Wij zijn....

De Gunfactorverhoger aangenaam...

Myra Stuijts - loopbaancoach De GunfactorVerhoger

MYRA STUIJTS - LOOPBAANADVISEUR

Mijn naam is Myra Stuijts en ik ben  als loopbaancoach verbonden aan  De GunfactorVerhoger. Ik motiveer en inspireer jou graag om op zoek te gaan naar jouw  talenten, drijfveren en naar de dingen waar jij blij van wordt. Als coach ben ik oprecht, professioneel, praktisch, ik houd van actie en ben betrokken.

Na mijn studie aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) en daarna Management, Economie en Arbeidsrecht, ontvouwde mijn loopbaanpad zich stap voor stap. Eerst in de sport, later in Human Resources (personeelszaken). Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar ervaring in het voeren van loopbaangesprekken. Elke stap in mijn loopbaan nam ik vanuit een bewuste keuze: mezelf ontwikkelen, gaan voor die mooie functie waar ik zo blij van werd. Dat doe ik nog steeds. Het gevoel dat ik daarbij ervaar gun ik jou ook.


Na een reorganisatie bij 1 van mijn werkgevers koos ik ervoor zelf een outplacementtraject te ondergaan. Ik werd daarbij begeleid door een loopbaancoach van wie ik veel heb geleerd. Zij inspireerde mij, en op dat moment besloot ik dat ik ooit zelf wilde coachen. Inmiddels is mijn droom werkelijkheid geworden en heb ik mijn eigen onderneming. Ik coach voornamelijk bij bedrijven. Je kunt hierbij denken aan loopbaanvraagstukken, maar ook aan coaching op balans en rust, stress en burn-out.

Als jij en ik aan de slag gaan in een coachtraject, dan ga ik uit van het ‘samen’ gevoel. Je doet dit niet alleen. Uit eigen ervaring weet ik dat je het meest bereikt niet door snel te gaan, maar door stap voor stap je eigen keuzes te volgen en hierop te focussen. Ik loop niet voor je, niet achter je, maar naast je. Ik begeleid je vanuit vertrouwen daar waar nodig. Mijn motto: ‘De grootste kracht ligt in jezelf’. Het is mijn talent om jou die kracht te laten vinden.


Meer weten

Schroom niet en neem contact met ons op

arrow_drop_up arrow_drop_down