Assessment

Inzicht krijgen

Een assessment kan je veel inzichten geven in jouw kwaliteiten, je drijfveren, je persoonlijkheid en in jouw talenten. Door het invullen van een online vragenlijst en het doorspreken van de uitkomsten in een persoonlijk gesprek weet jij in korte tijd wat je in je mars hebt.

Afhankelijk van je persoonlijke vraagstuk kan een assessment bestaan uit meerdere vragenlijsten. Alle uitkomsten zullen persoonlijk door ons geanalyseerd worden zodat jij het beste advies krijgt passend bij jouw loopbaanvraag.

Een assessment kan los ingezet worden maar ook als onderdeel van een uitgebreid loopbaantraject. Ook kunnen de uitkomsten van een assessment richting geven aan je ontwikkelings- of scholingsvraagstuk. Kortom een assessment kun je inzetten voor diverse doeleinden.

Naast een persoonlijke analyse van de uitkomsten bieden wij een uitgebreide rapportage aan.

Gedragsassessment / Persoonlijkheid assessment

Dit assessment onderzoekt onder andere je primaire gedragsstijl passend bij je persoonlijkheid. Daarnaast geeft het je kwaliteiten weer en geeft het inzichten in welke werkomgeving passend is bij jouw persoonlijkheid. Ook worden je sterke punten in kaart gebracht, je favoriete communicatiestijl en waardoor jij gemotiveerd blijft, dus welke triggers jij nodig hebt in je werk om je werk leuk te blijven vinden. Ook geeft het aan hoe jij het effectiefst in gezet kan worden. Met andere woorden het geeft een mooi overzicht van wie jij bent en wat voor werk en omgeving het beste bij jou passen. Tot slot geeft het inzicht in je aangepast gedrag, dit is het gedrag dat je laat zien in situaties hoe je denkt dat je je moet gedragen in relatie tot een rol, een omgeving of een situatie. Dit levert interessante gesprekstof op. ๐Ÿ˜‰

Voorbeeld uitslag: Gekleurd = Natuurlijk gedrag – Grijs = Aangepast gedrag

Drijfveren assessment

Een drijfveren assessment onderzoekt 7 werk gerelateerde drijfveren. Door welke drijfveren word jij in actie gezet en raak jij het snelst gemotiveerd om dingen te doen? De uitkomsten geven inzicht in jouw motivatie, wat je ontwikkelpunten zijn en wat jouw sterke punten en jouw meerwaarde voor een team en organisatie zijn. De uitkomsten geven ook een heel mooi beeld van het soort bedrijf of welke branche het beste bij jou als persoon past.

Talenten assessment

Een talentenassessment onderzoekt 78 talenten. Deze talenten geven vervolgens aan hoe goed je bent in bijvoorbeeld leidinggeven, communiceren met anderen, samenwerken, het ontwikkelen van een visie, het oplossen van problemen, plannen en organiseren en het realiseren van resultaten. Met de uitkomsten van jouw assessment in de hand kun jij in 1 keer aan je (nieuwe) werkgever laten zien wat jouw kwaliteiten en talenten zijn en waarin jij van meerwaarde kunt zijn. ๐Ÿ™‚

Wil jij ook weten wat je in je mars hebt of jij als je talenten en kwaliteiten wel optimaal benut? Wil jij weten wat voor functie precies past bij jouw persoonlijkheid, drijfveren, gedrag en talenten?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. We helpen je graag verder, dus stel je vraag gerust. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk persoonlijk bericht van ons.

Persoonlijk contact

Bij De Gunfactorverhoger terecht gekomen