Gunfactor Academie

Online leerplatform

De Gunfactor Academie is een online leerplatform met trainingen gericht op het verhogen van de individuele gunfactor van professionals en sollicitanten. De trainingen zijn gericht op het verkrijgen van meer, beter of ander werk.  

De Gunfactor Academie is onderdeel van De GunfactorVerhoger. We delen graag onze kennis graag zodat anderen hun voordeel ermee kunnen doen. Mogen we jou ook helpen tijdens een online training?

We zijn continu aan het ontwikkelen. Op dit moment hebben we één programma’s op het gebied van arbeidsmarktbenadering en solliciteren. De tweede over effectief netwerken is in de maak.

Wie ben ik? Wat kan ik? Welke functie past bij mij?

In deze online training krijg je inzicht in wie jij bent, wat je kunt en wat bij je past. Je onderzoekt je kwaliteiten, je talenten en de vaardigheden die je beheerst.

Daarnaast zoom je in op wat jij belangrijk vindt in je werk. Welke werkwaarden zijn voor jou relevant? En aan welke voorwaarden moet je nieuwe baan minimaal voldoen zodat jij met veel plezier kunt werken en met energie thuis komt?

Aan het eind van de training heb jij helder welke functie en werkomgeving bij jou past. Je hebt dan concreet jouw gewenste functieomschrijving in handen.

Hoe werkt het?

Middels podcasts, video’s, downloads en opdrachten krijg je inzichten en word je gecoacht om antwoord te krijgen op de vragen wie ben ik, wat kan ik en welke baan past bij mij?

Alles houd je bij in een online werkboek, welke ook te downloaden is. Wanneer er vragen zijn, dan kun je die altijd stellen en er zal zo spoedig mogelijk op worden geantwoord.

Daarnaast is er een discussieplatform waar vragen aan medecursisten gesteld kunnen worden. Op deze manier kunnen onderling ervaringen worden gedeeld met medecursisten.

Aanbeveling Louella;

‘Ik wilde graag zelf de regie houden in mijn zoektocht naar een andere baan. Deze online cursus heeft mij daarbij geholpen. Wat ik fijn vond, is dat ik zelf kon bepalen wanneer ik er mee bezig wilde gaan, wanneer ik voldoende tijd had. De cursus is natuurlijk 24/7 beschikbaar. De instructies zijn afwisselend via podcasts, video’s en tekstuele uitleg. Daarna hielpen de opdrachten mij om verder te kijken dan mijn neus lang is. Ik kijk nu echt in mijn zoektocht buiten de gebaande paden omdat ik nu helder en in beeld heb wat mijn kwaliteiten en talenten zijn en welke functies daar bij passen. Wanneer ik vragen had, werd er binnen no-time via op gereageerd via de chatfunctie. Hierdoor weet je dat er een coach achter de schermen mee kijkt en jou altijd verder helpt en je er niet alleen voor staat. Deze online cursus kan ik aan iedereen aanraden die wel graag een andere baan wil, maar niet weet wat bij hem of haar past!’ – Louella Schotborg

Aan het eind van de training kun je je coaching nog uitbreiden door een (online) coachsessie aan te vragen zodat je ook hulp krijgt bij het daadwerkelijk vinden van die gewenste baan.

De investering voor deze online cursus bedraagt € 87,75 ( € 106,18 incl. BTW)

Meld je snel aan; Deelname is een investering in jouw eigen toekomst.

Wanneer je hieronder je gegevens invult, ben je over 5 minuten al bezig met jouw online training. Succes!

Heb je vragen over deze online module? Neem contact met ons op via ons contactformulier.