arrow_drop_up arrow_drop_down

NL Leer door

Subsidieregeling voor GRATIS ontwikkeladvies en scholingsadvies
voor werkenden en werkzoekenden

NL Leert door heeft tot doel om mensen te ondersteunen die hun werk als gevolg van de corona crisis dreigen te verliezen of al hebben verloren. Om de  switch naar ander kansrijk werk te maken kan met behulp van een ontwikkeladvies of scholing de kansen op een baan worden vergroot.

19+ jaren
arbeidsmarktkennis
750+ mensen
begeleidt naar een nieuwe baan
1000+ mensen
geadviseerd en gecoached in 

hun persoonlijke ontwikkeling

8000+ boeken
verkocht over het verhogen van je Gunfactor op de arbeidsmarkt

Werkzoekenden en werkenden meters laten maken in hun loopbaan en inzichten geven in hun mogelijke ontwikkeling, dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Zorgen dat mensen (weer) voldoening en plezier halen uit hun werk. Waarom? Ik ervaar het zelf en het is een genot. Dat gun ik iedereen!

Ook kijken we daarbij naar de toekomst want een duurzame inzetbaarheid is belangrijk. We moeten immers steeds langer werken.


Mijn naam is Gertien Beijering. Al ruim 19 jaar een expert op het gebied van loopbaan, ontwikkeling en solliciteren. Als senior loopbaanadviseur begeleid ik medewerkers van o.a. financiële instellingen, telecomorganisaties, diverse grote overheid- en onderwijsinstellingen en in de zorg. Daarnaast train ik groepen en schrijf ik boeken over hoe je je gunfactor op de arbeidsmarkt kunt vergroten. Het hebben van een hoge gunfactor is natuurlijk altijd belangrijk, je bent immer altijd afhankelijk van de mening van een ander wanneer je solliciteert op een nieuwe baan.

Hoe je jouw gunfactor kunt vergroten en inzetten komt tijdens al onze loopbaan-, ontwikkel en outplacementtrajecten naar voren. 


Mijn motto is: waar een wil is, is een weg en laat dit zien! Bij alles wat ik doe, geldt: practise what I preach.


Ik werk samen met andere professionele en gecertificeerde loopbaancoaches die geloven in dezelfde waarden en net zo veel passie voelen voor het loopbaanvak als ik.

Praktisch en deskundig
Gertien heeft mij op een professionele en persoonlijke manier verder geholpen bij het zoeken naar de goede volgende stap in mijn loopbaan. Zij stelt de goede vragen, is deskundig en geeft ook praktische tips. Ook haar enthousiasme en positieve houding zijn stimulerend.  - Janny Visser
Topcoach
Doordat Gertien goed keek en aanvoelde waar mijn kwaliteiten en kansen voor ontwikkeling lagen, is mijn zelfvertrouwen in korte tijd behoorlijk gestegen. Zij helpt je niet alleen met een volgende stap in de goede richting, maar opent ook je ogen voor richtingen waar je zelf nog helemaal niet aan had gedacht. Kortom; een topcoach! - Insa Heeren
Een nieuwe baan
Wil je een baan die beter past bij je persoonlijke drijfveren, karakter, normen en waarden? Gertien heeft mij op een professionele en eenvoudige manier inzicht gegeven in mijn eigen talenten/kwaliteiten én hoe je dit inzicht tijdens een sollicitatie het beste kunt concretiseren. Resultaat: een nieuwe baan. - Nicole Adema

Gratis ontwikkeladvies en
om- en bijscholing

Wat is een ontwikkeladvies?

 

Het ontwikkeladvies heeft twee vaste onderdelen. Een arbeidsmarktscan en enkele ontwikkeladviesgesprekken met een erkend en professioneel loopbaanadviseur. Een ontwikkeladvies resulteert vervolgens in een ontwikkelplan waarin een advies wordt gegeven over de stappen die je kunt zetten om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Een ontwikkeladvies kan ook leiden tot een advies in om- en bijscholing om je aan te kunnen passen aan de nieuwe vraag op de arbeidsmarkt. Vanaf oktober komt hier ook budget voor beschikbaar.
 

Wat levert een ontwikkeladvies jou op?

  • Inzicht in jouw competenties, kwaliteiten, vaardigheden en drijfveren
  • Inzicht in kansrijke arbeidsmarktopties waar een match is met jouw competenties en inzicht waarin je je mogelijk zou kunnen ontwikkelen
  • Inzicht in reëele toekomstperspectieven
  • Concreet ontwikkelplan met acties op de korte en lange termijn
  • Praktische handvatten en adviezen om je toekomstige baan te kunnen krijgen


Hoe werken wij?

De GunfactorVerhoger werkt vanuit het motto 'Waar een wil is, is een weg en laat dat zien'. We denken graag samen met jou in mogelijkheden en geven daarom praktisch toepasbare en reële adviezen. We werken samen met diverse NOBCO en NOLOC gecertificeerde coaches waardoor je snel bij ons kunt starten met jouw ontwikkeladviesgesprekken en met een coach die bij jouw past. Tijdens jouw traject zijn we altijd maar 1 berichtje van jouw verwijderd zodat je snel met ons kunt schakelen.


Iets extra's voor jou

Je krijg naast de standaard Arbeidsmarktscan en 4 coachuren ook toegang tot een opleiding- en beroepen database én tot een vacaturedatabase. Daarnaast krijg je toegang tot de online Maak Meters-community. Hier vind je handige sollicitatietips en kun je feedback vragen over bijvoorbeeld je cv of je pitch. Wij stellen deze unieke community beschikbaar omdat iedereen weet dat je samen verder komt dan alleen. Wil je meters maken in je persoonlijke ontwikkeling en ben je enthousiast? 


Wil je ook een GRATIS ontwikkeladvies? 

Neem dan contact met me op. Na het invullen van een aantal formulieren,  registreer ik  de aanvraag en kunnen wij starten. Na afloop vraag ik de subsidie aan en handel de administratie verder af.  

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een telefonische intake.