Workshop Netwerken en LinkedIn

 

Het hedendaagse netwerken en het gebruik van LinkedIn zijn tegenwoordig onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zowel offline als online bouw je continu aan duurzame relaties met mensen die voor jou (zakelijk) belangrijk kunnen zijn. Een relatie opbouwen vraagt om wederzijds vertrouwen, aandacht en zichtbaarheid.

Tijdens de workshop Netweken en LinkedIn ga je leren:
vinkje 
Hoe je je netwerk op een effectieve manier uitbreidt met mensen die voor jou van grote betekenis zijn.
vinkje Hoe je je netwerk optimaal kunt benutten en activeren.
vinkje Hoe je je netwerk verleidt tot het maken van een afspraak en een goed woordje voor jou doet.
vinkje Hoe jouw LinkedIn profiel jouw capaciteit en je meerwaarde perfect weergeeft.

Je gaat naar huis met praktische tips en adviezen die je gelijk in de praktijk kunt brengen en die gegarandeerd resultaat zullen op leveren.

“Goedemorgen Gertien, bij deze wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor al je tips en adviezen. Door de aanpassingen in mijn LinkedIn profiel krijg ik nu dagelijks berichten van recruiters, wie weet komt daar een match uit! Nogmaals bedankt voor je hulp!” – Hidde Jans 

Resultaat van de workshop Netwerken en LinkedIn:
vinkje Je durft je vol zelfvertrouwen te begeven in de wereld van het netwerken.
vinkje Je kunt netwerken als een pro en zit binnen no-time om tafel met beslissers en beïnvloeders.
vinkje Je hebt een concrete omschrijving van jouw doelgroep. Je hebt FOCUS!
vinkje Je hebt inzicht in je persoonlijke netwerkstijl en hoe je dat in jouw voordeel kunt inzetten.
vinkje Je hebt handvatten voor het achterlaten van een onvergetelijke 1ste indruk.
vinkje Je hebt handvatten voor een perfecte pitch in woord en geschrift en voor diverse situaties.
vinkje Je bent optimaal vindbaar en zichtbaar bij de mensen die tot jouw doelgroep behoren.

Kortom, je weet hoe je netwerkt als een professional door o.a. effectief gebruik te kunnen maken van je eigen GUNFACTOR die je zelf hebt gecreëerd!

“Veel bruikbare en praktische tips gekregen waarmee ik mijn netwerk effectief kan inzetten. In de eerste week na de workshop zat ik gelijk met iemand om tafel die ik via LinkedIn had leren kennen. Zij heeft mij doorverwezen naar een waardevol contact uit haar netwerk. Een afspraak was zo gemaakt!”

Terugkoppelingen ontvangen na netwerk en LinkedIn workshop bij de Rabobank.


Door de praktische opzet van de workshop en de 1 op 1 begeleiding ga je gegarandeerd naar huis met praktische tips, handvatten en adviezen die je gelijk in de praktijk kunt toepassen. De workshopopdrachten en de informatie die je krijgt zorgen ervoor dat jouw drempel om te gaan netwerken drastisch wordt verlaagd. Je leert daarom snel de voordelen van het netwerken en solliciteren op deze hedendaagse manier.

Solliciteren anno 2019
Wist jij dat 75% van de vacatures tegenwoordig wordt ingevuld middels referral marketing? Dit is het inzetten van het warme netwerk van de organisatie en het inzetten van eigen medewerkers om instroom van nieuw personeel te genereren. Doe je voordeel hiermee en ga netwerken!

Jouw investering bedraagt € 367,50 excl BTW (€ 444,68 incl. BTW) voor de workshop (2,5 uur) en als cadeau ontvang je mijn audioboek ‘Solliciteren? Zet je gunfactor in!’, ter waarde van € 17.99. Daarnaast is een telefonische intake inbegrepen evenals een LinkedIn profiel check na afloop van de workshop. 

Wanneer? Het is een individuele workshop. Daarom gaan we samen een goed moment plannen om met jouw LinkedIn profiel aan de slag te gaan en om jou alles te leren van het netwerken.

ps. Heb jij je persoonlijke loopbaanbudget bij je werkgever al benut? Dit budget kun je ook voor deze workshop inzetten. Voor meer informatie, stuur een mailtje naar info@degunfactorverhoger.nl

“Gertien heeft mij het belang van netwerken laten inzien. Hoewel netwerken best spannend is, het werkt wel! Via LinkedIn heb ik bedrijven opgezocht waar ik graag wilde werken en de mensen aangesproken die mijn gewenste functie hadden. Ik heb ze uitgelegd dat ik graag vrijblijvend wil linken en ze wil volgen. Iedereen reageerde heel positief! Uiteindelijk heb ik een nieuwe baan gekregen, door via via mijn cv te mailen en contact te leggen met een persoon in een beslissende rol.” – Ilona Hooghiem “

Meld je snel aan; Deelname is een investering in jouw eigen toekomst.

Data:

 

Annulering is niet mogelijk, wel is het mogelijk om iemand anders in jouw plaats te laten gaan.

Akkoord met privacyverklaring*
Akkoord met versturen van vervolg e-mails

“Vanmorgen in een informele setting de workshop Netwerken en LinkedIn gevolgd van Gertien Beijering. Een erg leerzame en nuttige workshop, waarin ze mij handige handvatten heeft gegeven om mijn profiel bij te werken. Door zelf goed na te denken over mijn kwaliteiten en vaardigheden en hetgeen ik zoek in een (nieuwe) baan, de werkwaarden, heb ik snel wijzigingen kunnen doorvoeren die zeker gaan bijdragen aan het “etaleren van mezelf” en het vergroten van mijn netwerk. Bedankt Gertien, voor de leuke ochtend en de praktische tips!” – Rob Hamersma