die we daarin organiseren.

 We organiseren hierin webinars, twee wekelijkse coachcalls en maandelijkse reviewsessies. Samen kom je immers verder dan alleen!


 • 'Ik doe vaak mee aan de coach calls en powersessies. Hier haal ik veel handige tips uit die ik kan toepassen, bijvoorbeeld tijdens het solliciteren. Samen met de opdrachten die je maakt in de leeromgeving Maak Meters, leer je jezelf goed kennen, waardoor het solliciteren ook veel makkelijker wordt.' Shalita DrevelGertien Beijering - eigenaar De GunfactorVerhoger

Maak vrijblijvend een afspraak

Spreekt dit programma jou aan en heb je nog een paar vragen?
Stel ze gerust via info@degunfactorverhoger.nl of app/bel naar 085-00 41 708

We helpen je graag verder.


Afspraken vinden in Groningen plaats of online. Beide is mogelijk.

Je kunt op elk moment starten met dit individuele coachprogramma.


Wil je vrijblijvend kennismaken zodat we samen kunnen kijken waar je behoefte aan hebt en wat je nodig hebt?

Noteer hieronder je gegevens en ik (Gertien Beijering) neem zo spoedig mogelijk contact met je om voor het maken van een (gratis) afspraak.