Loopbaanperspectief - wie ben ik, wat kan ik en welke baan past bij mij?

Loopbaanperspectief:

Wie ben ik, wat kan ik en welke baan past bij mij?

Ontdek nieuwe mogelijkheden en perspectieven voor de toekomst

Tijdens het programma 'Loopbaanperspectief : Wie ben ik, wat kan ik en welke baan past bij mij' van de GunfactorVerhoger doorloop je de online Loopbaan Pitstop en krijg je antwoorden op de vragen: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en waar zou ik me in kunnen ontwikkelen. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden en perspectieven voor de toekomst.

Middels een interesse- en competentietest die gekoppeld is aan een een database met actuele beroepen-, opleidingen en vacatures krijg je veel inzicht in wat voor soort functies bij je passen. Je leert buiten gebaande paden kijken en ziet wat er allemaal mogelijk is.

In dit programma zijn ook 5 begeleidingsuren opgenomen. Tijdens deze uren kun je sparren met je persoonlijke adviseur, verdieping zoeken, je vragen stellen en alles bespreken wat ter tafel komt.

We helpen je graag verder.

Krijg inzicht in jezelf

Het programma 'Loopbaanperspectief: Wie ben ik, wat kan ik en welke baan past bij mij' van de GunfactorVerhoger helpt je met het verkrijgen van inzicht in jezelf.

Je gaat antwoorden formuleren op de vragen:

✅ wie ben ik,

✅ wat kan ik

✅ wat wil ik in de toekomst op het gebied van ontwikkeling, groei en qua functie.

"Hetgeen ik gevoelsmatig wel wist, kan ik nu concreet maken en een weloverwogen beslissing over maken"

'Ik wilde meer inzicht in welke rollen en functies bij mij passen want ik rol altijd in nieuwe functie zonder af te vragen of een functie bij mij past en de ingredienten heeft om voldoende werkgeluk te ervaren.  


Het coachtraject heeft mij o.a. inzicht gegeven in mijn eigen top 10 van zaken die ik belangrijk vind in een functie op het gebied van waarden, geluk en zelfs zingeving. Hetgeen ik gevoelsmatig wel wist, kan ik nu concreet maken en een weloverwogen beslissing over maken.


Mijn traject bij De GunfactorVerhoger beoordeel ik met een 10. Ze bieden maatwerk en zijn veelzijdig.'


Marieke van der Velde
Marieke van der Velde, KPN

"Ik weet nu welke richting ik graag op zou willen en dat ik graag van mijn passie mijn werk wil maken"

Toen ik starte aan dit traject wilde ik graag handvatten en antwoord op de vragen: Wat vind ik leuk? Waar ben ik goed In? Wat past bij mij?


Ik weet nu welke richting ik graag op zou willen en dat ik graag van mijn passie mijn werk wil maken.


Ook weet ik wat ik er voor moet doen om mijzelf kenbaar te maken op de arbeidsmarkt. 

En wat ik erg leuk vindt, is ook om te weten hoe anderen mij zien naar aanleiding van de talentfeedback formulieren. 


Ik vond de coachingsessies erg prettig en duidelijk. Ook vind ik het erg fijn dat ik snel ingepland kon worden en snelle reacties kreeg per mail/WhatsApp. 

Aniek Sessink
Anniek Sessink - Univé

Het programma bestaat uit:

Online
Loopbaan Pitstop

Dit is een training waarin je stap voor stap je kwaliteiten, competenties en vaardigheden (her)ontdekt. Ook komen je werkwaarden en belangrijke voorwaarden die jij aan je werk stelt aan bod.


Daarnaast zoom je in op je werkgeluk. Waardoor ontstaat werkgeluk voor jou? Belangrijk om te weten want hierdoor ervaar je veel energie en voldoening in je werk.

Interesse- en competentietest

Middels een interesse- en competentietest die gekoppeld is aan een database met actuele beroepen-, opleidingen en vacatures krijg je veel inzicht en wat voor soort functies bij je passen en waarin je je eventueel zou kunnen ontwikkelen wanneer je in de toekomst een nieuwe functie ambieert.

Deze zeer complete database is gevuld met informatie over alle bestaande beroepen in Nederland. Het geeft inzicht in de exacte inhoud van een functie, de vereiste competenties, de lichamelijke belasting en de vereiste opleidingen en cursussen. Daarnaast kan er regionaal worden gezocht naar actuele vacatures.


Op basis van de uitkomsten kun je keuzes maken voor de toekomst en je persoonlijke ontwikkeling, opleiding of plan daarop afstemmen.

