Over ons

De GunfactorVerhoger

Veel voldoening krijgen wij uit het feit dat wij met onze kennis en jarenlange ervaring anderen kunnen inspireren, motiveren en stimuleren om meters te maken in hun loopbaan. Dit door inzicht te geven in de kwaliteiten, de talenten en de persoonlijkheid van mensen. Daarnaast bepalen wij samen met onze coachee de waarde van zijn of haar loopbaan. We kijken ook hoe iemand zo optimaal mogelijk kan presteren door zaken beter te organiseren en of te kijken naar iemand zijn vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

We leren geen kunstjes, wel leren we de coachee zelfredzaam te zijn zodat de coachee aan het stuur blijft van zijn of haar loopbaan. Wij als coach helpen met het stellen van doelen én het behalen daarvan.

Ben je op zoek naar een professionele coach die jou praktisch verder helpt? Of een trainer of spreker die jou en je collega’s kan enthousiasmeren met een inspiratiesessie? Zoek niet verder en neem vrijblijvend contact met ons op om nader kennis te maken. We kijken er naar uit, we zijn maar één bericht van je verwijderd!

Zou jij ook deel willen uitmaken van ons team? Neem vrijblijvend contact op met Gertien ☎️ 06 29 39 55 41

Ons team

Gertien Beijering
Senior coach, inspirator en spreker

Gertien is de eigenaar en oprichter van de GunfactorVerhoger. Gertien haar hart gaat sneller kloppen wanneer ze mensen kan helpen in hun groei, ontwikkeling en inzetbaarheid. Ze geeft mensen graag werkplezier want dat ervaart ze zelf ook. Dit gunt ze iedereen.

Vanaf 2003 is Gertien professioneel coach, trainer en spreker op het gebied van communicatie, samenwerken en werk. Sinds 2010 is haar specialisme de inzet van de gunfactor in dit geheel. Ze vond het destijds bijster interessant om te onderzoeken hoe bedrijven en medewerkers in tijden van de recessie succesvol bleven. Ze heeft er inmiddels drie boeken over geschreven: Solliciteren met de GunfactorVerhoger (2014), Opdrachten binnenhalen met de GunfactorVerhoger (2015) en Solliciteren? Zet je gunfactor in! (2018). Het Gunningswiel is door haar ontworpen.

Gertien is een ondernemend persoon en ziet altijd kansen en mogelijkheden.Haar motto is dan ook: waar een wil is, is een weg en laat dit zien! Andere mensen zeggen over haar dat ze een aanstekelijke positiviteit uitstraalt en mensen mee krijgt door zowel haar inhoudelijke kennis als haar enthousiasme en omgang.

Bij alles wat ze doet, geldt: ‘I practise what I preach!’.

Jetty Rozema
Professional Organizer 

Jetty leert mensen met meer plezier en minder moeite het werk beter en eenvoudiger te organiseren. Met als resultaat: tijdwinst, een hogere kwaliteit van werken en meer werkplezier.

Ze zorgt ervoor dat je de regie terugpakt over het werk, de productiviteit verhoogt en tijd creëert voor de zaken die werkelijk belangrijk zijn. Ze optimaliseert samen met haar klant de (digitale) werkplek, werkwijze en werkplanning, waardoor er efficiënt en effectief wordt gewerkt. Met veel aandacht voor het inrichten van en organiseren met MS Outlook.

Jetty is een ervaringsdeskundige. Ze heeft 27 jaren als manager gewerkt en weet wat voor geploeter het soms is om alle ballen in de lucht te houden. Daarnaast is ze opgeleid tot professioneel coach en professional organizer. Alles wat ze in deze opleidingen leerde ging ze uitproberen in haar werk als manager. Wat leverde dat een gemak en winst op. Hier heeft ze haar werk van gemaakt. Slim werken, dát wil ze het liefst iedereen leren!

Haar klanten ervaren haar begeleiding als een cadeau. Ze worden blij van alle handige tools en trucs en vinden het o.a. leerzaam, praktisch, zinvol en inspirerend.

Haar motto is: ‘een goed begin is stoppen met het halve werk ☺’.

Slim plannen en organiseren kan het leven een stuk gemakkelijker maken.

Romilda van Haperen
Vitaliteits- en leefstijlcoach

Na jarenlange ervaring in het bedrijfsleven op het gebied van HR, Arbo en vitaliteit heeft ze besloten van haar passie haar beroep te maken en, na het afronden van de opleiding tot vitaliteitscoach, als vitaliteitscoach aan de slag te gaan.

