Workshop LinkedIn

Het gebruik van LinkedIn is tegenwoordig onlosmakelijk verbonden met het hedendaagse netwerken. Zowel offline als online bouw je continu aan duurzame relaties met mensen die voor jou (zakelijk) belangrijk kunnen zijn. Een relatie opbouwen vraagt om wederzijds vertrouwen, aandacht en zichtbaarheid. Hierdoor is een indrukwekkend LinkedIn profiel van belang.

LinkedIn

Tijdens de workshop LinkedIn ga je leren:

  • Hoe LinkedIn een bijdrage levert aan de eerste indruk die jij achterlaat
  • Jouw capaciteiten, meerwaarde en talenten op een perfecte manier weer te geven waardoor je vindbaarheid, je betrouwbaarheid en je zichtbaarheid vergroot
  • Recruiters, HR professionals en andere beslissers en beïnvloeders bij werkgevers te interesseren in jou als persoon
  • Hoe je jouw LinkedIn netwerk op een effectieve manier uitbreidt met mensen die voor jou van grote betekenis zijn.
  • Hoe je je LinkedIn netwerk optimaal kunt benutten en activeren.
  • Wat je kunt doen om jouw netwerk te verleiden tot het maken van een afspraak met jou
  • Vol zelfvertrouwen te netwerken zowel online als offline
  • Hoe je met een perfecte online pitch anderen aanzet tot ambassadeurschap

Door de praktische opzet van de workshop LinkedIn ga je gegarandeerd naar huis met praktische tips, handvatten en adviezen die je gelijk in de praktijk kunt toepassen. De workshopopdrachten en de informatie die je krijgt zorgen ervoor dat jouw drempel om te gaan netwerken drastisch wordt verlaagd. Je leert daarom snel de voordelen van het netwerken en solliciteren op deze hedendaagse manier in combinatie met LinkedIn.

Kortom, je weet hoe je netwerkt als een professional door o.a. effectief gebruik te kunnen maken van je eigen GUNFACTOR die je zelf hebt gecreëerd!

Netwerken en LinkedIn gaat hand in hand

Wist jij dat 75% van de vacatures tegenwoordig wordt ingevuld middels referral marketing? Dit is het inzetten van het warme netwerk van de organisatie en het inzetten van eigen medewerkers om instroom van nieuw personeel te genereren. Doe je voordeel hiermee en ga aan de slag met je LinkedIn profiel!

Deelnemen aan de workshop LinkedIn?

Jouw investering bedraagt € 125,00 excl BTW (€ 151,25 incl. BTW) voor de workshop (3,5 uur) en als cadeau ontvang je het audioboek ‘Solliciteren? Zet je gunfactor in!’, ter waarde van € 17.99. Daarnaast kun je na de workshop ons berichten om je LinkedIn profiel te laten controleren, zodat wij hem voor jou kunnen checken en van onze adviezen voorzien. We helpen je immers graag naar die nieuwe baan!

Kosten van de workshop LinkedIn

Jouw investering bedraagt € 125,00 excl BTW (€ 151,25 incl. BTW) voor de workshop (3,5 uur) en als cadeau ontvang je het audioboek ‘Solliciteren? Zet je gunfactor in!’, ter waarde van € 17.99. Daarnaast krijg je na de workshop nog een persoonlijke profiel check.

Gebruik je transitievergoeding

Sinds een aantal jaren is een werkgever verplicht om een transitievergoeding te betalen wanneer een medewerker wordt ontslagen (ook bij ontslag met wederzijds goedvinden). Deze vergoeding kun je ook gebruiken wanneer je een sollicitatie workshop of een outplacement traject bij De GunfactorVerhoger wilt volgen. Op deze manier kun je je baankansen vergroten en kom weet je zeker dat je een baan vindt die voldoet aan jouw wensen.

Praktische informatie:

Data:

  • Gezien de Corona maatregelingen van het RIVM, vinden onze workshops op dit moment niet plaats bij ons kantoor tot en met 1 juni 2020. Binnenkort volgt er meer informatie over online deelname.

Tijd:
Aanvang ochtend: 8.45 uur, start 9.00 uur – 12.30 uur
Aanvang avond: 18.45 uur, start 19.00 uur – 22.30 uur

Locatie:
Ons kantoor bij My Office Groningen, Winschoterdiep 50, 9723 AB Groningen

Meld je snel aan; Deelname is een investering in jouw eigen toekomst.

Referentie workshop LinkedIn

“Veel bruikbare en praktische tips gekregen waarmee ik mijn netwerk effectief kan inzetten. In de eerste week na de workshop zat ik gelijk met iemand om tafel die ik via LinkedIn had leren kennen. Zij heeft mij doorverwezen naar een waardevol contact uit haar netwerk. Een afspraak was zo gemaakt!” – EM

“Hallo Gertien, bij deze wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor al je tips en adviezen. Door de aanpassingen in mijn LinkedIn profiel krijg ik nu dagelijks berichten van recruiters, wie weet komt daar een match uit! Normaals bedankt voor je hulp!” – Hidde Jans

Annulering is niet mogelijk, wel is het mogelijk om iemand anders in jouw plaats te laten gaan.