Over ons

De GunfactorVerhoger

Veel voldoening krijgen wij uit het feit dat wij met onze kennis en jarenlange ervaring anderen kunnen inspireren, motiveren en stimuleren om meters te maken in hun loopbaan. Dit door inzicht te geven in de kwaliteiten, de talenten en de persoonlijkheid van mensen. Daarnaast bepalen wij samen met onze coachee de waarde van zijn of haar loopbaan. We kijken ook hoe iemand zo optimaal mogelijk kan presteren door zaken beter te organiseren en of te kijken naar iemand zijn vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

We leren geen kunstjes, wel leren we de coachee zelfredzaam te zijn zodat de coachee aan het stuur blijft van zijn of haar loopbaan. Wij als coach helpen met het stellen van doelen én het behalen daarvan.

Het hebben van een gunfactor is daarnaast altijd belangrijk. Je bent in je werk of in je zoektocht naar een andere baan immers altijd afhankelijk van de mening van een ander. Sinds 2010 is het creëren van een gunfactor op de arbeidsmarkt onze specialiteit. Met succes! Velen hebben door middel van onze aanpak een nieuwe baan of een betere invulling van het werk gevonden.

Ben je op zoek naar een coach die jou praktisch verder helpt? Of een trainer of spreker die jou en je collega’s kan enthousiasmeren met een inspiratiesessie? Zoek niet verder en neem vrijblijvend contact met ons op om nader kennis te maken. We kijken er naar uit, we zijn maar 1 bericht van je verwijderd!

Ons team

Carina Wolters
Loopbaancoach en netwerker

Carina heeft ooit zelf bij de GunfactorVerhoger een loopbaantraject gevolgd en heeft er destijds een leuke en interessante baan aan overgehouden. Bij de organisatie waar ze destijds werkte deden zich ontwikkelingen voor waar zij zelf niet meer achter stond. Ze koos voor zichzelf en haar eigen werkplezier.

Carina is een netwerker pur sang en heeft veel ervaring met de onderwerpen als solliciteren, netwerken en het verhogen van je gunfactor. Want die gunfactor heeft ze zelf ook!

Carina weet alles van gedrags-, drijfveren en talentenassessments, de mogelijkheden op de arbeidsmarkt en natuurlijk hoe je jezelf het beste kunt profileren. Ze is specialist in het netwerken en solliciteren en ze is binnen de GunfactorVerhoger verantwoordelijk voor de algehele planning. Daarnaast is ze natuurlijk een coach voor de vele werkzoekenden die wij begeleiden.

Irma Noorbergen
Loopbaancoach en arbeidsmarktdeskundige 

Irma vindt het fantastisch om mensen te begeleiden naar die andere baan, ze noemt zich zelf hierin ‘werk-vind-maatje’. In haar werkwijze is ze actief en stimulerend. Maar ze vindt het vooral belangrijk om de loopbaan kandidaat vertrouwen te geven. Irma kent het bedrijfsleven in Groningen en omgeving op haar duimpje. Hierdoor is ze bij uitstek een goede sparringpartner en arbeidsmarktverkenner in het zoeken naar kansen en mogelijkheden.

Bijna dertig jaar is Irma actief op de Groningse arbeidsmarkt. In die dertig jaar heeft zij talloze vacatures vervuld voor bedrijven en heeft ze nog meer mensen aan een volgende baan geholpen. Daarnaast heeft zij een kleine tien jaar gewerkt aan het structureel verbeteren van de kennisuitwisseling en samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs in deze regio.

Irma gelooft dat er voor elke persoon een passende plek is op de arbeidsmarkt. Haar specialiteit is werk-naar-werk trajecten.

Irma is een creatieve denker die heel snel schakelt naar kansen en mogelijkheden. Ze is oprecht geïnteresseerd in mensen. Als geen ander kent ze de kracht van het inzetten van het netwerk, zowel online als offline. Haar motto is: ‘Wie goed doet, goed ontmoet’.

Jetty Rozema
Professional Organizer 

Jetty leert mensen met meer plezier en minder moeite het werk beter en eenvoudiger te organiseren. Met als resultaat: tijdwinst, een hogere kwaliteit van werken en meer werkplezier.

Ze zorgt ervoor dat je de regie terugpakt over het werk, de productiviteit verhoogt en tijd creëert voor de zaken die werkelijk belangrijk zijn. Ze optimaliseert samen met haar klant de (digitale) werkplek, werkwijze en werkplanning, waardoor er efficiënt en effectief wordt gewerkt. Met veel aandacht voor het inrichten van en organiseren met MS Outlook.

Jetty is een ervaringsdeskundige. Ze heeft 27 jaren als manager gewerkt en weet wat voor geploeter het soms is om alle ballen in de lucht te houden. Daarnaast is ze opgeleid tot professioneel coach en professional organizer. Alles wat ze in deze opleidingen leerde ging ze uitproberen in haar werk als manager. Wat leverde dat een gemak en winst op. Hier heeft ze haar werk van gemaakt. Slim werken, dát wil ze het liefst iedereen leren!

Haar klanten ervaren haar begeleiding als een cadeau. Ze worden blij van alle handige tools en trucs en vinden het o.a. leerzaam, praktisch, zinvol en inspirerend.

Haar motto is: ‘een goed begin is stoppen met het halve werk ☺’.

Slim plannen en organiseren kan het leven een stuk gemakkelijker maken. ‘Organiseer het Goed’!

Gertien Beijering
Loopbaancoach, inspirator en eigenaar

Gertien is de eigenaar en oprichter van de GunfactorVerhoger. Gertien haar hart gaat sneller kloppen wanneer ze mensen kan helpen tijdens het solliciteren zodat ze de baan krijgen die bij ze passen. Ze geeft mensen graag werkplezier want dat ervaart ze zelf ook. Dit gunt ze iedereen.

Vanaf 2003 is Gertien professioneel loopbaancoach, trainer en spreker op het gebied van solliciteren, netwerken en het gebruik van LinkedIn in dit proces. Sinds 2010 is haar specialisme de inzet van de gunfactor hierbij. Ze heeft er inmiddels drie boeken over geschreven: Solliciteren met de GunfactorVerhoger (2014), Opdrachten binnenhalen met de GunfactorVerhoger (2015) en Solliciteren? Zet je gunfactor in! (2018).

Gertien is een ondernemend persoon die in mogelijkheden denkt, positiviteit uitstraalt en mensen mee krijgt door zowel haar inhoudelijke kennis als haar enthousiasme en gunfactor 😉. Haar motto is: waar een wil is, is een weg en laat dit zien! Bij alles wat ze doet, geldt: ‘I practise what I preach!’.

en anderen

Daarnaast maken wij ook wel eens gebruik van andere coaches om hun specifieke kennis en kunde. Dit zal altijd vooraf in overleg gaan. Zij hanteren echter dezelfde werkwijze en het gedachtegoed van de GunfactorVerhoger.

Wanneer je vragen hebt, mail of bel ons dan gerust. Wij zeggen altijd ‘we zijn maar 1 mailtje, belletje of appje van je verwijderd wanneer je een vraag hebt’, maak er gebruik van!