Groei jij persoonlijk en zakelijk met ons mee

Wij groeien en zoeken nieuwe collega's

Met veel plezier zien wij De GunfactorVerhoger groeien en daarom breiden wij graag ons team uit. Wij zijn op zoek naar zelfstandig werkende loopbaancoaches / adviseurs met een Noloc certificering vanuit de regio's Utrecht, Noord-Brabant, Noord-Holland en Zuid-Holland!

De GunfactorVerhoger

Wie zijn wij?

De GunfactorVerhoger – Loopbaan & Outplacement helpt al ruim 14 jaar oriënterende medewerkers en werkzoekenden op de arbeidsmarkt. We zijn ambitieus, resultaatgericht en we ontwikkelen continu. We geloven in blended coaching en ‘we practise what we preach’. Door zelf het goede voorbeeld te geven, inspireren we onze coachees en helpen we hen de resultaten te behalen die ze zelf voor ogen hebben.


Blended coaching staat centraal in onze begeleidingstrajecten. We beschikken over ons eigen online leerportaal met diverse trainingen en een eigen community waarin wij 2 wekelijkse coachcalls organiseren, reviewsessies en webinars.


We werken voor een breed scala aan opdrachtgevers. Landelijk werken we o.a. voor KPN, de Rabobank, RDW en de aangesloten organisaties van het leerplatform Studytube. Daarnaast werken we veel voor (semi)overheidsorganisaties, zorginstellingen, dienstverleningsorganisaties en onderwijsinstellingen.

kernwaarden

Onze kernwaarden zijn

 • Co-creatie: Samenwerken als professionals met onze coaches en opdrachtgevers. 1+1=3.
 • Benaderbaar: Persoonlijk, op korte termijn een afspraak, binnen 24 uur contact, informeel en professioneel.
 • Duurzame resultaatgerichtheid: Gericht op resultaat van de coachee, opdrachtgever en in onze samenwerking.
 • Eigen verantwoordelijkheid nemen: Dit nemen we zelf voor alles wat we doen, zeggen of zichtbaar maken en hier coachen en sturen we ook op in de coachtrajecten.
 • Beïnvloed wat binnen je mogelijkheden ligt: Geen afhankelijkheid maar onafhankelijk handelen. Denken in mogelijkheden en daar naar handelen.
 • Bevlogenheid: Leren, inspireren en motiveren van elkaar en met onze coachees en onze opdrachtgevers.
5 sterren dienstverlening

Herken je jezelf in de volgende punten?

 • Je bent een Noloc gecertificeerde coach.
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 5 jaren ervaring als (zelfstandig) loopbaancoach/outplacementadviseur.
 • Je hebt ervaring in of kennis van de volgende branches: de zakelijke en financiële dienstverlening, zorg, onderwijs, (semi)overheid.
 • Je bent net als wij leergierig, ambitieus en werkt als zelfstandige graag samen. Daarnaast ben je resultaatgericht en denk je net als ons in mogelijkheden.
 • Jouw enthousiasme straal je uit in alles wat je doet en werkt aanstekelijk voor je omgeving, je bent communicatief vaardig en daadkrachtig.
 • Je woont in Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant of Utrecht.
 • Minimaal 10-15 uren beschikbaar per week.
 • Je gaat voor een 5 sterren dienstverlening.

Samenwerken met de GunfactorVerhoger...

Iris Colijn - loopbaancoach de GunfactorVerhoger
Iris Colijn
"De trajecten die ik als loopbaancoach mag doen voor De GunfactorVerhoger zijn een waardevolle aanvulling op mijn werkweek. Het werken met veel verschillende doelgroepen geeft me voldoening en heeft mijn groei als loopbaanprofessional in het bedrijfsleven absoluut bevorderd. De samenwerking met Gertien en andere coaches voelt heel vertrouwd, waardoor je als freelancer toch het gevoel hebt ergens onderdeel van te zijn. Het team bestaat uit waardevolle professionals met eigen expertises die altijd klaar staan om je te helpen!"


