arrow_drop_up arrow_drop_down
Persoonlijke LinkedIn uitnodigingen zijn essentieel
12 januari 2018 
in Blog

Persoonlijke LinkedIn uitnodigingen zijn essentieel

Een persoonlijke LinkedIn uitnodiging is essentieel. Het is een eerste indruk die je achterlaat. En toch wordt het vaak niet gedaan. Waarom niet? Een personal touch bij het netwerken is zo belangrijk…. zeker online.

De afstand tot de ander is dan toch wat groter. Doe moeite voor de ander. Wat je in een persoonlijke uitnodiging zet, zie je de video.

 

Heb je vragen? Stel ze gerust, we zijn maar 1 berichtje van je verwijderd!

Over de schrijver
Mijn naam is Gertien Beijering, eigenaar en oprichter van de GunfactorVerhoger. Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer wij mensen kunnen helpen in hun groei, ontwikkeling en inzetbaarheid. Ik geef mensen graag werkplezier want dat ervaar ik zelf ook en dat GUN ik iedereen! Mijn specialisme is de inzet van de gunfactor. Ik vond het in 2009 heel interessant om te onderzoeken hoe bedrijven en medewerkers in tijden van de recessie succesvol bleven. Het ontwikkelde Gunningswiel vat mijn onderzoek samen en wordt beschreven in een drietal door mij geschreven boeken. Deze kennis zetten we in de tegenwoordige tijd nog steeds in en komen in al onze unieke (online) coachingsprogramma's aan bod. Ter inspiratie geef ik regelmatig webinars. Kijk voor meer informatie op https://degunfactorverhoger.nl/webinars/
Reactie plaatsen