arrow_drop_up arrow_drop_down
Vacature - Ervaren Loopbaancoach - Nobco / Noloc gecertificeerd
15 november 2020 

Vacature - Ervaren Loopbaancoach - Nobco / Noloc gecertificeerd

Op korte termijn zoeken wij ervaren Nobco of Noloc loopbaancoaches.

Per december gaan wij een hele grote groep werkenden/werkzoekenden begeleiden in het kader van het gesubsidieerde NL leert door – Ontwikkeltraject. De mensen die we gaan begeleiden komen uit het hele land. De begeleiding zal mede daarom en natuurlijk in verband met corona online plaatsvinden.

Als coach voer je de inhoudelijke loopbaan & ontwikkelgesprekken, koppel je de arbeidsmarktscan terug en schrijf je het ontwikkeladvies. Wij zorgen voor de randvoorwaarden plus de online tools en hulpmiddelen die de inhoudelijke coachgesprekken zullen ondersteunen.

Onze online leeromgeving bevat naast online tools ook een online community. Deze zal daarnaast ook ingezet worden voor de begeleiding van de werkenden en werkzoekenden. Zij kunnen naast de coaching in deze omgeving webinars volgen, meedoen aan de challenges die georganiseerd gaan worden en meedoen aan de 3 wekelijkse Q & A sessies met Gertien.

Naast de NL leert door trajecten bestaat ook de mogelijkheid om reguliere loopbaantrajecten te doen voor de GunfactorVerhoger. We gaan graag een samenwerking voor langere tijd aan.

Dus wil jij je agenda vanaf december ook gevuld hebben? En ben je ZP-er en heb je minimaal 3 jaar ervaring als Nobco/Noloc loopbaancoach? Neem dan contact op met Evert.
📧ontwikkeladvies@degunfactorverhoger.nl of bel voor meer informatie Evert Perton ☎️ 06 19452342

#loopbaancoaching #loopbaanadvies #nieuwebaan #solliciteren #ontwikkeladvies

Over de schrijver
Mijn naam is Gertien Beijering, eigenaar en oprichter van de GunfactorVerhoger. Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer wij mensen kunnen helpen in hun groei, ontwikkeling en inzetbaarheid. Ik geef mensen graag werkplezier want dat ervaar ik zelf ook en dat GUN ik iedereen! Mijn specialisme is de inzet van de gunfactor. Ik vond het in 2009 heel interessant om te onderzoeken hoe bedrijven en medewerkers in tijden van de recessie succesvol bleven. Het ontwikkelde Gunningswiel vat mijn onderzoek samen en wordt beschreven in een drietal door mij geschreven boeken. Deze kennis zetten we in de tegenwoordige tijd nog steeds in en komen in al onze unieke (online) coachingsprogramma's aan bod. Ter inspiratie geef ik regelmatig webinars. Kijk voor meer informatie op https://degunfactorverhoger.nl/webinars/
Reactie plaatsen