Wat is jouw persoonlijke top 10?

Je persoonlijke Top 10

Je weet welke functie je wilt. Dit is een goed moment om je te concentreren op de bedrijven waarvoor je zou willen werken. Daarin is een persoonlijke top 10 belangrijk.

Persoonlijke Top 10 - De GunfactorVerhoger

Focus is de beste manier om resultaat te bereiken. Focus geeft richting.

Richting heb je nodig om te weten waar naar je op zoek bent en bovendien sta je op die manier open voor signalen die binnen jouw focusgebied vallen. Een ander belangrijk voordeel van focus is dat je anderen die jou willen helpen bij het vinden van een nieuwe baan, een gerichte opdracht meegeeft.

Doelgericht zoeken naar de functie die je wilt en het type bedrijf waarvoor je zou willen werken, is daarom aan te raden. Je focus is je doel. Zonder doel kun je niet scoren! Een doel stimuleert je productiviteit en geeft richting aan je handelen en je energie. Probeer hier antwoorden op te krijgen. Bij welk bedrijf zou je willen werken? Wat voor soort bedrijf zou het moeten zijn? Als je het lastig vindt om deze vraag te beantwoorden, draai het dan om. Bij welk type bedrijf zou je absoluut niet willen werken? Wat past absoluut niet bij jou? Over welk bedrijf heb je weleens slechte verhalen gehoord? Succes!

Vragen? We zijn maar 1 mailtje van je verwijderd. Mail: info@degunfactorverhoger.nl

Wil je weten wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk dan eens ons aanbod workshops.