Persoonlijk Loopbaan Ontwikkeladvies

In het Persoonlijke Loopbaan Ontwikkeladvies programma doorloop je de online Loopbaan Pitstop en krijg je antwoorden op de vragen: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en waar zou ik me in kunnen ontwikkelen.

Middels een arbeidsmarktscan krijg je ook inzicht in jouw kansen op de arbeidsmarkt en krijg je toegang tot een database met actuele beroepen-, opleidingen en vacatures.


In dit programma zijn ook 4 coachuren opgenomen. Tijdens deze coachuren kun je sparren met je persoonlijke coach, verdieping zoeken, je vragen stellen en alles bespreken wat ter tafel komt.


We helpen je graag verder.

ik wil meer informatie

inzicht in jezelf

Het Persoonlijke Loopbaan Ontwikkeladvies programma helpt je met het verkrijgen van inzicht in jezelf. Je gaat antwoorden formuleren op de vragen wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik.

De online Loopbaan Pitstop is een training waarin je stap voor stap je kwaliteiten, competenties en vaardigheden (her)ontdekt. Daarnaast krijg je middels videolessen, podcasts en opdrachten inzicht in jouw werkwaarden, werkvoorwaarden en jouw ideale werkinvulling.

Wanneer je weet wat voor functie of rol het beste bij je past, ga je een arbeidsmarktscan invullen. Deze Arbeidsmarktscan geeft een objectief en onafhankelijk beeld van jouw huidige en toekomstige arbeidsmarktkansen. 10 (gewenste) beroepen kunnen met behulp van deze scan nader worden onderzocht op duurzame inzetbaarheid, nu en in de toekomst.

Op basis van de uitkomsten kun je keuzes maken voor de toekomst en je persoonlijke ontwikkeling, opleiding of plan daarop afstemmen.



Loopbaan check

De online Loopbaan Pitstop

De online Loopbaan Pitstop is een training waarin je stap voor stap je kwaliteiten, competenties en vaardigheden (her)ontdekt. Daarnaast krijg je middels videolessen, podcasts en opdrachten inzicht in jouw werkwaarden, werkvoorwaarden en jouw ideale werkinvulling. Wanneer je weet wat voor functie of rol het beste bij je past, ga je een arbeidsmarktscan invullen.

Deze scan geeft een objectief beeld van jouw huidige en toekomstige arbeidsmarktkansen. 10 (gewenste) beroepen kunnen met behulp van deze scan nader worden onderzocht op duurzame inzetbaarheid, nu en in de toekomst.

Op basis van de uitkomsten kun je keuzes maken en je persoonlijke ontwikkeling, opleiding of plan daarop afstemmen.

Daarnaast krijg je toegang tot een online database van opleidingen en cursussen. Daarnaast kan er regionaal worden gezocht naar actuele vacatures. 

uitslag arbeidsmarktscan

online database

Daarnaast krijg je toegang tot een online database van actuele beroepen, opleidingen, cursussen en vacatures. Deze zeer complete database is gevuld met informatie over alle bestaande beroepen in Nederland. Het geeft inzicht in de exacte inhoud van een functie, de vereiste competenties, de lichamelijke belasting en de vereiste opleidingen en cursussen. Daarnaast kan er regionaal worden gezocht naar actuele vacatures. 

In dit programma zijn ook 4 coachuren opgenomen. Tijdens deze coachuren kun je sparren met je persoonlijke coach, verdieping zoeken, je vragen stellen en alles bespreken wat ter tafel komt.

Tussen de afspraken door staat je persoonlijke coach ook graag voor je klaar. Je coach is maar 1 bericht van je verwijderd.

We helpen je graag verder. 

Direct toegang
Maak Meters Community

Online Maak Meters Community

Maak Meters is de online leeromgeving van de GunfactorVerhoger. De community is de plek waar je als lid kunt sparren met anderen, kennis kunt delen en tips, adviezen en feedback kunt krijgen op jouw activiteiten van onze loopbaancoaches en andere leden. 


Al je vragen kun je hier stellen en de antwoorden die je krijgt zijn voor jou als ook voor de andere leden die met hetzelfde vraagstuk zitten relevant. Samen kom je verder!


Daarnaast organiseren we regelmatig online Q & A sessies en challenges waaraan je gratis deel kunt nemen.



Wat nog meer?

Je lidmaatschap van een jaar houdt in dat je alle tools zoals de beroepen-, opleidingen- en vacature databases een jaar lang kunt gebruiken. Je kunt ze inzetten bij jouw persoonlijke ontwikkeling, arbeidsmarktvraagstuk of zoektocht naar een nieuwe baan. Daarnaast kun je een jaar lang gebruik maken van alle expertise die wordt gedeeld in de community, de challenges die worden georganiseerd en de Q & A sessies die worden georganiseerd. Ook staan de coaches van de GunfactorVerhoger en de andere leden van de community je met raad en daad bij wanneer je je vragen in de community stelt.

Kortom vakmanschap binnen handbereik!


€ 847,- 

Persoonlijk Loopbaan Ontwikkeladvies


  • Online Loopbaan Pitstop plus arbeidsmarktscan
  • Jaar lang toegang tot beroepen-, opleidingen- en vacaturedatabase
  • 4 individuele coachuren
  • toegang tot de Maak Meters Community, 24/7 inspiratie, tips en adviezen


Prijs: € 847,- excl. 21% btw

WIL JE DIT PROGRAMMA AANSCHAFFEN VANUIT JOUW PERSOONLIJKE LOOPBAANBUDGET OF BETAALT JE WERKGEVER?