Ontwikkeladvies voor 45-plussers (45+)

Waar een wil is, is een weg! Ook voor jou als je 45 jaar of ouder bent dankzij het ontwikkeladvies voor 45 plussers. Denk je wel eens na over de toekomst van je loopbaan?

Ontwikkeladvies 4 plussers - De Gunfactorverhoger

Bij de GunfactorVerhoger kun je namelijk als 45-plussers gebruik maken van het 45+ ontwikkeladvies, de subsidieregeling van ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Het ontwikkeladvies helpt jou op weg

Maken ontwikkelingen binnen het bedrijf waar je werkzaam bent jou onrustig en wil je weten wat voor baan nog meer bij je past. Of wil je na jaren in dezelfde baan een andere functie vervullen bij je huidige werkgever. Juist een totaal andere baan vinden in een andere branche.

De Gunfactorverhoger kan je middels het ontwikkeladvies helpen met deze loopbaanvraagstukken. Tevens ook als je nadenkt om nog een opleiding te volgen. Samen bekijken we je huidige situatie, ontdekken we jouw “wie ben ik en wie wil ik zijn?” en brengen we je toekomstperspectieven in kaart en helpen je op weg.

Weet je al welke functie bij je past maar weet je niet hoe je online en offline kunt profileren? Of word je tot op heden nog niet uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Hierbij kunnen wij je ook helpen door samen met jou een verbluffende sollicitatiebrief en CV te maken en je sollicitatievaardigheden te bespreken.

Vanuit de 45+ ontwikkeladvies kunnen wij je als loopbaancoach helpen bij:

vinkje Loopbaan vragen
vinkje Sollicitatie vragen
vinkje Inzicht krijgen in kwaliteiten, werkwaarden en vaardigheden
vinkje Jezelf zichtbaar maken binnen/buiten de organisatie
vinkje Het vinden van een passende baan

Vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is de subsidieregeling voor 45+ ontwikkeladvies beschikbaar gesteld tot 10 januari 2020. Per persoon is een subsidiebedrag van € 600,00 beschikbaar en het traject dient voor deze datum doorlopen en ingediend te zijn.

Binnen deze regeling kunnen wij je het volgende bieden:

vinkje 4 coaching uren in 2 gesprekken van 2 uur in de regio Groningen-Assen
vinkje 3 coaching uren in 2 gesprekken van 1,5 uur in de regio Groningen-Assen en deelname aan een workshop Slim Solliciteren of workshop LinkedIn in Groningen

Het ontwikkeladvies ook voor jou?

Wij kunnen je vanuit het 45+ ontwikkeladvies subsidieregeling helpen wanneer je aan onderstaande voorwaarden voldoet:

vinkje Je bent 45 jaar of ouder
vinkje Je hebt loopbaan of sollicitatie vragen
vinkje Je bent minimaal voor 12 uur per week werkzaam bij 1 werkgever
vinkje Je hebt nog niet eerder gebruik gemaakt van deze regeling
vinkje Je bent niet boventallig verklaard
vinkje Je maakt geen gebruik van een sociaal plan van je werkgever

 

Wil je meer weten over het 45+ ontwikkeladvies subsidieregeling en of wij je kunnen helpen met je loopbaan vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@degunfactorverhoger.nl of vul ons contactformulier in.