Op naar 2019!

De laatste dag van het jaar 2018 is bijna voorbij. Voor mij is dit altijd een moment om het afgelopen jaar te overdenken en het nieuwe jaar te omarmen.

2018 was voor mij een jaar van (door) ontwikkeling, persoonlijke en zakelijke groei en mooie, interessante opdrachten bij een groot aantal bestaande klanten en ook nieuwe opdrachtgevers. Ik ben er dan ook dankbaar voor dat ik o.a. diverse Rabobanken en het Wilhelmina Ziekenhuis als mijn vaste tevreden opdrachtgevers mag beschouwen en dat ik o.a. een nieuwe duurzame en veelbelovende samenwerking ben gestart met KPN.

Daarnaast is afgelopen september mijn derde boek ‘Solliciteren? Zet je gunfactor in!’ gepubliceerd. In januari 2019 komt ook het audiobook met dezelfde titel uit en deze zal o.a. via de bekende streamingsdiensten als iTunes, Storytel, Google Play en Amazon te downloaden zijn.

De Gunfactor Academie heeft ook een professionaliseringsslag gemaakt. De online training ‘Wie ben ik? Wat kan ik? Welke functie past bij mij?’ wordt veelvuldig afgenomen en de reacties zijn zeer positief. Lees Louella haar referentie op onze site.

Eind januari/begin februari komt de tweede online training in de Gunfactor Academie. Deze richt zich op het aanleren van netwerkvaardigheden en heeft net als de andere online training een zeer praktische insteek. Meer informatie over de academie vind je hier

Afgelopen november zijn we ook gestart met een laagdrempelige basis workshop Slim Solliciteren. De eerste editie en ook de tweede editie op 15 januari aanstaande waren binnen no time vol. Dit laat zien dat er behoefte aan is en de lovende reacties nadien hebben voor ambassadeurschap gezorgd. 5 februari en 12 maart staan de volgende Slim Solliciteren workshop gepland in Haren. Meer informatie vind je op onze website

Ook de nieuwe workshop Netwerken en LinkedIn start in februari aanstaande. Deze is voor iedereen die zich ervan bewust is dat 75% van de vacatures via het netwerk wordt ingevuld en wil weten hoe hij of zij in 2019 op deze hedendaagse manier van solliciteren die nieuwe baan kan bemachtigen. Netwerken = Solliciteren anno 2019 en het werkt! Gegarandeerd 😊 Meer informatie over de workshop, klik hier.  

Loopbaanbudgetten worden steeds compacter en medewerkers worden zich meer bewust van het feit dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor hun loopbaan en ook voor het hebben van een Plan B. Middels de modules van de Gunfactor Academie, de workshops en eventueel aangevuld met de losse begeleidingsuren of (persoonlijkheid, talenten of drijfveren) assessments bestaat voor elk loopbaanbudget mogelijkheden om (zelfstandig) onze kennis te vergaren of onze persoonlijke hulp in te roepen.

Een laatste ontwikkeling is dat ik Carina Wolters in oktober als officemanager heb aangetrokken. Jaren geleden heeft ze zelf een loopbaantraject bij mij gevolgd en nu had ik een topper nodig als mijn rechterhand. Carina en ik hebben altijd contact gehouden en heeft aan al mijn boeken bijdrages geleverd. Zij begrijpt mijn aanpak en mijn gedachtegang met betrekking tot solliciteren, netwerken en de waarde van het hebben van een hoge gunfactor als geen ander. Ze is daarom helemaal op haar plek bij mij. Carina is nu volledig ingewerkt en ze zal naast de backoffice werkzaamheden steeds meer frontoffice taken op zich nemen en zaken gaan regelen. 

Je leest we zijn volop in beweging geweest voor en ander de schermen in 2018. Ook in 2019 zullen we er weer voor jou zijn. Misschien met het geven van het juiste advies, het vinden van een andere baan, het concreet krijgen van een nieuwe loopbaanperspectief of met een scholingsvraagstuk. We zijn maar 1 mailtje, appje of belletje van je verwijdert.

Graag wensen wij je een fantastisch uiteinde en een waanzinnig, liefdevol, gezond en succesvol 2019. Moge al je wensen voor het nieuwe jaar uitkomen!

ps volg ons ook op LinkedIn