Loopbaancoaching

Persoonlijke loopbaancoaching

Wat is jouw plan B? Is een veel gestelde vraag.

Jouw loopbaan is jouw verantwoordelijkheid. Mochten er veranderingen voordoen, die niet bij je passen, zul je zelf acties moeten ondernemen.
Want wanneer je jezelf afhankelijk opsteld van je werkgever dan maken zij wellicht en plan waar jij jezelf niet in kunt vinden. En overkomen dingen je en moet je er mee dealen.

Wanneer je je ONafhankelijk opstelt, maak je je eigen keuzes en bepaal je je eigen werktevredenheid en werkplezier.

Wil jij onderzoeken wat er naast je huidige functie nog meer bij je past? Wil jij weten welke werkomgeving perfect past bij jouw persoonlijkheid, talenten en drijfveren? Wil jij weten of je je volledige potentieel al benut? Wil jij werken aan je persoonlijke gunfactor bij jouw werkgever zodat ze aan je denken wanneer er zich kansen voor jou voordoen?

Vraagstukken waarmee ik je kan helpen

  benut ik mijn volledige potentieel al in mijn huidige functie en waar kan ik me nog in ontwikkelen?
vinkje  ik wil mezelf ontwikkelen richting……, welke opleiding is dan handig om te volgen?
  ik zit al jaren bij hetzelfde bedrijf, nooit bewust gekozen. Het is tijd dat ik gerichte stappen ga zetten, wat voor baan en werkomgeving past het beste bij mij?
  een nieuwe reorganisatie staat voor de deur. Ik weet niet of ik dit nog eens mee wil maken. Ik wil onderzoeken waarvoor ik nog meer geschikt ben.
  het hebben van een netwerk wordt steeds belangrijker. Hoe bouw ik een netwerk op zodat ik mijn functie effectiever kan uitoefenen?

Dit zijn zomaar wat vraagstukken waarmee wij je kunnen helpen. Staat jouw vraagstuk er niet bij? Bel gerust dan bespreken we wat we voor je kunnen betekenen.

“Ik heb Gertien leren kennen als een enthousiaste, oprechte, eerlijke en open persoonlijkheid. Ik had een opleidingsvraagstuk en wij hebben daar samen uitvoerig over gesproken in een assesment om de juiste opleiding te vinden die ook echt bij mij past! Inmiddels ben ik ook gestart met deze opleiding. Daarnaast heb ik ervaren dat de communicatielijnen met Gertien kort zijn en dat ze altijd snel reageert.” -Jantine van Goor

 

Wil je niet een uitgebreid loopbaantraject maar wil je gewoon hulp bij het krijgen van een goed CV, een heldere motivatie en een perfect LinkedIn profiel zodat werkgevers niet meer om je heen kunnen en met jou in gesprek willen? Wellicht is een intensieve 1 op 1 sessie dan iets voor je. Meer informatie hierover vind je hier.

“Gertien is een zeer gedreven en kundige loopcoach. Weet het beste uit mensen te halen en haar slogan ‘waar een wil is, is een weg’ typeert haar.”

“Ze denkt met je mee en geeft je net dat extra zetje en zelfvertrouwen.”

 

Persoonlijk contact

Bij De Gunfactorverhoger terecht gekomen

Opdrachtgevers o.a.

  • KPN (preferred supplier en opgenomen in de KPN Academy)
  • Diverse Rabobanken
  • Wilhelmina Ziekenhuis
  • Isala Klinieken
  • Vivat Verzekeringen
  • Noorderlink
  • Provincie Drenthe
  • UWV
  • Hanzehogeschool