Complete online Loopbaantraject

In dit Complete online Loopbaantraject zit alles wat je nodig hebt om succesvol te solliciteren en die nieuwe baan te krijgen. 

Met het Complete Online Outplacement Traject krijg je antwoorden op de vragen Wie ben ik, wat kan ik en wat voor baan past bij mij. Daarnaast krijg je praktische sollicitatietips en LinkedIn adviezen waardoor je jezelf positief onderscheidt van andere sollicitanten.

Het bevat de online Loopbaan Pitstop, de online LinkedIn training voor werkzoekenden en de online Sollicitatievaardigheden training. Daarnaast krijg je toegang tot een arbeidsmarktscan en een database met actuele beroepsinformatie, opleidingen en regionale vacatures.

Vragen kun je altijd stellen in de community.  Daarnaast kun je feedback krijgen op sollicitatieactiviteiten en inspiratie op doen. Daarnaast organiseren we maandelijks webinars en Q & A sessies. Ons motto in de community is 'Samen kom je verder dan alleen'. We helpen je graag verder.

ik wil meer informatie

online programma:

Dit Complete Online Loopbaantraject bevat alle kennis en informatie die je nodig hebt om succesvol te solliciteren en die nieuwe baan te krijgen. Dit programma vindt in zijn geheel online plaats. 

Met dit complete programma verkrijg je inzicht in jezelf en welke meerwaarde je te bieden hebt. Je krijgt antwoorden op de vragen Wie ben ik, wat kan ik en wat voor baan past bij mij. Daarnaast leer je alle sollicitatievaardigheden die je nodig hebt om succesvol te solliciteren waardoor je die nieuwe baan krijgt.


Loopbaan check

De online Loopbaan Pitstop

De online Loopbaan Pitstop is een training waarin je stap voor stap je kwaliteiten, competenties en vaardigheden (her)ontdekt. Daarnaast krijg je middels videolessen, podcasts en opdrachten inzicht in jouw werkwaarden, werkvoorwaarden en jouw ideale werkinvulling. Wanneer je weet wat voor functie of rol het beste bij je past, ga je een arbeidsmarktscan invullen.

Deze scan geeft een objectief beeld van jouw huidige en toekomstige arbeidsmarktkansen. 10 (gewenste) beroepen kunnen met behulp van deze scan nader worden onderzocht op duurzame inzetbaarheid, nu en in de toekomst.

Op basis van de uitkomsten kun je keuzes maken en je persoonlijke ontwikkeling, opleiding of plan daarop afstemmen.

Daarnaast krijg je toegang tot een online database van opleidingen en cursussen. Daarnaast kan er regionaal worden gezocht naar actuele vacatures. 

De online LinkedIn training voor werkzoekenden

  De online LinkedIn training voor werkzoekenden bevat videolessen en podcasts waarmee je de waarde van LinkedIn leert kennen in combinatie met het vinden van een passende baan. Je leert hoe je jouw profiel kunt optimaliseren voor de arbeidsmarkt. Hierdoor wordt je profiel beter zichtbaar en vindbaar voor recruiters en organisaties.

  Daarnaast verbetert het de eerste indruk die je achterlaat wanneer anderen je profiel bezoeken. Het vergroot je betrouwbaarheid.

  Vervolgens leer je hoe je middels LinkedIn duurzame relaties opbouwt met je netwerk en met contactpersonen van organisaties waar jij graag zou willen werken. Hierdoor gaan zij jou warm aanbevelen wanneer zich mogelijkheden voordoen.

  Direct toegang
  Vertellen dat ik ziek ben geweest tijdens sollicitatie

  De online Sollicitatievaardigheden training

  De online Sollicitatievaardigheden training leert je hoe je tegenwoordig de arbeidsmarkt op een effectieve manier benadert.

  Je leert alles over hoe je vacatures scant op geschiktheid, hoe je organisaties belt voor meer info, hoe je je ervaring en kennis overzichtelijk in een cv zet en hoe je jouw motivatie onder de aandacht brengt. Daarnaast leer je natuurlijk hoe je video-solliciteert, intern solliciteert en hoe je je gesprekken kunt voorbereiden zodat je een goede indruk achterlaat tijdens een persoonlijk gesprek.

  Bovendien krijg je o.a. diverse cv formats, voorbeeldteksten, netwerkvragen en 90+ oefensollicitatievragen. Kortom een compleet pakket aan praktische hulpmiddelen.


  Community van Maak Meters

  Jaar lang toegang tot onze community met gelijkgestemden.

   De praktische informatieoverdracht vindt plaats via de online trainingen en de fine tuning, het sparren en de praktische zaken worden besproken tijden de 6 individuele coachuren.

   Op deze manier kun je op een eigen gekozen tijdstip de kennis tot je nemen en opdrachten uitvoeren. De stof beklijft dan sneller en de gesprekken met je coach hebben dan een praktische insteek.   Daarnaast kun je altijd in de community feedback vragen op sollicitatieactiviteiten, vragen stellen en natuurlijk actief deelnemen aan de online Q & A sessies of de webinars die we organiseren.

   Tussen de afspraken en los van de mogelijkheden in de community  staat je persoonlijke coach ook graag voor je klaar. Je coach is maar 1 bericht van je verwijderd.


   We helpen je graag verder. 

   € 622,- 

   Compleet Online Loopbaantraject

    • Loopbaan Pitstop incl. arbeidsmarktscan
    • Jaar lang toegang tot beroepen-, opleidingen- en vacaturedatabase
    • LinkedIn voor werkzoekenden
    • Sollicitatievaardigheden
    • Jaar lidmaatschap community

    Prijs: € 622,- excl. 21% btw

   WIL JE DIT PROGRAMMA AANSCHAFFEN VANUIT JOUW PERSOONLIJKE LOOPBAANBUDGET OF BETAALT JE WERKGEVER?

   arrow_drop_up arrow_drop_down