Loopbaancheck

Loopbaancheck

Tijdens de Loopbaancheck sta je bewust stil bij je huidige loopbaan. Functies veranderen in de loop van de tijd en ook jij verandert en krijgt andere behoeftes en wensen. Daarnaast verandert de organisatie en zijn er ontwikkelingen van buitenaf die impact hebben op jouw loopbaan.


Je gaat samen met één professionele loopbaancoaches onderzoeken welke ontwikkelingen invloed (gaan) hebben op je werk en hoe je daarop in kan spelen.

Ook krijg je inzicht in je talenten, kwaliteiten en competenties en hoe je ze nog beter kunt inzetten en/of verder ontwikkelen zodat je nog betere resultaten bereikt.


Door bewust stil te staan en te reflecteren, krijg je frisse energie en zie je nieuwe mogelijkheden en ontwikkelkansen.

DE LOOPBAANCHECK GEEFT O.A. ANTWOORD OP DE VOLGENDE VRAGEN:

  • Wat vind ik super leuk aan mijn werk en wat mag wat mij betreft wel anders?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten en talenten? Zet ik ze op dit moment al optimaal in? Of heb ik meer in mijn mars en hoe kan ik dit laten zien?
  • Wat zijn mijn ontwikkelpunten en hoe ontwikkelbaar zijn ze?
  • Waar sta ik nu en waar wil ik in de toekomst staan?
  • Welke ontwikkelingen hebben invloed op werk en hoe kan ik hiermee omgaan?
  • Blijf ik een match met mijn huidige functie of dien ik stappen te ondernemen?

Hoe gaan we aan de slag?

Na een kennismakingsgesprek ge ja samen met je coach aan de slag. Je krijgt de inlog voor jouw Talenten Motivatie Analyse en jouw interesse- en competentietest.
Deze kun je thuis in alle rust maken.


De uitkomsten bespreek je samen met je coach.


Je coach spart met je, daagt je uit en samen ga je kijken buiten de gebaande paden. Je krijgt veel nieuwe inzichten en stof tot nadenken. Je kunt hierdoor weloverwogen keuzes maken en je energie gericht inzetten zodat jij zelfverzekerd de toekomst in stapt.


In totaal heb je 4 uren persoonlijke coaching.


Aan het eind ben jij toekomstbestendig!


Maak Meters

6 maanden lidmaatschap van de Maak Meters Community

Ook krijg je een half jaar toegang tot onze Maak Meters Community waar je inspiratie kunt opdoen, vragen kunt stellen, kunt leren van ervaringen van anderen en vrijblijvend mee kunt doen met de activiteiten die we daarin organiseren.

 We organiseren hierin webinars, twee wekelijkse coachcalls en maandelijkse reviewsessies. Samen kom je immers verder dan alleen!


  • 'Ik doe vaak mee aan de coach calls en powersessies. Hier haal ik veel handige tips uit die ik kan toepassen, bijvoorbeeld tijdens het solliciteren. Samen met de opdrachten die je maakt in de leeromgeving Maak Meters, leer je jezelf goed kennen, waardoor het solliciteren ook veel makkelijker wordt.' Shalita DrevelGertien Beijering - eigenaar De GunfactorVerhoger

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je vrijblijvend kennismaken zodat we samen kunnen kijken waar je behoefte aan hebt en wat je nodig hebt?

Noteer hieronder je gegevens en ik (Gertien Beijering) neem zo spoedig mogelijk contact met je om voor het maken van een (gratis) afspraak.