Over ons

Waarom je hier leert hoe je meer sneller de resultaten behaald…

Ben jij een professional en wil je meer weten over hoe je jouw professionele doelen sneller kunt behalen of hoe jij een op korte termijn een nieuwe baan vindt en wil je werken aan jouw persoonlijke Gunfactor? Dan zit je hier goed.

Wat mensen veelal vergeten is dat beslissingen worden genomen in het onderbewuste van mensen. Dit onderbewuste wordt o.a. gevoed door het gevoel van vertrouwen, de herkenning van gemeenschappelijkheden en de indrukken die je wekt tijdens contactmomenten met jouw houding, communicatie, gedrag, zichtbaarheid en vindbaarheid.

En toch proberen wij anderen altijd te overtuigen op basis van de inhoud die wij te bieden hebben als professional.

Als jij hebt geleerd hoe je duurzame relaties kunt opbouwen, dan weet je precies hoe je jouw Gunfactor kunt verhogen en ben je in staat relaties te beïnvloeden.
Je zult dan sneller jouw doel behalen. Of dat nu het krijgen van een nieuwe baan is, meer werkplezier, het volgen van een nieuwe opleiding, je zult ze behalen!

Hoe trigger je nu het onderbewuste van mensen? Hun kun je werken aan jou Gunfactor? Daar vertellen wij je graag meer over. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Carina Wolters

Carina werkt als Loopbaancoach bij de GunfactorVerhoger. Wij kennen elkaar al jaren.

Carina heeft ooit zelf bij mij een loopbaantraject gevolgd en heeft er destijds een leuke en interessante baan aan overgehouden. Bij de organisatie waar ze destijds werkte deden zich ontwikkelingen voor waar zij zelf niet meer achter stond. Ze koos voor zichzelf en haar eigen werkplezier.

Ook heeft ze haar bijdrages geleverd aan mijn boeken Solliciteren met de GunfactorVerhoger en Solliciteren? Zet je gunfactor in!. Ze is een netwerker pur sang en heeft veel ervaring met de onderwerpen solliciteren, netwerken en het verhogen van je gunfactor. Want die gunfactor heeft ze zelf ook!

Carina weet alles van de mogelijkheden van het 45+ ontwikkeladvies van de overheid (gratis loopbaangesprek voor 45+ers), ze is specialist in het netwerken en ze is binnen de GunfactorVerhoger verantwoordelijk voor de algehele planning. Daarnaast is ze natuurlijk een coach voor de vele werkzoekenden die wij begeleiden.

Linkedin Carina

carina.wolters@degunfactorverhoger.nl

06-19430541

Gertien Beijering

Mijn naam is Gertien Beijering (1979), Gunfactor Verhoger, loopbaancoach, trainer, professioneel spreker en auteur van de boeken Solliciteren met de GunfactorVerhoger (2014), Opdrachten binnenhalen met de GunfactorVerhoger (2015) en Solliciteren? Zet je gunfactor in! (2018).

In het jaar dat de florerende economie een kanteling en de recessie zijn intrede maakte, ben ik ondernemer geworden. Veel mensen verklaarden mij voor gek dat ik mijn vaste baan aan de wilgen hing en voor onzekerheid koos. Maar ik zag dat anders. Mijns inziens kun je invloed uitoefenen op de resultaten die je behaald en als de recessie er zou komen dan zou ik hem het hoofd bieden. Ik ging dat doen door te onderzoeken wat de succesfactoren zijn van de zeer succesvolle ondernemers en sollicitanten in het bedrijfsleven. Als snel bleek dat dit de Gunfactor was. En het mooie is, de hoogte van jouw Gunfactor is te beïnvloeden.

Sinds 2010 zie ik het als mijn missie om professionals en sollicitanten succesvoller te maken door slim gebruik te maken van de kracht van je Gunfactor. Door mijn kennis te verspreiden via lezingen, trainingen en coaching, help ik jaarlijks vele mensen. Daarnaast verspreid ik mijn kennis via mijn boeken, het internet, social media en mijn grote mailinglijst.

LinkedIn Gertien

gertien.beijering@degunfactorverhoger.nl

0629395541

en anderen

Daarnaast maak ik ook wel eens gebruik van andere coaches om hun specifieke kennis en kunde. Dit zal altijd vooraf in overleg gaan. Zij hanteren echter dezelfde werkwijze en het gedachtegoed van de GunfactorVerhoger.

Wanneer je vragen hebt, mail of bel ons dan gerust. Wij zeggen altijd ‘we zijn maar 1 mailtje, belletje of appje van je verwijderd wanneer je een vraag hebt’, maak er gebruik van!