SENIOR LOOPBAANCOACH

SAMENWERKING SINDS DECEMBER 2020

Saskia Zemann - Loopbaancoach De GunfactorVerhoger
Saskia Zemann
"Inmiddels werk ik al bijna een jaar als freelance loopbaancoach samen met De GunfactorVerhoger. De onderlinge contacten met Gertien en de andere coaches zijn goed en prettig. De lijnen zijn kort en zo kunnen we snel schakelen en de coachees helpen en ondersteunen met hun vragen. Daarnaast spreek ik coachees uit het hele land, die werkzaam zijn bij verschillende organisaties. En deze diversiteit maakt ook dat ik heel enthousiast ben over onze samenwerking!"


SENIOR LOOPBAANCOACH

SAMENWERKING SINDS DECEMBER 2020


Dorine Veelders
Dorine Veelders
"De samenwerking met Gertien en met de andere coaches binnen De GunfactorVerhoger is fijn! De lijnen zijn kort, het contact is persoonlijk en er is een bom aan kennis en professionaliteit."


SENIOR LOOPBAANCOACH

SAMENWERKING SINDS JUNI 2021


samenwerken

wij bieden 2 manieren van  samenwerken

We zijn een netwerkorganisatie, dat betekent dat we als zelfstandige ondernemers met elkaar samenwerken en met een gemeenschappelijke identiteit naar buiten treden.


We zijn op zoek naar jou wanneer je als coach graag interessante trajecten wilt begeleiden. Wij doen het relatiebeheer bij onze huidige en potentiële opdrachtgevers, je krijgt van ons nieuwe coachtrajecten en jij bent als coach verantwoordelijk voor de inhoudelijke coaching tijdens de trajecten. 


Wil je meer? We zijn ook op zoek partners. Dat houdt in dat je naast de interessante trajecten die je van ons krijgt, ook jouw bedrijf aan De GunfactorVerhoger verbindt. Onze dienstverlening ga je in jouw regio en netwerk onder de aandacht brengen waardoor je nieuwe mogelijkheden creëert en je omzet groei zult realiseren. Daarnaast openen deuren bij organisaties die normaal wellicht gesloten zouden blijven omdat wij al landelijk afspraken met deze partijen hebben.

Je krijgt ondersteuning vanuit De GunfactorVerhoger om jouw klantenportfolio te laten groeien met de diensten van De GunfactorVerhoger. Daarnaast verzorgen wij de online promotie, krijg je warme leads en kun je jouw expertise in ons aanbod richting onze bestaande klanten verwerken. Daarnaast ontvang je coaching om jouw bedrijf te laten groeien.


Maandelijks hebben we een online werkoverleg van 1,5 uur. Hierin bespreken we operationele zaken, bespreken we kansen in de markt en delen we kennis in de vorm van intervisie en ingebrachte thema's. Onze persoonlijke groei als coaches staat daarbij centraal.


Wil je meer weten over ons team?


Dianne Verkerk

Partner De GunfactorVerhoger

Senior Loopbaancoach

samenwerking sinds

juni 2021

aansprekende klantenportefeuille

"Vanaf juni dit jaar ben ik als partner aangesloten bij de GunfactorVerhoger voor Overijssel. Dat betekent voor mij werken met professionals die dezelfde taal spreken maar niet allemaal hetzelfde zijn. Een aansprekende klantenportefeuille met een doelgroep van MBO+, HBO & WO-ers die mij past als coach. Al mijn ervaring en kennis kan ik bieden aan de klanten en medewerkers, waarbij blended coaching uniek is in deze markt. De GunfactorVerhoger is een toegankelijke platte organisatie en heeft veel kennis van zaken en biedt professionele online trainingen aan met 1 op 1 (online) coaching. Op deze manier kan elk loopbaantraject op maat gemaakt worden."

Interesse gewekt?

Laat je interesse hieronder weten. We nemen dan spoedig contact met je op en dan plannen we een afspraak in op een moment dat het ons beide uitkomt.


Alvast bedankt voor je interesse!

arrow_drop_up arrow_drop_down