Wij zijn....

De Gunfactorverhoger aangenaam...

Eva Klat - Loopbaancoach De GunfactorVerhoger

EVA KLAT- LOOPBAANADVISEUR

Ik ben Eva Klat en verbonden als loopbaancoach aan De GunfactorVerhoger. Dit doe ik naast mijn baan als mobiliteitsmanager bij de Gemeente Groningen.

Al ruim 16 jaar ben ik actief als loopbaanprofessional. Een prachtig vak! Ik doe waar ik energie van krijg en dat gun ik een ander ook. Wanneer ik resultaten kan behalen met mensen, ben ik in mijn element en wanneer ik de blijdschap op het gezicht van een kandidaat zie als het hem of haar ‘gelukt’ is die andere baan te krijgen, dan kan mijn dag niet meer stuk.

Vanuit mijn oprechte interesse in de mens is de passie voor mijn vak ontstaan. Ik luister graag en oordeel niet. Daarnaast denk ik graag met anderen mee en vanaf jongs af aan merk ik dat anderen mij hierdoor makkelijk in vertrouwen nemen. Ik heb daarnaast een enorme nieuwsgierigheid naar de levensloop van mensen. Waarom maken mensen bepaalde keuzes?

Woorden die mij omschrijven? Praktisch, gestructureerd, echte doener, makkelijk benaderbaar. Mijn motto is “Afspraak is afspraak en waar een wil is, is een weg!” Ik zie vaak kansen en blijf broeden, nadenken, speuren totdat ik de oplossing gevonden heb.


Meer weten

Schroom niet en neem contact met ons op

arrow_drop_up arrow_drop_down