Workshop Slim Solliciteren

Slim Solliciteren

Solliciteren is een vak apart. De veranderingen op de arbeidsmarkt vragen ook continu om andere vaardigheden van een sollicitant. Tegenwoordig vraagt solliciteren om ZICHTBAARHEID, ONDERSCHEIDENDHEID en het LEF om wellicht iets buiten de gebaande paden te treden. Je moet SLIM SOLLICITEREN !

Tijdens de workshop SLIM SOLLICITEREN ga ik je leren:

vinkje Hoe je in kunt spelen op de laatste ontwikkelingen op het gebied van werven en selecteren
vinkje Hoe je slim inspeelt op de kansen die andere sollicitanten doorgaans laten liggen
vinkje Hoe je ervoor zorgt dat jij een onvergetelijke eerste indruk achterlaat zowel online als offline
vinkje Hoe je vertrouwen opbouwt en een warm netwerk van ambassadeurs creëert

Je gaat naar huis met praktische tips en adviezen die je gelijk in de praktijk kunt brengen en die gegarandeerd resultaat zullen opleveren.

“Gertien neemt je met veel pakkende voorbeelden en duidelijke handvatten mee in de nieuwe wereld van het hedendaagse solliciteren door te netwerken. Veel geleerd en zin om er in de praktijk mee aan de slag te gaan!” – Marijke Smeenge, Univé Noord Nederland

Resultaat van de workshop Slim Solliciteren:

vinkje Inzicht in hoe jij jezelf kunt onderscheiden tussen al die andere sollicitanten
vinkje Meer zelfvertrouwen door kennisverbreding waardoor sneller resultaten worden geboekt
vinkje Inzicht in hoe je je optimaal vindbaar en zichtbaarheid maakt bij mensen die voor jou belangrijk zijn
vinkje Handvatten om overtuigend te netwerken en te solliciteren
vinkje Concreet geformuleerde acties voor een sollicitatiebrief
vinkje Een perfect cv op papier, LinkedIn en handvatten voor een video-cv en een video pitch
vinkje Handvatten in hoe je jouw motivatie onvergetelijk maakt

Kortom, je leert hoe je SLIM kunt SOLLICITEREN en effectief gebruik kunt maken van je eigen GUNFACTOR! We leren je stap voor stap hoe je een verbluffende Sollicitatiebrief, CV maakt en waarom een goed LinkedIn profiel een must is.

“Zeer interessante en inspirerende workshop die je moet volgen als je toe bent aan een volgende stap in je loopbaan en daar hulp bij nodig hebt.” – Ciska Woltman,  Woongroep Marenland

Workshop Slim Solliciteren - De GunfactorVerhoger

Praktische workshop

Door de praktische opzet van de workshop ga je gegarandeerd naar huis met praktische tips, handvatten en adviezen waarmee je gelijk zelf meters kunt maken. Deze avond zorgt er voor dat je jouw sollicitatie activiteiten naar een hoger niveau tilt.

Je wordt meegenomen op een reis door een vernieuwende en praktische benadering van de arbeidsmarkt middels gebruik te maken van jouw eigen Gunfactor. Want wanneer je afhankelijk bent van de mening van anderen bij het bereiken van jouw doel, speelt jouw Gunfactor één van de belangrijkste rollen.

“Deze workshop is zeer inspirerend en goed voor iedereen, ook als je (nog) een vast baan hebt. Ik heb tijdens de pauze, deze workshop al aanbevolen aan mijn collega’s.” – Alinda Schuil, Rabobank

Deelnemen?

Jouw investering bedraagt € 125,00 excl BTW (€ 151,25 incl. BTW) voor de workshop (3,5 uur) en als cadeau ontvang je het audioboek ‘Solliciteren? Zet je gunfactor in!’, ter waarde van € 17.99. Daarnaast kun je na de workshop je cv en je brief naar ons toesturen zodat wij hem voor jou checken en van onze adviezen voorzien. We helpen je immers graag naar die nieuwe baan.

PS: Heb jij je persoonlijke loopbaanbudget bij je werkgever nog niet benut? Dit budget kun je ook voor deze workshop inzetten. Voor meer informatie, stuur een mailtje naar info@degunfactorverhoger.nl of gebruik ons contactformulier.

Praktische informatie:

Data:

  • Gezien de Corona maatregelingen van het RIVM, vinden onze workshops op dit moment niet plaats bij ons kantoor tm 1 juni 2020. Binnenkort volgt er meer informatie over online deelname.

Tijd:
Aanvang ochtend: 8.45 uur, start 9.00 uur – 12.30 uur
Aanvang avond: 18.45 uur, start 19.00 uur – 22.30 uur

Locatie:
Ons kantoor bij My Office Groningen, Winschoterdiep 50, 9723 AB Groningen

Meld je snel aan; Deelname is een investering in jouw eigen toekomst.

Annulering is niet mogelijk, wel is het mogelijk om iemand anders in jouw plaats te laten gaan.

“Ik heb een nieuwe baan! Ik wilde het je z.s.m. laten weten omdat je tips en adviezen die ik heb gekregen tijdens de workshop Slim Solliciteren en vanuit je nieuwsbrief me zeer geholpen hebben.” – Sjuk Fransbergen

“I did it, I’ve got the job 🙂 Bedankt Gertien voor jouw hulp!” Elyne Deuring – Arts Assistent SEH UMCG

Referentie LinkedIn: Mendy IJsinga (tot 1 oktober in dienst bij de Rabobank, vanaf 1 oktober in dienst bij Zicht op Media)

Gemiddeld beoordeeld met een 8,8!

Annulering is niet mogelijk, wel is het mogelijk om iemand anders in jouw plaats te laten gaan.

Sabina Geertsema over haar deelname aan de workshop: