Workshop Slim Solliciteren

Solliciteren is een vak apart. De veranderingen op de arbeidsmarkt vragen ook continu om andere vaardigheden van een sollicitant. Zeker nu in de 1,5 meter maatschappij is solliciteren niet meer zoals het ooit geweest is. Solliciteren vraagt om nieuwe vaardigheden. Onderscheidend zichtbaar zij is belangrijker dan ooit te voren. Je moet slim zijn, je moet het anders aanpakken dan anderen. Lef hebben, connecten met de ander en onvergetelijk zijn met de juiste aanpak. Kortom je moet Slim Solliciteren.

Slim Solliciteren

Tijdens de workshop Slim Solliciteren gaan we je leren:

 • Hoe er in de 1,5 meter maatschappij wordt gesolliciteerd en hoe jij het nu het beste kunt aanpakken
 • Wat de nieuwste trends zijn op het gebied van het werven van personeel en welke middelen ze daar voor inzetten
 • Kansen te verzilveren die anderen momenteel laten liggen
 • Welke middelen je sowieso klaar moet hebben liggen om snel in te kunnen spelen op een openstaande vacature
 • Hoe je een onvergetelijke indruk achterlaat zowel online als offline
 • Wat er in een goed cv moet staan, een motiverende brief en hoe je sollicitatiegesprek het beste kunt voorbereiden
 • Hoe je je meerwaarde op de juiste manier onder de aandacht kunt brengen zodat de ander jou herinnert na vele sollicitatiegesprekken en je dus een onvergetelijke indruk hebt achtergelaten
 • Hoe je het beste een online pitch kunt doen en een videosollicitatiegesprek kunt voeren met je toekomstig werkgever
 • Waarmee je vertrouwen opbouwt en een warm netwerk van ambassadeurs creëert
 • Zelfvertrouwen uit te stralen tijdens het hele sollicitatieproces.

Kortom, je leert hoe je slim kunt solliciteren en effectief gebruik kunt maken van je eigen gunfactor! We leren je stap voor stap hoe je een verbluffende sollicitatiebrief en cv maakt en waarom een goed LinkedIn profiel en een videopitch een must zijn.

Door de praktische opzet van de workshop ga je gegarandeerd naar huis met praktische tips, handvatten en adviezen waarmee je gelijk zelf meters kunt maken. Deze avond zorgt er voor dat je jouw sollicitatie activiteiten naar een hoger niveau tilt.

“Deze workshop is zeer inspirerend en goed voor iedereen, ook als je (nog) een vast baan hebt. Ik heb tijdens de pauze, deze workshop al aanbevolen aan mijn collega’s.” – Alinda Schuil, Rabobank

Kosten van de workshop Slim Solliciteren

Jouw investering bedraagt € 125,00 excl BTW (€ 151,25 incl. BTW) voor de workshop (3,5 uur) en als cadeau ontvang je het audioboek ‘Solliciteren? Zet je gunfactor in!’, ter waarde van € 17.99. Daarnaast kun je na de workshop je cv en je brief naar ons toesturen zodat wij hem voor jou checken en van onze adviezen voorzien. We helpen je immers graag naar die nieuwe baan.

Gebruik je transitievergoeding

Sinds een aantal jaren is een werkgever verplicht om een transitievergoeding te betalen wanneer een medewerker wordt ontslagen (ook bij ontslag met wederzijds goedvinden). Deze vergoeding kun je ook gebruiken wanneer je een sollicitatie workshop of een outplacement traject bij De GunfactorVerhoger wilt volgen. Op deze manier kun je je baankansen vergroten en kom weet je zeker dat je een baan vindt die voldoet aan jouw wensen.

Praktische informatie

Data:

 • Gezien de Corona maatregelingen van het RIVM, vinden onze workshops op dit moment niet plaats bij ons kantoor tot en met 1 juni 2020. Binnenkort volgt er meer informatie over online deelname.

Tijd:
Aanvang ochtend: 8.45 uur, start 9.00 uur – 12.30 uur
Aanvang avond: 18.45 uur, start 19.00 uur – 22.30 uur

Locatie:
Ons kantoor bij My Office Groningen, Winschoterdiep 50, 9723 AB Groningen

Meld je snel aan; Deelname is een investering in jouw eigen toekomst.

“Ik heb een nieuwe baan! Ik wilde het je z.s.m. laten weten omdat je tips en adviezen die ik heb gekregen tijdens de workshop Slim Solliciteren en vanuit je nieuwsbrief me zeer geholpen hebben.” – Sjuk Fransbergen

“I did it, I’ve got the job 🙂 Bedankt Gertien voor jouw hulp!” Elyne Deuring – Arts Assistent SEH UMCG

Gemiddeld beoordeeld met een 8,8!

Annulering is niet mogelijk, wel is het mogelijk om iemand anders in jouw plaats te laten gaan.
Sabina Geertsema over haar deelname aan de workshop: