Wil jij een nieuwe baan?

Wil jij ook een nieuwe baan dat voldoening geeft?

Een baan waardoor je geïnspireerd wordt zodat je met een goed gevoel naar je werk gaat en ook vol energie weer thuis komt, dat wil iedereen. Om dit werkelijkheid te laten worden kan ik je helpen.  Elk traject is maatwerk want jij bent immers ook uniek. Ook sta je zelf aan het roer en is jouw input van groot belang. Jouw eigen invloed op je loopbaan is groot en daar ligt dan ook de focus op.

Ik geef je inzichten, handvatten en adviezen omtrent de inzet van je talenten en kwaliteiten, de omgang met je eigen valkuilen, manier van effectief communiceren, gunfactorverhogende profileringsmogelijkheden a.d.h.v. mijn unieke Gunningswiel, netwerkmogelijkheden (incl. social media) en sollicitatievaardigheden. Ik kan je veel bieden echter jij kiest waaraan jij in jouw traject aandacht wilt besteden.

‘Ze denkt met je mee en geeft je net dat extra zetje en zelfvertrouwen. Daarnaast veel goede praktische tips.’

‘Gertien daagt je in een persoonlijk gesprek uit om op een andere manier naar jezelf te kijken. Door o.a. de drijfverenassessment en de gesprekken vielen bij mij een aantal zaken op hun plaats en ontdekte ik dat ik toe was aan verandering. Gertien heeft mij gestimuleerd om de stap te durven zetten om eens buiten de organisatie te kijken naar een andere baan. Het resultaat: een nieuwe baan welke beter past bij mijn drijfveren, karakter, normen en waarden!’ 

‘Duidelijk, verhelderend en motiverend’

‘Ik heb diverse medewerkers met loopbaan vraagstukken doorverwezen naar Gertien. Keer op keer was de feedback zeer positief. Concreet, doelgericht en professioneel zijn woorden die slaan op Gertien.

Gezamenlijk toekomstgerichte stappen nemen

Afscheid nemen van je oude baan, om welke reden dan ook, is niet niks. Je verlaat je comfortzone en opeens moet je dingen doen die niet direct comfortabel voelen

Ik help je vooruit en sta je bij. Samen gaan we meters maken richting een nieuwe toekomst met een nieuwe baan. Jij neemt hierin de leiding en geeft aan waar jouw behoefte aan hulp ligt. Op basis van jouw talenten, kwaliteiten en vaardigheden kan inzichtelijk gemaakt worden wat voor een functie geschikt en reëel is, ook gezien de arbeidsmarkt.

Daarnaast bied ik diverse programma’s aan die je kunnen helpen om je zichtbaarheid op de arbeidsmarkt te vergroten en je nieuwe baan binnen handbereik te leggen. Natuurlijk mag je ook gebruik maken van mijn uitgebreide netwerk. Hoe jouw traject er uiteindelijk uitziet, bepaal je zelf. Vrijblijvend afspreken om jouw situatie eens door te spreken met een onafhankelijke derde? Dat kan.

Bel me gerust!

‘Gertien heeft mij een spiegel voorgehouden wat betreft mijn mogelijkheden inzake een nieuwe loopbaan. Mede door haar, nieuwe technieken opgedaan om mijn succes te vergroten. Zij is een inspirator en motivator hetgeen mij gedreven heeft gemaakt om succesvol te willen zijn in de nieuwe keuzes die ik maak.’

‘De woorden die direct bij mij opkomen wanneer ik aan Gertien denk: gedreven, enthousiast, motiverend, inspirerend.’

‘Ik gun iedereen een gesprek of workshop met Gertien, acties en het succes volgen daarna vanzelf!’

‘Rabobank Rotterdam heeft Gertien Beijering uitgenodigd als spreker voor de Markthal Inzetbaarheid. Zij heeft onze medewerkers op een inspirerende manier opnieuw naar zichzelf laten kijken en hen handvatten gegeven om meer te bereiken met behulp van hun eigen Gunfactor. De sessies van Gertien zijn heel enthousiaste ontvangen door onze medewerkers, daarom hebben we haar ook voor de tweede editie van onze Markthal Inzetbaarheid uitgenodigd. Gertien denkt mee, past haar programma naadloos aan en is heel toegankelijk. Kortom zij heeft zeker de Gunfactor!’

Een traject dat bij jou past

De lengte van het traject hangt af van je hulpvraag. De één wil echt een langer traject met meerdere afspraken en eventueel ook een assessment, de ander wil gewoon in een sessie van twee uren een aantal praktische antwoorden op de vragen die leven om zo zijn of haar kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Waar heb jij behoefte aan?

Laat plaats en afstand geen belemmering zijn, steeds vaker krijg ik loopbaancoachvragen uit het hele land. Via bijvoorbeeld Skype kunnen we op een laagdrempelige manier een coachgesprek voeren terwijl we elkaar in de ogen kunnen kijken. Dat is online coachen anno nu.

Vraag vrijblijvend aan mij naar de mogelijkheden.

Persoonlijk contact

Bij De Gunfactorverhoger terecht gekomen