arrow_drop_up arrow_drop_down
Welk beeld wil jij professioneel uitdragen?
25 november 2017 
in Blog

Welk beeld wil jij professioneel uitdragen?

Heb jij weleens nagedacht over het beeld dat jij professioneel wilt uitdragen naar buiten toe?

Denk bewust na

Met jouw houding, communicatie, gedrag, zichtbaarheid en vindbaarheid kun je daar natuurlijk erg veel invloed op uitoefenen. Denk eens bewust na over hoe jij je wilt uiten en gedragen en hoe jij vindt dat dit past bij het beeld dat je wilt uitdragen.

Vertrouwen loopt een deuk op

Authenticiteit is daarbij van belang, anders val je door de mand. Want bij twijfel over jouw oprechtheid en echtheid, loopt het vertrouwen dat iemand in jou heeft een deuk op.

Stel dat je zegt toegankelijk te zijn, dan zal je makkelijk benaderbaar moeten zijn in de omgang met anderen en dan zullen daarnaast jouw contactgegevens zoals e-mail en telefoonnummer waarop jij altijd bereikbaar bent toch makkelijk vindbaar moeten zijn. Ook dien je snel te reageren op e-mail- en voicemailberichten als jij het beeld van toegankelijkheid in stand wil houden.

Ook zal taalgebruik zowel face-to-face als in on- en offline correspondentie toegankelijk en gemakkelijk te lezen moeten zijn.

Mijn vraag aan jou…

Past jouw houding, communicatie, gedrag, zichtbaarheid en vindbaarheid on- en offline bij wie jij bent en wilt zijn en hoe jij wilt overkomen op anderen?

Laat het ons weten! We zijn benieuwd.

Over de schrijver
Reactie plaatsen