Sollicitatie fit

In deze training krijg je alle praktische tips die zijn gedeeld tijdens de 4 meest waardevolle webinars van de GunfactorVerhoger. Totaal heb je meer dan 2,5 uur inspiratie, praktische tips, direct toepasbare adviezen waardoor jij jouw slagingskans op een nieuwe baan drastisch vergroot.

Gertien Beijering - eigenaar De GunfactorVerhoger

Inhoud sollicitatie fit

Deze waardevolle korte cursus bestaat uit de webinars die ik het afgelopen jaar heb gegeven en ik niet meer als gratis toegankelijk ga geven. Ik bied de inhoud nu alleen nog aan als inhouse training bij organisaties of aan jou in de vorm van deze cursus.


De volgende webinars zijn onderdeel van de SOLLICITATIE FIT cursus:

 • Vergroot je kansen op een nieuwe baan
 • In 10 stappen een GunfactorVerhogend CV
 • In 7 stappen een goede motivatiebrief
 • Hoe vind ik een baan met LinkedIn
 • Handige sollicitatietips


 • Als bonus krijg je van mij ook nog alle vragen die zijn gesteld na afloop van de webinars PLUS alle antwoorden die ik heb gegeven!  Dit zijn 38 antwoorden met super veel direct toepasbare tips op vragen die door andere werkzoekenden/sollicitanten aan mij zijn gesteld.


Door wie worden de webinars gegeven?

Gertien Beijering is je webinarhost. Gertien heeft ruim 20 jaar ervaring als arbeidsmarktdeskundige en is al ruim 14 jaar eigenaar van de GunfactorVerhoger en de Maak Meters Community voor werkzoekenden. De afgelopen jaren verschenen ook 3 sollicitatieboeken van haar hand, waaronder het boek 'Solliciteren? Zet je Gunfactor in!' Ze heeft in haar carrière als loopbaancoach en outplacementadviseur honderden mensen succesvol geholpen met het vinden van een nieuwe baan. De webinars heeft ze gegeven om werkzoekenden te inspireren en te helpen door ze te voorzien van tips en adviezen waar je gelijk mee aan de slag kunt. En met succes blijkt uit de appjes en mailtjes die ze krijgt van baan vinders.


Solliciteren waarmee begin je

REACTIES N.A.V. de webinars

 • Leerrijk met nuttige, praktische tips - Nikie
 • Eyeopeners, heb veel nieuwe dingen geleerd - Crista
 • Compleet verhaal, weet nu van A tot Z hoe ik moet solliciteren - Janneke
 • Zeer leerzaam, heldere en duidelijk uitleg van hoe je het solliciteren het beste kunt aanpakken - Ruud
 • Een aanrader wanneer je echt serieus werk wilt maken van jouw sollicitaties - Roelie
 • Motiverend. Na het kijken wil je gelijk aan de slag met de handige tips. Het heeft mij geinspireerd om anders te kijken naar mijn aanpak. Ik zie nu wat ik andesr moet doen om mijn kansen op de arbeidsmarkt te vergroten - Carla
Extra mogelijkheden hoe ik mijn vaardigheden kan verbeteren

'Praktische handvatten, handige formats en leerzame lessen. Het geeft mij extra mogelijkheden en inzichten in hoe ik mijn sollicitatievaardigheden kan verbeteren. Mijn sollicitatiegesprekken gaan sindsdien een stuk beter. Aangenomen tijdens mijn tweede gesprek.'

Angelique
Ik solliciteerde op alles wat los en vast zat, nu niet meer

"Toen ik mijn baan kwijt raakte, solliciteerde ik op alles wat mij enigszins interessant leuk. Ik heb mij nooit echt verdiept in de organisatie en ik schreef gewoon. Nu ik weet hoe ik een vacature kan scannen op geschiktheid en goede vragen weet te stellen, solliciteer ik niet meer nutteloos maar gericht. Hierdoor ben ik veel gemotiveerder. Dit komt tot uiting in alles wat ik doe. De cursus heeft mijn ogen geopend."

Wendy
€ 25,-
19,99

Sollicitatie fit

4 waardevolle webinars, ruim 2,5 uur video materiaal, 38 beantwoorde vragen en een pagina vol met overige sollicitatietips.


Na aanschaf heb je een jaar toegang tot de training

Ik wil mijn kansen tijdens sollicitatieprocedures direct vergroten!