arrow_drop_up arrow_drop_down

Wij zijn....

De Gunfactorverhoger aangenaam...

Judith Jansen - loopbaancoach de GunfactorVerhoger

JUDITH JANSEN - LOOPBAANADVISEUR

Ruim 15 jaar begeleid ik als loopbaancoach, adviseur en bedrijfsmaatschappelijk werker professionals in veranderingsprocessen bij het (her)vinden van balans in werk en persoonlijk leven. Mijn hart ligt in het in beweging brengen van mensen die niet lekker in hun vel zitten. Als loopbaancoach werk ik nu ook voor De GunfactorVerhoger.

Ik word gedreven om mensen inzicht te geven in hun kracht, kwaliteiten en drijfveren, om zo verantwoordelijkheid te nemen voor hun persoonlijke- en loopbaanontwikkeling. Ik help ze om hun zelfredzaamheid te versterken, weer regisseur te worden van de verandering in hun situatie. Dit doe op een luisterende praktische en integrale manier. Vanuit verschillende invalshoeken onderzoek ik samen met de klant de vraag en gaan we ermee aan de slag. Van gesprek, tot verbeelding, ervaring en zelfreflectie.


De focus ligt op bewustwording, keuzes maken en actie ondernemen. Mijn enthousiasme, liefdevolle betrokkenheid en humor inspireren mensen om met hun verkregen zelfinzicht aan de slag te gaan.

Leef je mooiste leven! Dat is mijn motto. Streef naar een leven en werk wat bij je past en je voldoening geeft. Dus ken jezelf; wie ben je, wat zijn jouw talenten en wat geeft jouw zin in je werk. Juist in deze tijd vergroot je je kansen als je weet wat jouw unieke bijdrage is en deze uitdraagt. Het geeft mij voldoening om jou op dit pad te begeleiden en te inspireren, zodat je jouw droom kunt verwezenlijken.


Meer weten

Schroom niet en neem contact met ons op