Jobhunting – Werk naar Werk

 • Ben jij op zoek naar een nieuwe baan?
 • Weet jij al exact wat voor functie je zoekt?
 • Vind jij solliciteren lastig en kun je wel wat hulp gebruiken?
 • Zoek je iemand die jou praktisch verder helpt tijdens het solliciteren en netwerken?

Zoek niet verder, wij kunnen je helpen. Start samen met ons een jobhunting – werk naar werk traject om die andere baan te bemachtigen.

Wat is een Jobhunting – Werk naar Werk traject?

Een jobhunting – werk naar werk traject is een coachingstraject waarbij het uiteindelijke doel is het vinden van een nieuwe baan voor jou. Die nieuwe baan moet natuurlijk zo passend mogelijk zijn vandaar dat we eerst al je realistische wensen bespreken. Daarna gaan we samen de mogelijkheden op de arbeidsmarkt verkennen.

Wanneer kies je voor een Jobhunting – Werk naar Werk traject?

Je kiest voor een werk-naar-werk traject wanneer je op zoek bent naar een nieuwe werkomgeving en al weet wat voor baan je zoekt. Het traject is daarom zeer praktisch ingericht.

Wanneer je nog niet precies weet wat je zoekt en waar je goed in bent, adviseren wij je eerst een loopbaancoachingstraject bij ons te volgen. In een loopbaancoachingtraject krijg je inzicht in je kwaliteiten, talenten, vaardigheden en drijfveren en weet je uiteindelijk wat voor baan bij je past en of je eventueel eerst nog een opleiding moet volgen om jouw gewenste baan te bemachtigen.

Hoe ziet een Jobhunting – Werk naar Werk traject eruit?

Gedurende dit traject word je begeleid door onze jobhunter. Je leert waar je geschikte vacatures vindt en je leert om via via in contact te komen met de juiste mensen. Een effectief gebruik van LinkedIn is hierbij zeer belangrijk.

Onze jobhunter is jouw ‘werk-vind-maatje’, gezamenlijk trekken jullie op in dit traject.

Ook worden sollicitaties en netwerkgesprekken goed voorbereid en geevalueerd, zodat je leert van elk gesprek dat je voert. Je kunt continu met ons sparren over de diverse stappen die je zet.

Daarnaast zoekt onze jobhunter en ons team van coaches actief mee naar geschikte functies voor jou. Want immers… hoe meer ogen en oren op de arbeidsmarkt de mogelijkheden voor jou in de gaten houden, hoe groter de kans dat je snel een nieuwe baan vindt.

Doel Jobhunting – Werk naar Werk traject: een nieuwe uitdagende baan!

Wil je meer weten over ons jobhunting – werk naar werk traject? Neem vrijblijvend contact met ons via onderstaande mogelijkheid om een vrijblijvende afspraak in te plannen of stuur ons een mail: info@degunfactorverhoger.nl

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken. We leren dan elkaar kennen en we bespreken je vraagstuk. Dit doen we via een online videogesprek. Non verbale communicatie is net zo belangrijk zo niet belangrijker dan het gesproken woord. Ook tijdens een kennismaking.

We hebben al veel ervaring opgedaan met online coaching en dit bevalt door alle partije heel goed. We kunnen op dit manier plaatsonafhankelijk met elkaar afspreken waardoor er makkelijker afspraken ingepland kunnen worden.

Kies een dag en klik op een tijdstip om een online videogesprek (30 minuten) in te plannen, dan bellen wij je op dat moment. Zit er voor jou geen geschikt tijdstip bij, neem dan contact met ons op.

Let op: de bevestiging van onze afspraak kan in je spambox terecht komen.

Mocht de gemaakte afspraak onverhoopt niet door kunnen gaan, laat het dan minimaal 24 uur van te voren aan ons weten. Anders brengen we € 35 excl. BTW in rekening in verband met onze voorbereiding op de afspraak.

Onze opdrachtgevers o.a.

 • KPN (preferred supplier en opgenomen in de KPN Academy)
 • Diverse Rabobanken
 • Wilhelmina Ziekenhuis
 • Isala Klinieken
 • Vivat Verzekeringen
 • Noorderlink
 • Provincie Drenthe
 • UWV
 • Hanzehogeschool