Toe aan een nieuwe stap?

Ontdek hoe je dat voor elkaar krijgt!

👉Ben jij klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen? Past je huidige functie nog wel echt bij je?

👉Denk eens na over de enorme groei die je de afgelopen jaren hebt doorgemaakt, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

👉Is het dan niet hoog tijd om deze groei ook terug te laten komen in een functie die écht aansluit bij je vaardigheden, je ambities en je persoonlijke situatie?

Als gedreven professional wil je blijven groeien en niet stilstaan. 

Wanneer je huidige werkzaamheden je geen uitdaging meer bieden, is het tijd om zelf over te gaan tot actie, je verantwoordelijkheid te nemen en te ontdekken welke mogelijkheden in het verschiet liggen.


Je oriënteren op functies die bij je passen is alleen zinvol als je goed voorbereid bent. Een succesvol resultaat is dan slechts een kwestie van tijd.


Schrijf je nu in voor onze gratis online lunch bijeenkomst en ontdek hoe je dit voor elkaar krijgt.


✅ Alleen voor gedreven professionals die beseffen dat ze hun volledige potentieel nog niet benutten en er vol enthousiasme mee aan de slag willen gaan!

Beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan.

✅ Na aanmelding ontvang de link naar de meeting in je mailbox.🗓️ Woensdag 12 juli om 12 uur (max. 45 minuten)

Tot dan! Ik kijk er naar uit om kennis met je te maken,

Warme groet, Gertien Beijering

Gertien Beijering

Derrick Troenopawiro

'Telkens veel energie en hernieuwde inzichten van deze powervrouw'

"Een week tussen mijn oude job en nieuwe job. Een tijd van bezinning om terug te blikken en stil te staan welke doelen ik heb bereikt en welke Lessons Learned. Mijn vizier is naar voren gericht.

Het moest zo zijn dat mijn 'oude' loopbaancoach Gertien Beijering contact met mij legt om bij te praten. Alsof zij wist dat ik bezig ben om mij te heroriënteren voor de next step. Ik krijg telkens veel energie en hernieuwde inzichten van deze powervrouw.

Ik neem 2 triggers mee om mijn comfortzone te stretchen en een betere versie van mezelf te maken. Gun jezelf ook een spiegel en stel jezelf open. @Gertien Beijering Binnenkort ga ik weer oogsten!"