arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe wil jij beoordeeld worden?
6 oktober 2017 
in Blog

Hoe wil jij beoordeeld worden?

Hoe wil jij beoordeeld worden? Op gedrag of intenties?

Vaak beoordelen wij anderen op hun gedrag en het resultaat dat ze behalen, zeker wanneer het fout gaat. We beoordelen ons zelf hiernaast ook op intenties en onze goede bedoelingen.

Hoe kun je er nu voor zorgen dat anderen jou ook gaan beoordelen op jouw intenties en goede bedoelingen naast hetgeen je zichtbaar maakt in je gedrag en de resultaten die je behaalt?

Daar gaat dit filmpje over.

 

Over de schrijver
Mijn naam is Gertien Beijering, eigenaar en oprichter van de GunfactorVerhoger. Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer wij mensen kunnen helpen in hun groei, ontwikkeling en inzetbaarheid. Ik geef mensen graag werkplezier want dat ervaar ik zelf ook en dat GUN ik iedereen! Mijn specialisme is de inzet van de gunfactor. Ik vond het in 2009 heel interessant om te onderzoeken hoe bedrijven en medewerkers in tijden van de recessie succesvol bleven. Het ontwikkelde Gunningswiel vat mijn onderzoek samen en wordt beschreven in een drietal door mij geschreven boeken. Deze kennis zetten we in de tegenwoordige tijd nog steeds in en komen in al onze unieke (online) coachingsprogramma's aan bod. Ter inspiratie geef ik regelmatig webinars. Kijk voor meer informatie op https://degunfactorverhoger.nl/webinars/
Reactie plaatsen