Vacature - Ervaren Loopbaancoach - Nobco / Noloc gecertificeerd omgeving Groningen/Noord-Drenthe
28 juni 2021 

Vacature - Ervaren Loopbaancoach - Nobco / Noloc gecertificeerd omgeving Groningen/Noord-Drenthe

De GunfactorVerhoger groeit en daarom zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkende loopbaancoach/adviseur in de omgeving Groningen/Drenthe die voelt voor een zelfstandig partnerschap.

Wie zijn wij? 

De GunfactorVerhoger – Loopbaan & Outplacement helpt al ruim 14 jaar oriënterende medewerkers en werkzoekenden op de arbeidsmarkt. We zijn ambitieus, resultaatgericht en we ontwikkelen continu. We geloven in blended coaching en ‘we practise what we preach’. Door zelf het goede voorbeeld te geven, inspireren we onze coachees en helpen we hen de resultaten te behalen die ze zelf voor ogen hebben.

We werken volgens de ‘Gunfactor-methodiek’ die Gertien Beijering heeft ontwikkeld en heeft beschreven in haar boeken (Solliciteren? Zet je Gunfactor in! 2018 – Opdrachten binnenhalen met de GunfactorVerhoger 2015 – Solliciteren met de GunfactorVerhoger 2014 )

Onze kernwaarden zijn

 • Co-creatie: samenwerken als professionals met onze coaches en opdrachtgevers. 1+1=3.
 • Benaderbaar: persoonlijk, op korte termijn een afspraak, binnen 24 uur contact, informeel en professioneel.
 • Duurzame resultaatgerichtheid: gericht op resultaat van de coachee, opdrachtgever en in onze samenwerking
 • Eigen verantwoordelijkheid nemen: dit nemen we zelf voor alles wat we doen, zeggen of zichtbaar maken en hier coachen en sturen we ook op in de coachtrajecten.
 • Beïnvloed wat binnen je mogelijkheden ligt: geen afhankelijkheid maar onafhankelijk handelen. Denken in mogelijkheden en daar naar handelen.
 • Bevlogenheid: Leren, inspireren en motiveren van elkaar en met onze coachees en onze opdrachtgevers.

Herken je jezelf in de volgende punten?

 • Je bent een Noloc en/of Nobco gecertificeerde coach
 • HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 5 jaren ervaring als (zelfstandig) loopbaancoach/outplacementadviseur
 • Je hebt ervaring in of kennis van de volgende branches: de zakelijke en financiële dienstverlening, zorg, onderwijs, (semi)overheid
 • Je bent net als ons leergierig, ambitieus en werkt als zelfstandige graag samen. Daarnaast ben je resultaatgericht en denk je net als ons in mogelijkheden.
 • Je bent woonachtig in Groningen of Noord Drenthe (ook elders in Nederland zoeken we nog partner dus wanneer je interesse hebt laat het altijd weten 😀)
 • Minimaal 20 uren beschikbaar per week

We werken landelijk met diverse partners en wellicht mogen we jou binnenkort ook verwelkomen als partner.

Interesse gewekt en wil je verder in gesprek?

Dan zien we een link naar jouw motivatievideo en je uitgebreide cv graag tegemoet. Dit mag je sturen naar info@degunfactorverhoger.nl

Meer informatie?

Gertien Beijering, 06 29395541

www.degunfactorverhoger.nl

 

#loopbaancoaching #loopbaanadvies #nieuwebaan #solliciteren #ontwikkeladvies

Over de schrijver
Mijn naam is Gertien Beijering, eigenaar en oprichter van de GunfactorVerhoger. Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer wij mensen kunnen helpen in hun groei, ontwikkeling en inzetbaarheid. Ik geef mensen graag werkplezier want dat ervaar ik zelf ook en dat GUN ik iedereen! Mijn specialisme is de inzet van de gunfactor. Ik vond het in 2009 heel interessant om te onderzoeken hoe bedrijven en medewerkers in tijden van de recessie succesvol bleven. Het ontwikkelde Gunningswiel vat mijn onderzoek samen en wordt beschreven in een drietal door mij geschreven boeken. Deze kennis zetten we in de tegenwoordige tijd nog steeds in en komen in al onze unieke (online) coachingsprogramma's aan bod. Ter inspiratie geef ik regelmatig webinars. Kijk voor meer informatie op https://degunfactorverhoger.nl/webinars/
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down