arrow_drop_up arrow_drop_down
Herhaling: Webinar 'Hoe vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt!'
22 juli 2020 
in Blog

Herhaling: Webinar 'Hoe vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt!'

Door de corona komen veel mensen op straat. Op de vacatures die vacant komen, zullen daarom veel mensen reageren. Hoe val je dan op? Hoe zorg je ervoor dat ze jou er uit pikken en met jou in gesprek willen.

Het hebben van een hoge gunfactor is belangrijker dan ooit! Wegens het grote succes van de webinars in mei en juli herhaal ik, Gertien Beijering dé GunfactorVerhoger van Nederland ?, het webinar ‘Hoe vergroot je jouw kansen op een nieuwe baan’ opnieuw.

Tijdens het webinar geef ik je 10 praktische tips over hoe jij jouw kansen op een nieuwe baan vergroot. Ik neem je mee in de wereld van het bouwen van vertrouwen, het gunnen, jezelf optimaal profileren, duurzaam netwerken en natuurlijk het verkrijgen van die voor jou gewenste baan. Je krijgt nuttige tips, bruikbare handvatten en een hele mooie BONUS, zodat jij deze zomer nog meters kunt maken.

Geef je snel op!Over de schrijver
Mijn naam is Gertien Beijering, eigenaar en oprichter van de GunfactorVerhoger. Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer wij mensen kunnen helpen in hun groei, ontwikkeling en inzetbaarheid. Ik geef mensen graag werkplezier want dat ervaar ik zelf ook en dat GUN ik iedereen! Mijn specialisme is de inzet van de gunfactor. Ik vond het in 2009 heel interessant om te onderzoeken hoe bedrijven en medewerkers in tijden van de recessie succesvol bleven. Het ontwikkelde Gunningswiel vat mijn onderzoek samen en wordt beschreven in een drietal door mij geschreven boeken. Deze kennis zetten we in de tegenwoordige tijd nog steeds in en komen in al onze unieke (online) coachingsprogramma's aan bod. Ter inspiratie geef ik regelmatig webinars. Kijk voor meer informatie op https://degunfactorverhoger.nl/webinars/
Reactie plaatsen