Wij zijn....

De Gunfactorverhoger aangenaam...

Kirstyna Klister - Loopbaancoach de GunfactorVerhoger

KRISTYNA KLISTER - LOOPBAANADVISEUR

Al ruim 15 jaar heb ik ervaring in verschillende HRM rollen en begeleid ik mensen en organisaties met hun vraagstukken. Bij De GunfactorVerhoger werk ik als loopbaanadviseur.

Je kunt mij omschrijven als leergierig, creatief en nieuwsgierig naar de kracht die elk individu bezit. Ik houd van onderzoeken, experimenteren en verbinden, plezier hebben in wat ik doe en versterken wat al werkt.

Als de omgeving waarin we leven en werken continue in verandering is, is het naar mijn mening van belang dat je als  individu (vanuit intrinsieke motivatie) kunt meebewegen. Continu leren en ontwikkelen is daarbij belangrijk. Dit is volgens mij het onderscheidend vermogen van de toekomst.

Ik vind het fantastisch wanneer ik mensen kan begeleiden met het ontrafelen van hun (hulp) vraag. Vaak zit er een vraag achter de vraag. Ik kan zeer goed het grote geheel overzien en help anderen graag onderzoeken en structureren. Daarnaast help ik met het herkennen van talent en het benutten die talenten. Ook is het belangrijk te weten waar je energie van krijgt. Hierdoor kom je weer in verbinding met jezelf en je omgeving.


Ik probeer zoveel mogelijk mijn gevoel te volgen en te leven vanuit mijn kracht. Leven in het hier en nu.


Meer weten

Schroom niet en neem contact met ons op

arrow_drop_up arrow_drop_down