Aanmelden voor hET NL leert door ontwikkeladvies dat in december 2020 van start ging is niet meer mogelijk.

Deze subsidieronde was binnen 24 uren vol.

Onze verwachting is dat de overheid in 2021 opnieuw een subsidie beschikbaar stelt.


Beloven kunnen wij het helaas niet.


Wel verwachten we dat wanneer de overheid weer trajecten beschikbaar stelt,

er weer veel vraag naar zal zijn.


Wil je op de hoogte worden gehouden van eventueel nieuwe mogelijkheden? Schrijf je dan in. Wanneer er nieuwe mogelijkheden zijn, nemen we contact met je op om te vragen of je nog steeds interesse hebt en mee wilt doen.


p.s. het is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vastπŸ˜‰

Subsidieregeling voor GRATIS ontwikkeladvies en scholingsadvies
voor werkenden en werkzoekenden

NL Leert door heeft tot doel om mensen te ondersteunen die hun werk als gevolg van de corona crisis dreigen te verliezen of al hebben verloren. Om de  switch naar ander kansrijk werk te maken kan met behulp van een ontwikkeladvies of scholing de kansen op een baan worden vergroot.

ik wil meer informatie
ontwikkeladvies

Na het onderzoeken van mijn interesses, competenties en de arbeidsgebieden die bij mij passen, is de arbeidsmarktscan een mooie verdieping om erachter te komen welke beroepen goed matchen. Daarnaast geeft het een handig inzicht in o.a. de kansen, de gemiddelde zoekduur en het arbeidsmarktperspectief voor de komende 12 maanden.  


Ik ben mijn traject afgesloten met een baan!

Lisanne Haan
10 sollicitatiefouten

Mijn motto is: waar een wil is, is een weg en laat dit zien! Bij alles wat ik doe, geldt: practise what I preach.

Werkzoekenden en werkenden meters laten maken in hun loopbaan en inzichten geven in hun mogelijke ontwikkeling, dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Zorgen dat mensen (weer) voldoening en plezier halen uit hun werk. Waarom? Ik ervaar het zelf en het is een genot. Dat gun ik iedereen!

Ook kijken we daarbij naar de toekomst want een duurzame inzetbaarheid is belangrijk. We moeten immers steeds langer werken.


Mijn naam is Gertien Beijering. Al ruim 19 jaar een expert op het gebied van loopbaan, ontwikkeling en solliciteren. Als senior loopbaanadviseur begeleid ik medewerkers van o.a. financiële instellingen, telecomorganisaties, diverse grote overheid- en onderwijsinstellingen en in de zorg. Daarnaast train ik groepen en schrijf ik boeken over hoe je je gunfactor op de arbeidsmarkt kunt vergroten. Het hebben van een hoge gunfactor is natuurlijk altijd belangrijk, je bent immer altijd afhankelijk van de mening van een ander wanneer je solliciteert op een nieuwe baan.

Hoe je jouw gunfactor kunt vergroten en inzetten komt tijdens alle loopbaan-, ontwikkel en outplacementtrajecten naar voren.


Mijn motto is: waar een wil is, is een weg en laat dit zien! Bij alles wat ik doe, geldt: practise what I preach.

Ik werk samen met andere professionele en gecertificeerde loopbaancoaches die geloven in dezelfde waarden en net zo veel passie voelen

voor het loopbaanvak als ik.


Gratis ontwikkeladvies en
om- en bijscholing

Wat is een ontwikkeladvies?

 

Het ontwikkeladvies heeft twee vaste onderdelen. Een arbeidsmarktscan en enkele ontwikkeladviesgesprekken met een erkend en professioneel loopbaanadviseur. Een ontwikkeladvies resulteert vervolgens in een ontwikkelplan waarin een advies wordt gegeven over de stappen die je kunt zetten om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Een ontwikkeladvies kan ook leiden tot een advies in om- en bijscholing om je aan te kunnen passen aan de nieuwe vraag op de arbeidsmarkt. Vanaf oktober komt hier ook budget voor beschikbaar.

Praktisch en deskundig

Gertien heeft mij op een professionele en persoonlijke manier verder geholpen bij het zoeken naar de goede volgende stap in mijn loopbaan. Zij stelt de goede vragen, is deskundig en geeft ook praktische tips. Ook haar enthousiasme en positieve houding zijn stimulerend.  

- Janny Visser
Topcoach

Doordat Gertien goed keek en aanvoelde waar mijn kwaliteiten en kansen voor ontwikkeling lagen, is mijn zelfvertrouwen in korte tijd behoorlijk gestegen. Zij helpt je niet alleen met een volgende stap in de goede richting, maar opent ook je ogen voor richtingen waar je zelf nog helemaal niet aan had gedacht. Kortom; een topcoach! 

- Insa Heeren
Een nieuwe baan

Wil je een baan die beter past bij je persoonlijke drijfveren, karakter, normen en waarden? Gertien heeft mij op een professionele en eenvoudige manier inzicht gegeven in mijn eigen talenten/kwaliteiten én hoe je dit inzicht tijdens een sollicitatie het beste kunt concretiseren. Resultaat: een nieuwe baan. 

- Nicole Adema

Wat levert een ontwikkeladvies 

jou op?

βœ“ Inzicht in jouw competenties, kwaliteiten, vaardigheden en drijfveren

βœ“ Inzicht in kansrijke arbeidsmarktopties waar een match is met jouw

    competenties en inzicht waarin je je mogelijk zou kunnen ontwikkelen

βœ“ Inzicht in reëele toekomstperspectieven

βœ“ Concreet ontwikkelplan met acties op de korte en lange termijn

βœ“ Praktische handvatten en adviezen om je toekomstige baan te kunnen krijgen

Wij leveren iets unieks

Hoe werken wij?

De GunfactorVerhoger werkt vanuit het motto 'Waar een wil is, is een weg en laat dat zien'. We denken graag samen met jou in mogelijkheden en geven daarom praktisch toepasbare en reële adviezen. We werken samen met diverse NOBCO en NOLOC gecertificeerde coaches waardoor je snel bij ons kunt starten met jouw ontwikkeladviesgesprekken en met een coach die bij jouw past. Tijdens jouw traject zijn we altijd maar 1 berichtje van jouw verwijderd zodat je snel met ons kunt schakelen.


Iets extra's voor jou

Je krijg naast de standaard Arbeidsmarktscan en 4 coachuren ook toegang tot een opleiding- en beroepen database én tot een vacaturedatabase. Daarnaast krijg je toegang tot de online Maak Meters-community. Hier vind je handige sollicitatietips en kun je feedback vragen over bijvoorbeeld je cv of je pitch. Wij stellen deze unieke community beschikbaar omdat iedereen weet dat je samen verder komt dan alleen. Wil je meters maken in je persoonlijke ontwikkeling en ben je enthousiast?

Wil je ook een GRATIS ontwikkeladvies? 

Neem dan contact met me op. Na het invullen van een aantal formulieren,  registreren we de aanvraag en kunnen wij starten. Na afloop vragen wij  de subsidie aan en handelen we de administratie verder af.   Ik kijk er naar uit om samen meters te maken!