Persoonlijke 

coaching

De praktische informatieoverdracht vindt plaats via de online trainingen en de fine tuning, het sparren en de praktische zaken worden besproken tijdens de 5 individuele begeleidingsuren.

Op deze manier kun je op een eigen gekozen tijdstip de kennis tot je nemen en opdrachten uitvoeren. De stof beklijft dan sneller en de gesprekken met je coach hebben dan een praktische insteek.

De onderwerpen

Tijdens dit programma krijg je veel zelf inzicht, leer je wat jouw groei en ontwikkelmogelijkheden zijn

en welke nieuwe loopbaanperspectieven voor jou in het verschiet liggen.


Je leert je eigen kaders bepalen waardoor de vacatures die worden aangeboden niet meer leidend zijn in je zoektocht naar een mooie nieuwe uitdaging.

De kaders die je zelf bepaald tijdens dit coachtraject worden het uitgangspunt. Dus:

Wat JIJ leuk vindt? Van welke werkzaamheden wordt JIJ blij? Waar wordt JIJ werkgelukkig van? Waar ga JIJ van AAN? etc

De aangeboden functies komen langs deze meetlat te liggen en aan de hand daarvan bepaal je of een functie passend is of niet.
Kortom jij bent in LEAD!

Wij helpen je daar op elke manier bij. We zijn steeds maar één bericht van je verwijderd.
Loopbaanperspecfief De GunfactorVerhoger
€ 1.439,36

Tijdens het programma 'Loopbaanperspectief: Wie ben ik, wat kan ik en welke baan past bij mij' van de GunfactorVerhoger ontdek je waar je weer werkgelukkig van wordt, wat je voldoening geeft en waarvan je energie krijgt.

Na het doorlopen van dit programma weet jij welke functie(s) passen bij wie jij bent, wat jij kunt en wat jij belangrijk vindt in je leven en in je werk. Je hebt je eigen kaders bepaald waar aan je functie minimaal moet voldoen en je weet hoe je de juiste acties kunt ondernemen om deze baan ook te bemachtigen.


Dit programma is het meest complete programma wat je online tegen zult komen. Je profiteert van ruim 17 jaar ervaring, onze kennis van de arbeidsmarkt en ons netwerk.

"Kwaliteiten en competenties hebben nu handen en voeten gekregen. Hierdoor ben ik in staat beter inzichtelijk te krijgen wat ik zou willen in mijn professionele carrière."

"Kwaliteiten en competenties hebben nu handen en voeten gekregen. Hierdoor ben ik in staat beter inzichtelijk te krijgen wat ik zou willen in mijn professionele carrière."


Mijn coachvraagstuk was inzicht krijgen in wat ik als nieuwe uitdaging zou willen. Wat past bij mij, mijn kwaliteiten en mijn ambitie? Het traject heeft mij veel inzichten gegeven. Kwaliteiten en competenties hebben nu handen en voeten gekregen. Hierdoor ben ik in staat beter inzichtelijk te krijgen wat ik zou willen in mijn professionele carrière. De coach heeft mij voorzien van goede feedback gedurende het traject en heeft me veel tips meegegeven. Ze was eerlijk en rechtvaardig en stond altijd voor je klaar. De informatie die ze meegaf, was ontzettend waardevol. Het traject bij De Gunfactorverhoger heeft mij enorm geholpen om in kaart te krijgen wat ik graag zou willen doen en wat mijn kwaliteiten zijn. Het heeft me enorm op weg geholpen in de zoektocht naar de baan waarvan ik gelukkig word.

Kenny Zwerink
"Al snel tijdens mijn coachingtraject heb ik een mooie stap kunnen maken bij mijn huidige werkgever "

'Voordat ik bij DeGunfactorVerhoger terecht kwam was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging intern binnen mijn bedrijf. Ik was erg zoekende naar een manier om mijn horizon te verbreden.


Door het traject heb ik een extra bevestiging gekregen dat ik naast een professionele carrière, vooral ook bezig wil zijn met ondernemen. Dit geeft me veel perspectief voor de toekomst. Al snel tijdens mijn traject heb ik een mooie stap kunnen maken bij mijn huidige werkgever.


De coach was erg prettig in de omgang. Ik heb haar altijd gezien als een waardevolle gesprekspartner. Vooral qua levenservaring heb ik erg veel van haar kunnen leren en heb ik daarnaast mijn eigen ideeën kunnen toetsen.


Voor iemand die even richting kwijt is, of juist bevestiging wil dat waar hij/zij mee bezig is het juiste is, zou ik DeGunfactorverhoger zeker aanbevelen.'

Sjors Smal - KPN