Als vitaliteits- en leefstijlcoach kijkt ze naar het hele plaatje en coacht ze op basis van het integrale principe op het mentale, fysieke, sociaal- emotioneel en zingevingsvlak. Waarbij er niet alleen naar de symptomen wordt gekeken, maar ook naar eventuele onderliggende oorzaken en patronen. Samen met de klant werkt ze aan helderheid, duidelijkheid, de valkuilen, het veranderen van oude gewoontes en proberen ze terugval te voorkomen. Ze motiveert en enthousiasmeert en wil de klant handvatten bieden, zodat deze beter zijn grenzen kan bewaken en betere bewuste keuzes kan maken. Daardoor voelt de klant zich vitaler, energieker en/of ervaart hij een betere balans, met een leefstijl die bij de klant past.

“Niet geleefd worden, maar zelf richting geven aan je leven.” Jij zit aan het stuur. Ze zorgt er samen met jou voor, dat jij (meer) regie krijgt in jouw leven.

Romilda is een verbinder, die in mogelijkheden denkt, daarnaast is ze toegankelijk, energiek en betrokken. Door haar creatieve inslag kan ze de situatie vanuit een andere hoek bekijken en dit kan leiden tot nieuwe inzichten.

Linda van de Ven
Financiële coach

Linda heeft vele jaren ervaring in de financiële dienstverlening. In 2018 van start gegaan als zelfstandig onafhankelijk financieel adviseur, hierdoor werd het voor haar mogelijk om precies te doen wat ze zelf het leukste vindt: persoonlijk financieel advies geven waarbij het belang van haar klanten echt centraal staat. Op persoonlijk niveau maatwerk-advies kunnen geven, dat is waar de kracht en de passie van Linda ligt. Helder, transparant, persoonlijk en duidelijk. Daarnaast houdt Linda zich bezig met het begeleiden van scheidingen.

Als geen ander weet Linda dat een carrièreswitch financiële impact heeft en dat helder inzicht in deze gevolgen ervoor zorgt dat je vol overtuiging een keuze kan maken. Samen met jou inventariseert Linda je huidige financiële situatie en samen bekijken jullie wat jouw financiële wensen en doelstellingen zijn. Wat zijn de gevolgen van jouw loopbaanbeslissingen voor jouw financiële positie? Wat zijn de gevolgen voor jouw gezin?

Als financiële coach geeft Linda jouw inzicht in je positie, samen bespreken jullie de mogelijkheden en krijg je advies over mogelijke oplossingen. Zodat jij je in alle rust kunt concentreren op het vervolg van jouw loopbaan.

Jorien Siebring
Afstudeerstudent

De laatste periode van ‘in een collegezaal zitten’ zit erop voor Jorien. Het is tijd om de laatste hand te leggen aan haar opleiding Communicatie aan de Hanzehogeschool. Dit doet zij door een afstudeeropdracht uit te voeren bij De GunfactorVerhoger. Een super gave uitdaging, als je het haar vraagt. Maar uitdagingen gaat zij maar al te graag aan!

Sinds 2016 studeert Jorien Communicatie aan de Hanzehogeschool. Tijdens haar studiejaren heeft zij veel ervaring op kunnen doen op het gebied van Marketing en Communicatie. Toen zij als derdejaarsstudent in het team van Wehkamp kwam, is haar ervaring nog verder uitgebreid. Als kers op de taart heeft Jorien nog een half jaar Marketing mogen studeren in Milaan.

Jorien zit vol ambities die zij heel graag verwezenlijkt. Daarnaast vindt zij netwerken en het gesprek aangaan met verschillende partijen belangrijk en bovenal ook erg leuk. Als laatste vindt Jorien het belangrijk dat ze een goede klik heeft tijdens een samenwerking met een opdrachtgever, want samen bereik je veel meer.

Haar motto is dan ook: TEAM – ‘Together Everyone Achieves More’

en anderen

Daarnaast maken wij ook wel eens gebruik van andere coaches om hun specifieke kennis en kunde. Dit zal altijd vooraf in overleg gaan. Zij hanteren echter dezelfde werkwijze en het gedachtegoed van de GunfactorVerhoger.

Wanneer je vragen hebt, mail of bel ons dan gerust. Wij zeggen altijd ‘we zijn maar 1 mailtje, belletje of appje van je verwijderd wanneer je een vraag hebt’, maak er gebruik van!