HET COMPLETE OUTPLACEMENT TRAJECT

Met het Complete Outplacement Traject verkrijg je inzicht in jezelf en welke meerwaarde je te bieden hebt. Je krijgt antwoorden op de vragen Wie ben ik, wat kan ik en wat voor baan past bij mij. Daarnaast leer je alle sollicitatievaardigheden die je nodig hebt om succesvol te solliciteren waardoor je die nieuwe baan bemachtigt.

Het traject is een combinatie van het volgen van 3 online trainingen en 6 individuele coachuren. Bovendien krijg je een arbeidsmarktscan plus toegang tot databases met actuele beroepen-, opleidingen en vacature. 

Door jouw lidmaatschap van onze online community met gelijkgestemden kun je ook feedback op je sollicitatieactiviteiten krijgen van andere leden. Daarnaast kun je in deze omgeving webinars volgen, vragen stellen, kennis vergaren en netwerken. Op deze manier sta je er niet alleen voor. Wij geloven erin dat je samen verder komt dan alleen. 


We helpen je graag verder.

ik wil meer informatie

het Complete Traject:

Met het Complete Outplacement Traject verkrijg je inzicht in jezelf en welke meerwaarde je te bieden hebt. Je krijgt antwoorden op de vragen Wie ben ik, wat kan ik en wat voor baan past bij mij. Daarnaast leer je alle sollicitatievaardigheden die je nodig hebt om succesvol te solliciteren waardoor je die nieuwe baan bemachtigt.


Loopbaan check

De online Loopbaan Pitstop

De online Loopbaan Pitstop is een training waarin je stap voor stap je kwaliteiten, competenties en vaardigheden (her)ontdekt. Daarnaast krijg je middels videolessen, podcasts en opdrachten inzicht in jouw werkwaarden, werkvoorwaarden en jouw ideale werkinvulling. Wanneer je weet wat voor functie of rol het beste bij je past, ga je een arbeidsmarktscan invullen.

Deze scan geeft een objectief beeld van jouw huidige en toekomstige arbeidsmarktkansen. 10 (gewenste) beroepen kunnen met behulp van deze scan nader worden onderzocht op duurzame inzetbaarheid, nu en in de toekomst.

Op basis van de uitkomsten kun je keuzes maken en je persoonlijke ontwikkeling, opleiding of plan daarop afstemmen.

Daarnaast krijg je toegang tot een online database van opleidingen en cursussen. Daarnaast kan er regionaal worden gezocht naar actuele vacatures. 

De online LinkedIn training voor werkzoekenden

  De online LinkedIn training voor werkzoekenden bevat videolessen en podcasts waarmee je de waarde van LinkedIn leert kennen in combinatie met het vinden van een passende baan. Je leert hoe je jouw profiel kunt optimaliseren voor de arbeidsmarkt. Hierdoor wordt je profiel beter zichtbaar en vindbaar voor recruiters en organisaties.

  Daarnaast verbetert het de eerste indruk die je achterlaat wanneer anderen je profiel bezoeken. Het vergroot je betrouwbaarheid.

  Vervolgens leer je hoe je middels LinkedIn duurzame relaties opbouwt met je netwerk en met contactpersonen van organisaties waar jij graag zou willen werken. Hierdoor gaan zij jou warm aanbevelen wanneer zich mogelijkheden voordoen.

  Direct toegang
  sollicitatievaardigheden training

  De online Sollicitatievaardigheden training

  De online Sollicitatievaardigheden training leert je hoe je tegenwoordig de arbeidsmarkt op een effectieve manier benadert.

  Je leert alles over hoe je vacatures scant op geschiktheid, hoe je organisaties belt voor meer info, hoe je je ervaring en kennis overzichtelijk in een cv zet en hoe je jouw motivatie onder de aandacht brengt. Daarnaast leer je natuurlijk hoe je video-solliciteert, intern solliciteert en hoe je je gesprekken kunt voorbereiden zodat je een goede indruk achterlaat tijdens een persoonlijk gesprek.

  Bovendien krijg je o.a. diverse cv formats, voorbeeldteksten, netwerkvragen en 90+ oefensollicitatievragen. Kortom een compleet pakket aan praktische hulpmiddelen.


  Maak Meters Community

  onbeperkt toegang tot onze community met gelijkgestemden.

  De praktische informatieoverdracht vindt plaats via de online trainingen en de fine tuning, het sparren en de praktische zaken worden besproken tijden de 6 individuele coachuren.

  Op deze manier kun je op een eigen gekozen tijdstip de kennis tot je nemen en opdrachten uitvoeren. De stof beklijft dan sneller en de gesprekken met je coach hebben dan een praktische insteek.


  Daarnaast kun je altijd in de community feedback vragen op sollicitatieactiviteiten, vragen stellen en natuurlijk actief deelnemen aan de online Q & A sessies of de webinars die we organiseren.

  Tussen de afspraken en los van de mogelijkheden in de community  staat je persoonlijke coach ook graag voor je klaar. Je coach is maar 1 bericht van je verwijderd.


  We helpen je graag verder. 

  € 1547,- 

  HET COMPLETE OUTPLACEMENT TRAJECT

  • Online training LinkedIn voor werkzoekenden
  • Online training Sollicitatievaardigheden
  • Online Loopbaan Pitstop plus arbeidsmarktscan
  • Interesse en Competentietes
  • Jaar lang toegang tot beroepen-, opleidingen- en vacaturedatabase
  • Jaarlidmaatschap community
  • 6 individuele coachuren


  Prijs: € 1.547,- excl. 21% btw

  WIL JE DIT PROGRAMMA AANSCHAFFEN VANUIT JOUW PERSOONLIJKE LOOPBAANBUDGET OF BETAALT JE WERKGEVER?

  arrow_drop_up arrow_drop_down