loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding met een persoonlijke touch

Geeft je huidige functie niet meer zoveel voldoening en wil je kijken wat voor baan nog meer bij je past? Verlies je je baan binnenkort? Of ben je al werkzoekend? Een baan vinden dat bij jou past, kan een uitdaging zijn.

Loopbaanbegeleiding van een professionele loopbaancoach kan binnen een paar gesprekken al laten zien welke functies het beste bij jou passen. Ook kan een loopbaancoach jou helpen met het vinden van die ideale baan.


Met welke vraagstukken hebben we anderen geholpen?

🔷 Praktische ondersteuning tijdens het solliciteren - Tieme

🔷Ik wil graag een andere functie en ik vind het lastig om goed onder woorden te brengen wat ik zoek en hoe ik mezelf kan presenteren - Marieke

🔷 Hoe kan ik mezelf overtuigend laten overkomen tijdens een sollicitatiegesprek? - Mark

🔷 Op papier zetten van wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil en wat voor functie bij mij past en wanneer nodig een geschikte opleiding zoeken 

die nodig is om te volgen. - Hendrike

🔷 Focus aanbrengen in toekomstperspectief en de banen die daarbij passen - Agnes

🔷Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en wat voor functie past daarbij en hoe vind ik de baan die bij mij past? - Evelien

🔷Hoe blijf ik duurzaam inzetbaar met wat ik op dit moment kan en waarin moet ik me nog ontwikkelen? - Johan

🔷Ik wil hulp bij het onderzoeken wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Ook wil ik graag hulp bij het zetten van

een stip op de horizon en hoe ik daar dan kom. - Marja


Blended Coaching

Wij maken in onze loopbaanbegeleiding trajecten gebruik van blended coaching. Dit is combinatie van kennisoverdracht via een online training in combinatie met persoonlijke coachsessies voor inhoudelijk diepgang, het sparren en het beantwoorden van jouw persoonlijke vragen. 

Op deze manier zijn jouw coachsessies heel waardevol en leer jij hoe jij effectieve en praktische stappen kunt zetten in je loopbaan of op de arbeidsmarkt. 


Extra

Als extra dienstverlening bieden wij onze coachees webinars aan, een community van gelijkgestemden en twee wekelijkse Coach Calls. Tijdens deze Coach Calls wordt steeds een ander thema besproken en er worden persoonlijke vragen beantwoord. In de community bepaal je zelf welke thema's besproken worden.

Persoonlijk en altijd dichtbij

Persoonlijke aandacht en altijd maar 1 bericht van je verwijderd. Dat vinden wij belangrijk. Daarnaast werken we landelijk en daarom is er ook altijd een gecertificeerde coach bij jou in de buurt. Vanzelfsprekend is jouw vraagstuk leidend tijdens jouw loopbaancoach traject zodat jij jouw doel kunt bereiken. 

Hoe ervaren anderen onze begeleiding?

Mijn coach was kritisch, uitdagend, inlevend en kwam met veel praktische tips

Doordat mijn coach op de juiste manier vragen stelt en het uitvoerig doorlopen van de online Loopbaan Pitstop, heb ik zelf kunnen ontdekken waar mijn passie ligt en waar ik me in de toekomst op wil gaan richten. Ook heeft ze me goed geholpen om concreet te blijven bij het maken van mijn plannen voor mijn eigen bedrijf. Mijn coach was kritisch, uitdagend, inlevend en kwam met veel praktische tips. 

Iedereen die niet weet wat hij wil gaan doen in de toekomst, zijn baan is verloren of een switch wil gaan maken in zijn loopbaan moet de GunfactorVerhoger bellen.


Janneke Geerts

Dit heeft mij enorm geholpen om meer (zelf) vertrouwen te krijgen.
Ik zou iedereen de GunfactorVerhoger aanbevelen. Mijn coach heeft mij enorm geholpen bij mijn faalangst/dichtklappen sollicitatiegesprekken! Haar aanpak was praktisch en doelgericht! We kwamen snel tot de kern van het probleem om vanuit daar door te pakken. Ze gaf richting en ik kon heel dicht bij mezelf blijven. Dit heeft mij enorm geholpen om meer (zelf)vertrouwen te krijgen. Een volgende keer zal ik ze zeker weer inschakelen!


Petra Postmus

Tieme Santes
Persoonlijk, kundig en sympathiek bieden ze de werkzoekende ondersteuning
Begonnen in een vastgeroest patroon van vacature zoeken en brieven schrijven maar door de Gunfactorverhoger mijzelf ontwikkeld naar zelfbewuste sollicitant die vanuit een contact probeerde een relatie op te zetten om een baan te krijgen. De Gunfactorverhoger leert om jezelf in kaart te brengen en vanuit deze waarden een nieuwe baan te vinden. Oprecht beveel ik Gertien en haar team aan. Persoonlijk, kundig en sympathiek bieden zij de werkzoekende ondersteuning. Hierdoor heb ik een heerlijke uitdaging gevonden. En de opgedane ervaring en kennis via o.a. de Loopbaan Pitstop blijven erg waardevol.


Tieme Santes

Gertien Beijering - eigenaar De GunfactorVerhoger

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je vrijblijvend kennismaken zodat we samen kunnen kijken waar je behoefte aan hebt en wat je nodig hebt?

Noteer hieronder je gegevens en ik (Gertien Beijering) neem zo spoedig mogelijk contact met je om voor het maken van een (gratis) afspraak.


De GunfactorVerhoger staat ook als prefered supplier in de KPN Academy en de online leeromgeving van de RAbobank Time2grow.

Geen behoefte aan loopbaanbegeleiding of coaching?

Wellicht zijn onze curussen interessant voor jou.
arrow_drop_up arrow_drop_down