DOWNLOAD GRATIS

Hét Stappenplan om succesvol te solliciteren met een hoge Gunfactor.


Géén Gunfactor, géén nieuwe baan.

⭐⭐⭐⭐⭐

Wij gaan vertrouwelijk om met je gegevens, lees onze privacy verklaring voor meer informatie. Je ontvang in de toekomst mailtjes met tips en ons aanbod. Hiervoor kun je je altijd afmelden.

1057+

keer gedownload

in 10 minuten

Alles wat je moét weten

2.287+

sollicitanten geholpen

Afhankelijk van de mening van anderen

Je wilt zo donders graag die ene nieuwe droombaan of doorgroeien binnen de organisatie waarvoor je al een tijdje werkt. Jammer genoeg ben je altijd afhankelijk van de mening van anderen of je die baan ook daadwerkelijk krijgt.


Wanneer meerdere mensen aan de basisvoorwaarden voldoen, zijn factoren van belang, zoals:
✅ De indruk die ze van jou als persoon hebben
✅ Of de manier van omgang met jou zorgt voor een gevoel van vertrouwen
✅ Een persoonlijke klik
✅ Gemeenschappelijkheden op werk en privé vlak
✅ Of je binnen het team past

Misschien denk je dat dit logische punten zijn, maar toch zie ik dat er nog ontzettend veel fouten voorkomen kunnen worden op het gebied van profilering, contacten leggen, het creëren van een vertrouwensband en betrouwbaarheid uitstralen.


Zorg ervoor dat jij deze fouten voorkomt en download het stappenplan om jouw Gunfactor te verhogen en succesvol te solliciteren.

Ja, ik wil het e-book

Vereisten voor een hoge Gunfactor

Uit onderzoek blijkt dat commitment, sympathie en vertrouwen dé vereisten zijn om in de ogen van de ander een hoge Gunfactor te hebben.

Gelukkig kun je de hoogte van je Gunfactor zelf beïnvloeden met je houding, communicatie, gedrag, zichtbaarheid en je vindbaarheid.


Door kleine simpele en gemakkelijke aanpassingen in je aanpak kun je jouw kansen op nieuwe carrièrekansen aanzienlijk vergroten.


Je wilt immers:

✅ meer werkplezier

✅ meer waardering

✅ meer ontwikkelmogelijkheden

✅ meer voldoening

✅ meer energie aan het eind van de dag

het gunningswiel

8 Stappenplan voor succes

In het e-book vind je een stappenplan waarmee je in 8 praktische stappen succesvol bouwt aan een hoge Gunfactor.

Je leert hoe je door kleine aanpassingen in je aanpak, je communicatie en je profilering bouwt aan de hoogte van een langdurige persoonlijke Gunfactor.


Op die manier laat je niks aan het toeval over en weet je zeker dat het met de onderlinge klik en je betrouwbaarheid in de ogen van de ander wel goed zit.


Tijdens een sollicitatieprocedure hoef je je dan alleen nog maar te concentreren op het maken van een goed cv, een motiverende brief en een goede onderbouwing van jouw geschiktheid.

Download het e-book nu

ik meld me aan
Ontvang binnen 15 minuten het e-book gratis in je mailbox
Gertien Beijering - eigenaar De GunfactorVerhoger

Over Gertien

Mijn naam is Gertien Beijering, eigenaar en oprichter van de GunfactorVerhoger.

Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer ik mensen kan helpen in hun groei, ontwikkeling en inzetbaarheid. Ik geef mensen graag werkplezier want dat ervaar ik zelf ook en dat GUN ik iedereen!

In 2007 heb ik de GunfactorVerhoger opgericht en ben ik als zelfstandig loopbaanadviseur gestart. Tegenwoordig werken we landelijk en werken we met een team van gecertificeerde (loopbaan)coaches.


Sinds 2010 is mijn specialisme de inzet van de gunfactor. Ik vond het in 2009 heel interessant om te onderzoeken hoe bedrijven en medewerkers in tijden van de recessie succesvol bleven. Het hebben van een Gunfactor blijft daarbij cruciaal te zijn. Ook tijdens het solliciteren heb je een gunfactor nodig. Inmiddels heb ik over de Gunfactor een aantal boeken geschreven waaronder het boek specifiek over het solliciteren. Dit boek heet 'Solliciteren? Zet je Gunfactor in!'

 

Daarnaast vind ik het belangrijk om mijn kennis en inzichten te delen. Via e-books, workshops, webinars, Q & A sessies en challenges deel ik met grote regelmaat mijn kennis online. 


Anderen omschrijven mij als een ondernemend persoon die altijd kansen en mogelijkheden ziet.
Mijn motto is dan ook: waar een wil is, is een weg en laat dit zien!

Tot hier gekomen? Stop met scrollen, het is tijd om aan de slag te gaan!

Yes, stuur mij het stappenplan e-book nu!